Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét bizony hosszú, és fárasztó lehetett sokak számára, azonban előttünk áll egy teljes hétvége, és ez a szombati nap bizony igazán eseménydúsnak, és nagyon izgalmasnak tűnik, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Régóta meg akarsz oldani egy helyzetet, és szombaton erre lehetőséged is lesz. Ma kezeld úgy a helyzetet, ahogy azt mindig is kellett volna. Ma lehetőséged nyílik, hogy az eddigi hibás döntéseket visszafejtsd az alapokig, és megváltoztasd a korábbi elképzeléseidet.

Bika:

Nem mindig érted, mit miért és miért pont akkor mondanak neked a szeretteid. Talán észre sem veszed, de szelíd manipulációnak vagy kitéve, amellyel az általuk előre kitalált irányba vezetnek téged. Jó hírem van, nem kell ebbe az irányba menned. Mehetnél a saját irányodba is, ha akarnál.

Ikrek:

Örömmel fogadod a szombaton kapott bókokat. Valaki dicséri a szépségedet, a megjelenésedet, valamint ruhatáradat. Ne érd be ennyivel! Tudatosítsd magadban, nemcsak a külsőd szép. Lehet, ma csak a külsőd kap dicséretet, de ez nem jelenti, hogy a szíved és az eszed ne érdemelne elismerést.

Rák:

Észrevetted már, milyen fontos, ahogy a világra nézel? Gondolj bele, ugyanarról az eseményről hogyan vélekedsz te, hogyan vélekedik a családod, és hogyan vélekednek a barátaid. Mindez a nézőpontokon múlik. Van olyan nézőpont, amely sokkal jobb, mint a tiéd. Keresd meg szombaton!

Oroszlán:

Messze előre tekintesz az időben, és azon gondolkodsz, mivel és hogyan tudnád megalapozni a jövőbeli terveid biztos megvalósulását. Ne felejtsd el, van valami, amiből milliomos vagy. Ez az idő. Rengeteg időd van, és ma az idődet fektetheted abba, hogy a terveid megvalósuljanak és valóra váljanak.

Szűz:

Fontos, hogy szombaton ne téveszd szem elől a célodat. De nem akármilyen célodat, hanem nagyon konkrétan a decemberi célodat, vagy az éves célodat. Igen, ezekért a célokért most tehetsz. És igen, ezeket a célokat most alapozhatod meg. Ha ma a céloddal foglalkozol, szilveszterre könnyedén eléred azt.

Mérleg:

Meglepődsz, amikor kiderül számodra, mi az, amire a szeretteid valóban vágynak. Erről azért is érdemes elbeszélgetnetek, mert könnyen felismerheted, valójában az, amit te gondolsz mások vágyairól, nem tükrözi a valóságot. Könnyen félreértheted mások viselkedését, és még könnyebben félreértelmezheted mások szavait.

Skorpió:

A végletekig képes vagy tűrni, és képes vagy mindenért csak az utolsó pillanatban szólni. Talán vannak helyzetek, amikor ez jó taktikának bizonyul. A szombat nem ilyen nap. Ma érdemes lenne minden helyzetben azonnal kimondanod, amit érzel és gondolsz. Fontos, hogy az érzelmeidről a gondolataidról is beszélj ma.

Nyilas:

Hinned kell a tervben, amelyre igent mondasz szombaton. Nem mondhatsz ma igent semmi olyasmire sem, amiben nem hiszel valóban mélyen, amiről nem tudod határozottan, az lesz a legjobb mindenkinek. Ma csak azzal foglalkozz, ami szerinted valóban jót tesz a világnak.

Bak:

Úgy érzed, túl kicsi vagy a változáshoz. Úgy érzed, hogy nincs erőd egy változtatáshoz. Valójában nemcsak nem vagy kicsi, de sokkal nagyobb vagy, mint ezek a változások. Ha felismered a saját erődet, a változások is érintetlenül hagyják az életedet, és megmaradhatsz a középpontodban.

Vízöntő:

Régóta halogatod, hogy megteszel valamit a lakásodban. Itt az alkalom, hogy ezt a régóta halogatott munkát elvégezd végre. A szombatot szánhatod arra, hogy megcsinálj egy halogatott munkát, de arra is, hogy megcsinálj valamit, ami talán nem sürgős, de nagy kedvet érzel hozzá.

Halak:

Érdemes lenne most visszaolvasni a naplóidat. Ha nem írsz naplót, legalább a naptárad bejegyzéseidet, vagy az üzeneteidet olvasd vissza. Érdemes újraolvasnod a nemrég leírt szavakat, mert azok már teljesen mást jelentenek, mint eddig. Most értheted meg, valójában milyen nagyon bölcs is voltál akkor.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.