Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Vége a szorgos, dolgos hétköznapoknak, nyakunkon a hétvége, de ezzel még az élet nem áll meg, igazán eseménydús, meglepetésekkel megtűzdelt szombati nap áll előttünk, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Végtelenül eleged van az önzésből, amit magad körül látsz. Ha ezen változtatni akarsz, először neked kell lemondanod az önzésről. Először neked kell az önzetlenség mellett döntened. Ezzel segítesz másoknak, hogy ők is önzetlenek legyenek.

Bika:

A családod teljesen máshogy emlékszik egy történetre, mint te. Ahelyett, hogy meg akarod győzni őket, egyszerűen fogadd el, ennek a családi legendának most két olvasata van. Két szempont, két történet, két változat. Nem kell egyeztetnetek, és nem kell egyre szűkítenetek a legendákat.

Ikrek:

Úgy tűnik, az üres naptároldal ma nagyon is inspirálóan hat rád. Úgy tűnik, hogy most szívesen töltöd a napodat vicces és őrült elfoglaltságokkal, és talán annak is itt van az ideje, hogy mindent megváltoztass, amit karácsonyra terveztél. Igen, felrúghatod a hagyományokat, ha szívből akarod.

Rák:

Váratlan látogató érkezik hozzád most szombaton. Fogadd hát őt örömmel, és fogadd szeretettel minden ajándékát. A szombat alkalmas, hogy az elfogadást, a feltétel nélküli örömöt gyakorold. Azt, hogy milyen jó dolog beleereszkedned egy spontán programba, és milyen jó élvezni a perc örömét.

Oroszlán:

Élvezd ki a pillanatot! Ne siettesd az időt! Máshol akarsz lenni? Megértem, de most itt vagy. Most ez történik. Ha nem élvezed, akkor is ez történik. Ha megtalálod az örömöt, a szeretetet ebben a helyzetben, azonnal feloldod ezt a helyzetet és minden megváltozik. Próbáld ki!

Szűz:

A szabályok neked biztonságot adnak, de talán ijesztőek a környezetednek. Most érdemes mindenkit biztosítanod, hogy rájuk külön szabályok vonatkoznak a fejedben. Akkor is érdemes ezt mondanod, ha egyébként nem teljesen igaz, hiszen mindenki egyedi akar lenni a szemedben.

Mérleg:

Ne felejtsd el, nem kell elhinned, amit a barátok mondanak. Úgy értem, attól, hogy egy arckrém nekik nem vált be, veled még csodákat tehet. Az, hogy egy márkát ők nem szeretnek, nem jelenti, hogy te sem szeretheted. Nem vagytok egyformák, és nem is ugyanúgy működtök.

Skorpió:

A harag rossz tanácsadó, de jó hajtóerő. Ezt akár jelmondatnak is választhatod a hétvégére. Amikor haragszol valakire vagy valamiért, az valójában segít erőt meríteni. A haragodat forgasd át energiává, és tedd meg, ami ahhoz kell, hogy többet ne bánthasson meg, akire most megharagudtál.

Nyilas:

Tűzz ki magad elé jutalmat! Tűzz ki magad elé olyan jutalmat, amivel megünnepelheted, hogy elértél valamit. Tűzz ki magad elé olyan jutalmat, ami segít, hogy nagyobb lelkesedéssel dolgozz azért, amire vágysz. A jutalom legyen nagy, a cél pedig ne legyen elérhetetlen!

Bak:

Irány a buli szombaton! Na jó, nem kötelező, de azért ma valóban elmehetnél otthonról a pároddal. Ma legalább egy karácsonyi vásárt be ütemezhetnétek a napotokba, és elmehetnétek forralt borozni is. A karácsonyi hangulatot kis szórakozással, bulival teremtheted meg.

Vízöntő:

A lelkiismeretességed átok is lehet. Úgy értem, hogy ma túl sok időt töltesz valamivel, amit mindenki más összecsapott volna. Ma túl sok időt töltesz, hogy összeszedj, megcsinálj és tökéletesíts valamit. Pedig valójában össze is csaphatnád úgy, ahogy az még épp megfelelő.

Halak:

A karácsonyi időbeosztás megszervezését, átírását, és újragondolását nem lehet elég sokszor megtenni. Legalábbis ma így érzed. Ma szívesen gondolod újra meg újra a karácsonyt is, és talán arról is szívesen álmodozol, milyen jó lenne elmenni a tengerpartra, pálmafák közé karácsonyozni.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.