Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden szempontból igen mozgalmas, fárasztó hétköznapok állnak mögöttünk, nyakunkon a hétvége, a szombati nap sem az unalomról szól majd, sok meglepetés történhet a mai napon, lássuk, horoszkópod mit ígér szombatra?

Kos:

Erre a hétvégére kicsit önző módon magadnak terveztél programot, igaz? Jól is tetted, nem kell mindig mások kívánságait lesni. Figyelmen kívül hagytad valaki elvárását? Sebaj, jó az, ha nem csak mindig az a fontos, mit szeretnének mások! Merd felvállalni, hogy most te vagy soron, s bár akár egy kisebb csetepaté is kirobbanhat emiatt, te tarts ki a vágyaid megvalósítása mellett. Mivel a terveidet előre nem közölted környezeteddel, így keresztbe húzhatják számításaidat is, s ez okozhat némi galibát. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne is adj hangot haragodnak, hisz csak jót akart neked valaki.

Bika:

Érdekfeszítő, izgalmas, no és mozgalmas lesz ez a két nap, hagyd magad inspirálni, sodortatni az árral, mert mindent megkapsz, amire épp szükséged van. Lesz részed mindenféle jóban, megkapod, mi szem, s szájnak ingere. A jó kedv, a társasági élet sem marad ki a programsorból, jól teszed, ha sokat mosolyogsz, s ezt másokkal is megosztod. Ráadásul még egy újdonság is feltűnik a színen, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni az érdeklődésedet, már-már lázba hoz. Az információk, melyek most futnak be, arra ösztökélnek, hogy elgondolkodj a jövődön. Szánj elég időt családtagjaidra!

Ikrek:

Minden körülmény adott ahhoz, hogy szombaton is felbosszantson valami vagy épp valaki, mindezt egy banális dolog miatt, ám érezd magadat szerencsésnek, ugyanis, amilyen gyorsan jön most a kellemetlen élmény, annyira hamar el is illan. Összességében nyugalmas hétvége vár rád, kapcsolódj ki, élvezd azt, ami történik akkor is, ha az látszólag most semmitmondó. Talán épp a végtelen csendre van szükséged. Megeshet, hogy sok tennivalónak nekifutsz, ám nem mindennel végzel, ám ez ne aggasszon. Ne hagyd, hogy a negatív erők lehangoljanak. Próbáld meg könnyedén felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj elsietve!

Rák:

Kissé le vagy lassulva, s bármit teszel, az csak vontatottan halad előre? Sebaj, ez úgyis csak a szombati napodra lesz jellemző, vasárnapra úgyis fordul a kocka. Eleinte mintha minden ólomlábakon járna, ám te is tudod, ez csak azért van, mert egy igen fárasztó hetet tudhatsz magad mögött. Tartsd azt szem előtt, hogy minden egyes eredményért, sikerért és dicséretért is megdolgoztál, ezek később mind a javadra válnak. Igyekezz pihenni is, így hétfőn már újult erővel futhatsz neki a teendőknek. Vasárnap jöhet egy könnyed kirándulás, uszoda, akár szaunával összekötve, de ha nem is akarsz sehová sem menni, akkor legalább a konyhában alkoss valami különleges dolgot.

Oroszlán:

A szombat nem lesz könnyű számodra, ugyanis rengeteg felhalmozódott tennivalód akad, s bizony már egyiket sem lehet elodázni. A legtöbb ügy fontos, részben otthoni dolgokkal, részben hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatosak. Hiába mutat hétvégét a naptár, rendszerezd ezeket a témákat, hogy tisztán láss, így sorrendet is fel tudsz állítani. Mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható majd, ekkor valamilyen érdekes újdonságnak lehetsz részese. Élvezd most ki a helyzet minden pillanatát, jár neked a szórakozás. Jó, ha nem zárkózol be otthonod négy fala közé, hanem világot látsz.

