Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Bizony, véget ért a nyár, szeptemberbe léptünk, annak is az első napjába, a nappalok rövidülnek, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé mozgalmas, izgalmas napok várnának Rád, lássuk , mit ígér horoszkópod a szombati napra?

Kos:

Semmi baj nincs azzal, ha élvezed az életedet. Ma például élveznéd, ha a barátnőiddel ebédelnél, vagy ha több időt tölthetnél velük. Csinálj egy csajos napot szombaton, és szervezd úgy, hogy végre átbeszélhessétek az összes olyan témát, amiről mostanában nem tudtatok igazán sokat beszélni.

Bika:

Ne hasonlítsd magadat másokhoz szombaton. Ne akard összehasonlítani magadat a körülötted lévőkkel, és főleg ne akarj ügyesebb, szebb, jobb lenni, mit a többiek. Az ilyen versengésnek nem lesz jó vége. Azt pedig érdemes lenne észben tartanod, hogy valójában mindannyian ügyesek, szépek és jók vagytok.

Ikrek:

Sokkal boldogabb leszel, ha megtalálod azt, amit szeretsz, és ha mered azt csinálni, amit szeretsz. Itt a szombat, itt az alkalom arra, hogy kövesd a szenvedélyedet, hogy azt csináld amit igazán szeretsz. Fontos, hogy tudd, amikor azt csinálod, amit szenvedélyesen szeretsz, az univerzum áldása veled lesz.

Rák:

Ha nem szereted önmagadat, hogy szerethetnél másokat? A szombat az önszeretet napja lesz a számodra, az a nap, amikor fejlesztheted magadban a saját magaddal való szeretetteli viszonyodat. Az önszereteted azért is fontos, mert ha elég sok szeretet gyűlik fel benned magaddal szemben, akkor sokkal jobb szülő leszel, mint eddig.

Oroszlán:

Képes vagy arra, hogy teljesen a semmiből húzz elő veszekedési témákat, és mindenféle mondvacsinált ügyekkel beleköss másokba. Talán mondhatod azt, hogy bal lábbal keltél fel, de lehet, hogy szombaton valami másról van szó. Talán úgy érzed, hogy ma nem teheted azt, amit igazén szeretnél? Talán úgy érzed, hogy ketrecbe zárnak az ígéreteid?

Szűz:

Úgy érzed, hogy végtelenül elfoglalt vagy, és úgy érzed, hogy rengeteg teendőd van. Persze ez talán így is van. Szombaton mégis az a legfontosabb, hogy a gyerekeiddel lehess. Ma tedd félre a fontosnak tűnő dolgokat azért, hogy az igazán lényegesekkel foglalkozhass. Nem lehet annál fontosabb szombaton, minthogy értékes időt tölts a gyerekeiddel.

Mérleg:

Könnyebb kifogásokat keresned, mint segítened valakinek a családban. Ma valaki megkér arra, hogy segíts neki, de te szívesen elmenekülnél ebből a helyzetből. Azt megígérhetem, hogy ha veszel egy mély lélegzetet, és ha beleveted magad a segítségnyújtásba, akkor sokkal jobb lesz a napod, mintha kifogásokat keresnél.

Skorpió:

Ma keress magadban öt dolgot, ami szerethető. Keress magadban öt dolgot, amit jónak tartasz. Az is jó, ha úgy fogalmazol, ez az öt dolog a legjobb bennem. Ezzel elkezdődhet egy olyan önismereti utazás, amely végén sokkal közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és amely végén sokkal mélyebben megszeretheted önmagadat.

Nyilas:

Miközben azon vitázol valakivel, hogy valójában kinek van igaza, nem is veszitek észre a lényeget. Azt, hogy az igazság képlékeny. Valójában mindkettőtöknek igaza van a saját világában. Nem lehet ebben az ügyben egyetlen igaz igazságot találni, hiszen mindkettőtök álláspontja érvényes, jogos, és megdönthetetlen.

Bak:

Ne csapd be magad azzal, hogy van még időd megoldanod egy helyzetet. Az idő elfogyott, ha úgy tetszik, a körmödre éget. Most azzal teszed a legjobbat magadnak, ha nem halogatsz tovább. Élj úgy, mintha nem lenne holnap. Élj úgy, mintha ez az egy nap lenne az életedből, és mintha minden perc számítana. Hiszen minden perc számít.

Vízöntő:

Többször kellene nemet mondanod szombaton, mint igent. Valójában, ha egész nap mindenre nemet mondasz azzal sem csinálsz semmi bajt. Sokan akarnak rávenni arra, hogy olyasmikre mondj igent, ami neked nem jó annyira, mint nekik. Ez ellen pedig az a legjobb védekezés, ha kategorikusan és egyértelműen nemet mondasz.

Halak:

Legyél könyörtelen az idődet illetően. Sokan tartanak igényt az idődre, de neked ma is csak 24 órád lesz. Talán a szabadnapokon sokkal értékesebb is az időd, mint a munkanapokon, hiszen most minden percet a szeretteidtől, a családodtól és az álmaidtól veszel el. Gondold meg, hogy kinek és menyit adsz az idődből.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez