Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas, és fárasztó napok vannak mögöttünk, végre hétvége van, de közeleg az év vége, és így a szombat sem az unalomról szól majd, eseménydús, tartalmas nap várható, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér szombatra?

Kos:

Nem kellene most visszautasítanod egyetlen lehetőséget sem azért, mert az nem pont úgy néz ki, ahogy képzelted, vagy ahogy szeretted volna. Most fogadd el a rossznak tűnő lehetőségeket is. Ezek ugyanis segítenek megérteni, hogy melyek a valóban jó lehetőségek. Egy-egy rossz lehetőség rávilágít, mi a jó, és mit akarsz valójában.

Bika:

Tudod mit? Ma írd meg, hogy hálás vagy azoknak, akiknek hálás vagy. Írd meg egyben azt, milyen sokat köszönhetsz nekik, és azt is, milyen hálás, hogy egész évben segítettek neked. Persze ezt csak azoknak szabad megírnod, akiknek tényleg hálás vagy, és akik tényleg segítettek neked. Másoknak tilos ilyesmit írnod vagy mondanod.

Ikrek:

Mit teszel akkor, ha egy barátodnak meg kell mondanod, hogy nem értesz egyet vele? Vajon meg tudod fogalmazni, vagy inkább megpróbálod megvárni, hogy magától is rájöjjön, valami nincs rendben? Ma érdemes őszintén és nyíltan kommunikálnod a szeretteiddel, különösen a barátokkal.

Rák:

Időnként biztonsági mentésekre van szükséged. Arra, hogy elmentsd, elraktározd mindazt, amit elértél. A mai napi is pontosan erre való. Ma szedd össze az elismeréseket, az eredményeket, amelyeket kaptál. Szedd össze most mindazt, amit elértél, mutasd meg a világnak, hogy nagyon is eredményes éved volt. Akkor is szedd össze az idei eredményeidet, ha szerinted nincs sok!

Oroszlán:

Álmodj nagyban, dolgozz keményen! Jó, értem, szombat van, és ma nem akarsz dolgozni. Mégis, arra biztatlak, már most tedd magadévá a gondolatot a nagy álmokról, no és a kemény munkáról. 2019-ben minden álmod valóra válhat, de csak akkor, ha mersz és tudsz is tenni az álmaidért. Ezt pedig már ma elkezdheted.

Szűz:

Bár még most volt karácsony, szombat van, és minden arra utal, neked lazítanod kellene, mégis egyre a munkán járnak a gondolataid. Nagyon sokat haladhatsz ma a munkában is, főleg akkor, ha elméletben dolgozol. Hogy ez mit jelent? Stratégiai tervezést, előre gondolkodást és főleg sok-sok végig gondolni valót. Ma érdemes fejben dolgoznod.

Mérleg:

Lehet, ma is megint ugyanazt ismételgeted, amit már ezerszer elmondtál. Lehet, már te magad is unod, hogy mindig ugyanazt mondogatod. Lehet, a legszívesebben ma már valami teljesen mást mondanál. Tudod mit? Ez valójában csak rajtad múlik. Nyugodtan kezdj valami új témába. Nyugodtan beszélj arról, ami a legjobban érdekel.

Skorpió:

Megtaláltad a segítőt, akit kerestél. Persze lehet, ez a segítő nem olyan, mint amilyennek gondoltad, és főleg nem azt csinálja, mint amit hittél. Ez azonban most ne akadályozzon meg, hogy igénybe vedd a segítségét. Egyszerűen csak hagyd, hogy segítsen neked úgy, ahogy csak ő tud segíteni, és ahogy te azt sohasem gondoltad volna.

Nyilas:

El szeretnél menekülni egy helyzetből, de ezzel talán megbántasz másokat is. Talán megbántod azokat, akik ebben a helyzetben a társaid voltak, és biztosan megbántod azokat is, akik előidézték ezt a helyzetet. Bármit is teszel ma, tedd szeretettel. Bárhogy is döntesz ma, kommunikáld szeretettel, hiszen így bántod meg a legkevesebb embert.

Bak:

Úgy érezheted, mintha a karácsony verseny lett volna, és talán nem sikerült megszerezned azt a dobogós helyet, amelyet kinéztél magadnak. Könnyen lehet, emiatt szomorkás, feszült, elégedetlen vagy. Hidd el, a karácsony nem verseny, és nem számít, hogyan teljesítettél karácsonykor. Az a kérdés, ma mennyire tudsz figyelni magadra és másokra.

Vízöntő:

Nem vagy benne biztos, hogy jól érted a gyerekek történeteit. Különösen igaz akkor, ha ma az unokáiddal vagy, de a gyerekeiddel, és mások gyerekeivel sem feltétlenül érteted meg magad jól. Ahelyett, most hogy próbálsz modernnek tűnni, egyszerűen csak valld be, te nem igazán értesz mindent, ami a gyerekeknek természetes és alapvető téma.

Halak:

Pontosan tudod, kikkel akarsz együtt dolgozni 2019-ben, és azt is tudod, mit akarsz csinálni. Még nem tudod mindezt? Semmi baj! Akkor most csak annyit kell tenned, hogy mindezt végiggondolod. Hidd el, megéri összeírnod az álomcsapatot. Azokat az embereket, akikkel jól tudnál együtt dolgozni, hiszen ez a lista valóra válhat.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.