Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas, és fárasztó napok állnak mögöttünk, elérkezett az idei év első hétvégéje, a szombati nap ezúttal nem az unalomról szól majd, eseménydús napnak nézünk elébe, lássuk is, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Gyorsabban ért véget a hét, mint hitted. Ma még nagyon szeretnél elintézni és megoldani valamit, de úgy tűnik, ez most lehetetlen. Úgy tűnik, most érdemesebb lenne olyasmikkel foglalkoznod, amiket egyedül is meg tudsz csinálni. Amit szombaton megcsinálsz, az tökéletes is lesz.

Bika:

Figyelj jobban a gyomrodra, az emésztésedre szombaton. Épp helyreállt a nagy ünnepi trakta után az anyagcseréd, máris megtámadnád egy újabb nagy evéssel. Ma válaszd a könnyed fogásokat, amelyekről tudod, hogy könnyen megemészted.

Ikrek:

Valaki nem őszinte ma veled, nem az igazi arcát mutatja. Ez persze nem jelenti, hogy ne lenne jó ember. Egyszerűen csak azt szeretné, ha jobbnak, és szerényebbnek, szebbnek látnád, mint amilyen valójában. Könnyen lehet, ezt pont azért teszi, mert nagyon fontos vagy neki.

Rák:

Csillogó szemmel hallgatsz valakit, és ő pontosan tudja, milyen nagy hatással van rád. Vigyázat, ebben a helyzetben mindkettőtök számára ott a kísértés, hogy manipuláljátok most a másikat. Arra kellene csak figyelned, hogy ne akard manipulálni őt. És persze arra is, hogy ő se tudjon manipulálni téged.

Oroszlán:

Nem mered bevallani magadnak sem, de nagyon is jól vagy most. Persze, a tested talán most nem tűnik tökéletesnek, talán a fogad is sajog, valahogy mégis jól érzed magadat. Csodálatos, örömteli időszakban vagy, és mások nem feltétlenül értik, mitől van annyira jó kedved. Nem baj, légy csak egyszerűen boldog.

Szűz:

Ami valóban a tiéd, nem veheti el tőled senki. Amivel valóban rendelkezel, mindig megtarthatod, vagy egyszerűen újra legyárthatod. Ha a boldogságod valóban a tiéd, nem lehet azt elvenni tőled. Ezt tartsd észben, ne csak ma, de minden nap. Hidd el, a valódi boldogságot nem fenyegeti veszély.

Mérleg:

Van okod a boldogságra és az ünneplésre. Van okod, hogy jól érezd magad, és van okod, hogy ezt meg is engedd magadnak. Lehet, szombaton meg kellene végre ünnepelned az eredményeidet, és azzal kellene foglalkoznod, hogy megéled a benned lévő életörömet.

Skorpió:

Nagyon fontos tudnod, hogy nem kell foglalkoznod mások agybajával, nem kell nyugtatnod másokat, és nem kell vitatkoznod az érthetetlenekkel. Azzal teszed magadnak és a világnak is a legjobbat, ha ezúttal mosolyogva tovább állsz, és nem mész bele fölösleges vitákba, veszekedésekbe.

Nyilas:

Mindenképpen te akarod játszani a kerítőnőt egy kapcsolatban, de közben nem veszed észre, azok, akiket kerítesz, nem indulnak egymás felé. Talán valaki más tetszik mindkét félnek, csak hát maguk sem merik bevallani. Könnyen lehet, valamelyikőjüknek te tetszel valójában.

Bak:

Nem vagy benne biztos, hogy mit kell tenned egy bonyolult helyzetben szombaton. Ha tanácstalan vagy, inkább ne csinálj semmit se. Azzal, ha ma nem is csinálsz semmit, biztosan nem súlyosbítod a helyzetet. Sőt! Lehet, ez a helyzet pont akkor oldja meg magát, ha nem avatkozol közbe.

Vízöntő:

Nem vagy benne biztos, mi a legjobb megoldás a számodra, és emiatt nem is mersz elindulni egyetlen irányban sem. A szombat az irányválasztás napja, az a nap, amikor el kell döntened, merre mész tovább. Ne felejtsd el, bármikor irányt válthatsz, ha nem teszik, amerre haladsz.

Halak:

Tele vagy tervekkel az idei évre. Fontos ma felismerned, hogy a tervek nem valósítják meg magukat, te vagy az, aki a terveket megvalósíthatod. Fontos, hogy felismerd, a te közreműködésed nélkül a terveid nem valósulhatnak meg. Ma pedig kezdd el megvalósítani a terveidet!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.