Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Villámgyorsan elrepültek a hétköznapok, azonban szombat van, ami sokak számára szintén munkanap, és pontosan ezért a mai nap is igazán mozgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Ideje összehangolnod az életritmusodat a párodéval. Talán észre sem veszitek, de a ritmusotok szép lassan kettévált, és már nem kapcsolódtok olyan mélyen össze a napirendetekben, mint szeretnétek. A szombat jó alkalom, hogy ismét egyesítsétek, összehangoljátok az életeteket.

Bika:

Két fél között találod magad egy olyan vitában, amelybe a legszívesebben bele sem mentél volna. Ez a két fél most azért vitázik egymással, mert félreértettek valamit, és képtelenek észrevenni, valójában mindketten ugyanazt szeretnék. Ha ezt megérteted velük, máris megoldódott a helyzet.

Ikrek:

Olyan gyorsan elszaladt ez a hét, hogy szinte fel sem fogtad. Ha a munkanap-áthelyezések miatt ma is dolgozol, talán most kifejezetten örülsz ennek, hiszen utolérheted magad. Ha nem is kell bemenned a munkahelyedre, érdemes azzal foglalkoznod, hogy utolérd magadat végre.

Rák:

Vigyázz jobban a gerincedre szombaton! Úgy tűnik, most túlterhelted a válladat, a hátadat, a derekadat, és érdemes lenne masszőrhöz, csontkovácshoz vagy gyógytornászhoz bejelentkezned. Gerinced a tested, az életed tartóoszlopa, figyelj rá tudatosan.

Oroszlán:

Ki kellene nyitnod a szád, és őszintén el kellene mondanod, mit gondolsz egy helyzetről. Azzal, ha titkolózol, nem segítesz semmit senkinek. Azzal, ha folyton elhallgatod, amit valóban gondolsz, csak azt éred el, hogy nagyobb lesz a sokk, a megdöbbenés, amikor kiderül az igazság.

Szűz:

Talán azt érzed, nagyon is le vagy maradva valaki mögött, és közben nem vagy hajlandó észrevenni, valójában nagyon is előre vagy. Valójában nemcsak jól állsz, de sokkal jobban állsz, mint mások. Szombaton túl szigorú vagy magaddal, ha eredményekről van szó, ezért nem látod ezt.

Mérleg:

Úgy érzed, valaki összetörte a szívedet. Úgy érzed, valaki nem mondott igazat, és nem volt korrekt veled. Könnyen lehet, ő soha nem ígérte meg, amit aztán nem tudott betartani. Lehet, ezt az ígéretet csak te vetítetted belé, vagy te csikartad ki tőle.

Skorpió:

Nem vagy benne biztos, hogy jó szavakat, jó kifejezéseket választasz egy beszélgetésben, hiszen a másik fél minduntalan felhúzza magát. Gondoltál már arra, ez esetleg nem is rólad szól, hanem róla? Lehet, mindegy, milyen szavakat választasz, mert ő ma egyszerűen ideges, és mindenen felkapja a vizet.

Nyilas:

Minden nap lehet jeles nap, minden nap lehet ünnepnap, ha azzá teszed. Nem kell megvárnod, hogy valóban történjen valami. Egyszerűen megteheted azt, hogy megünnepled, ami ezen a héten történt. Megünnepelheted, hogy az élet szép, és te még mindig tele vagy reménnyel és hittel.

Bak:

Van benned némi félsz egy mai találkozóval kapcsolatban, mert attól tartasz, mit fognak gondolni rólad, akiknek ma mutatnak be. Valójában ők sokkal kedvesebb, nyitottabb és elfogadóbb emberek, mint gondolod, és sokkal szimpatikusabb leszel nekik, mint hinnéd.

Vízöntő:

Izgalmas programokra vágysz szombaton, és most az lenne a legjobb, ha olyasmit csinálnál, amit most próbálsz ki először. Ha be mered vállalni, fontos tudatosítanod magadban, senkinek sem kell tökéletesen jónak lennie elsőre semmiből. Neked sem. Sőt! Ma még azt is megengedheted magadnak, hogy hibázz.

Halak:

Végre sikerül betartanod az adott szavadat. Úgy értem, máskor is megteszel mindent ezért, de lássuk be, majdnem mindig kell egy kis engedmény időben vagy minőségben ahhoz, hogy teljesíthesd, amit ígértél. Ma azonban minden ígéretedet szó szerint, pontosan betartod, ezzel igencsak büszkévé téve önmagadat.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.