Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rendkívül mozgalmas, és minden szempontból tartalmas hétköznapok állnak mögöttünk, végre eljött a hétvége, a szombat a megszokottnál jóval eseménydúsabb napot tartogat, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a mai napra?

Kos:

Békés, csendes, harmonikus hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, s marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jól esik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.

Bika:

Már szombat reggel is tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod  legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász összességében egy olyan tevékenység, mely jól esik, amire igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek most semmi és senki nem lesz gátja. A hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.

Ikrek:

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád, ám, mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez nagyon pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy a jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.

Rák:

Szombaton a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon szeretnél részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj már közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.

Oroszlán:

Szombat délelőtt az a legfontosabb, hogy légy nyitott mindenre! Akár egy programjavaslatra is, randira, közös főzésre, úgyhogy légy elérhető! Olyan meghívás fut be hozzád, ami egy fergeteges bulira vagy egy gyarapodást ígérő megbeszélésre csábít. Kár lenne most kihagyni ezt az alkalmat, már csak azért is, mert társaságba mehetsz, szórakozhatsz, emellett új ismeretségeket köthetsz. Kiélheted magadat, levezeted a benned megbúvó feszültséget. Még akkor is jó lesz, ha nem ismersz mindenkit. Vasárnap pihend jól ki a teljes hét fáradalmait, mert a jövő hét tartogat némi bonyodalmat.

Szűz:

Egy rövidke utazás vagy hétvégi kiruccanás lenne időszerű? Akár te találod ki a célt, vagy akár másvalaki javasolja azt, az a lényeg, hogy menj társaságba, és nevess sokat, így a kedélyállapotod sokat fog javulni. Talán nem néz ki nagy kalandnak az, ami vár rád, meglehet, csak a szomszéd városig jutsz el, ám tudd, hogy az égi konstellációk olyan örömökben részesítenek, melyek tartósan feltöltenek energiával. Ha az időjárás egy kicsit is kedvezőtlenebb arcát mutatja, akkor se futamodj most meg, válts valóra valamilyen apróbb álmot!

Mérleg:

Ezen a hétvégén többször is elkalandoznak a gondolataid, ráadásul most olyan irányokba, amelyek talán elavultnak tűnnek, s látszólag a jelentőségüket már vesztették. Ne rágódj túl sokat a múlt kudarcain, csak akkor, ha ezek lelkiismeretfurdalást okoznak, s elnézést kellene kérned valakiktől tedd meg, jók az égi állások a megbocsátáshoz. Végeredményben csakis előre tekints, a jövő fontos, azt tudod kedved szerint formálni. A régi dolgokon módosítani már nem lehet, már csak okulni a történtekből, s a tapasztalatokat pedig hasznosítsd a jelen pillanatodban.

Skorpió:

Tárd ki a szárnyaidat, s repülj, ne kösd most magadat röghöz, ezen a hétvégén sokat veszíthetnél ezzel a hozzáállással! Merj felfedezni ismeretlen utakat, helyeket és kultúrákat. Már szombaton reggel nagyon mozgalmasnak néz ki a hétvégéd, engedd, hogy a dolgok ezúttal csak úgy megtörténjenek, most bátran sodortathatod magadat az árral. Eredetileg inkább pihenni szerettél volna? Felejtsd el, hagyd magad inspirálni a pillanat vagy a barátaid által! Felhőtlen jókedvedet semmi sem árnyékolhatja be. Maradjon ez így vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül!

Nyilas:

Intenzív volt az elmúlt két hét, ráadásul pontos célokkal kezdted ezt az évet, pihenni pedig nem volt időd. Épp ezért megérdemelsz egy kis kikapcsolódást ezen a hétvégén a munkát, sőt még az otthoni teendőket is told félre. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek egyaránt beleférnének ebbe a 48 órába, így nem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld meg a családodat vagy barátaidat valahová, töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan hely, ahol együtt vagytok, a csend és a béke pedig körülölel benneteket.

Bak:

Kitartásodnak, határozottságodnak köszönhetően bármilyen fennakadás vagy gond adódjék a hétvégén, azt nem csak gyorsan, hanem praktikusan és diplomatikusan megoldod, ez különösen igaz a családodat érintő esetleges konfliktusokra. Bármi, ami régóta nyomja a lelkedet, azt most kimondhatod, így pedig pozitív eredményre jutsz majd. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és béke meglapozása és fenntartása. Emellett örömhír lehet, hogy két személy akiket szeretsz, ma képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnapi terved is lehet hasonlóan nagy cél, hozz létre valami nagyon fontosat, például egy takarítás és szelektálás jót tesz.

Vízöntő:

Ugye szombaton messzire kerülöd a munkát? Nagyon helyes! A pihenés legalább annyira fontos, mint a kötelezettségek, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hétvége legyen most, mely elvezet egy vidám hétfői nap felé. Most is kizárólag rajtad múlik, hogy képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy benne maradsz a mókuskerékben. Ezen hétvége pozitív hatásainak eredményeképpen biztosan elindulsz egy olyan úton, melynek a vége egy boldog, nyugodt, és kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba. Pihenj!

Halak:

Túl sok mozgalmasságot és izgalmat ez a hétvége nem tartogat, inkább a békebeli nyugalom ölel körbe, ám mégis élvezni fogod a nagy semmittevést, a csend élményét. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy egy kicsit magad légy, így meghallod a gondolataidat. A közeljövőre vonatkozó terveidet most szedd össze, szortírozz, majd állíts fel fontossági sorrendet is. Vedd elő a szép emlékeket is, nosztalgiázz, időzz velük kedvedre. Jót tesz majd lelkednek az emlékezés, s ha ennek eredményeképpen valakit megkeresel és ma találkoztok, az igazi élmény lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.