Szűz:

Ha a szombatot úgy tervezted, hogy otthon töltöd az időt, akkor akár váratlan vendégek kopogtathatnak az ajtódon. Ez elsőre meglep, sőt, talán kicsit morcossá is válsz, de később meghozzák ám a kedvedet a bulihoz, egy programban való részvételhez. Az is megeshet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás. Egyszerűen most csak hagyd magadat sodortatni az árral. Érdekes hírek jutnak el hozzád, ezek felkeltik ezúttal a figyelmedet, elgondolkodtatnak és cselekvésre sarkallnak. Ezt követően pedig majd egész vasárnap azon tűnődsz, miképp fordítsd a magad javára az információkat.

Mérleg:

Nem vágysz másra, csakis a csend, a béke, valamint a nyugalom csodás triójára? Egyedül lenni bizony egészen jó gondolat, ugyanis minden égi hatás és legfőképpen a Hold sokat segít az elmélyülésben, jövőd alapos megtervezésében. Fontos lenne rendbe tenni mindent a fejedben és a környezetedben egyaránt. Alakíts át pár dolgot, melyek már elavultak körülötted, netán éppen benned. Néha jó, ha a már meglévő ideológiákat átformálod. Énednek nagy szüksége van némi magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló érzelmeket. Kiváló megoldásra lelsz több függőben lévő ügyeddel kapcsolatban is.

Skorpió:

Egy régi sérelem kerülhet ma felszínre nem vártad, ám mivel kéretlenül jön, rendezned kell a helyzetet. Mindenképpen érdekes lesz a reakciód, ugyanis örülni fogsz ennek a szituációnak, nem pedig bánkódsz vagy morgolódsz. A körülmények elgondolkodtatnak, vajon ez csupán a véletlen műve, vagy csak tényleg törődnöd kell a témával a hozzá kapcsolódó emberekkel? Egyik rokonodat talán korábban megbántottad, ami most visszaüthet, ha máshogy nem, hát lelkiismeret-furdalás képében. Tudod, hogy további viták helyett elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. Tedd meg a szükséges lépéseket, így komoly terhek esnek le a válladról.

Nyilas:

Barátaid, közeli ismerőseid most felhánytorgatják neked azt, hogy a közelmúltban szinte csak magadra gondoltál, a saját dolgaidat toltad előtérbe, őket pedig kissé elhanyagoltad. Valóban így lenne? Jogos a panaszuk? Lehet, hogy jogos, ám Te is fontos vagy. Emellett persze azért, ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod helyre a dolgokat, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, s az önmagaddal való törődés is azért lényeges szempont. A vasárnapot szenteld szeretteidnek, így mindenki maga mögött tudja ezt az ügyet.

Bak:

Egy ideje aggaszt valami? Szembe kell nézned a tényekkel, lásd be, ha hibáztál vagy nem teljesítettél egy ígéretet. Bátran ismerd be és mondd el kedvesednek vagy valamely közeli családtagodnak akár, mi jár a fejedben! A hétvégi konstellációk minden kényes ügy rendezéséhez remek hatásokat biztosítanak, légy bátor és állj elő a farbával! Kezdeményezz mélyenszántó beszélgetéseket, ugyanakkor feltétlenül keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. Szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.

Vízöntő:

A szombati napot mindenképpen az otthoni teendők sokasága tölti ki, nem érdemes már ezeket tovább odázni. Amennyiben készülsz már a születésnapi bulidra, hát mélyedj ma el a szervezésben, a meghívók elkészítésében! Igen sok felhalmozott teendőd akad, de most nem fogod ezt kényszernek, vagy tehernek érezni, akadnak olyasmik, amiket nagyon szívesen csinálsz meg. Szépen, lassan megoldod a feladatokat. Szombat estére, sőt, vasárnapra is tervezz izgalmas programokat, úgy, hogy teljesen add át magad csak az élménynek. Ha hívnak valahová, mondj igent!

Halak:

A hétvége csendesen indul és valld be magadnak nem is vágynál túlzott mozgalmasságra és izgalomra. persze az élet kiszámíthatatlan történések sorozata, s egyszer csak fordulhat a kocka, és érkezik egy hír, egy meghívás, ami igencsak felvillanyoz, onnantól nem akarsz egy helyben ülni. S ha a társasági életben feltaláltad magadat, örömmel tölt el majd az is, hogy egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta fented a fogaidat. Turkálj a piaci standok árukínálatában, vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Okozz magadnak örömöt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.