-Hirdetés-

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Vége lassan a dolgos, szorgos, munkával fűszerezett hétköznapoknak, végre itt a hétvége, a szombat, mely az igazán szép időjárás mellett sok érdekességet tartogat, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

A családi történetmesélések ideje jön el szombaton. Ez a nap a Kosok számára ideális a családfa felkutatáshoz, és a családi anekdoták újrameséléséhez. Most úgy érzed, hogy pontosan tudod, melyik családtagodnak mit kell tennie a boldogságért. Vigyázat, ez az érzés csalóka, egyáltalán nem biztos, hogy másokat is az tesz boldoggá, aminek te örülnél az ő helyükben.

Bika:

Annyi a zaj körülötted, hogy eleinte nem is érted, hogyan vagy képes odafigyelni ilyen körülmények között. Ma nagyon érzékeny vagy a hangokra, és épp ezért kellene valamilyen kellemes zenét hallgatnod. A zene ellazít, ez pedig segít neked abban, hogy könnyebben dolgozd fel mindazt, ami körülötted történik.

Ikrek:

Most még társaságban is hajlamos lehetsz magányosnak érezni magadat. Ahhoz hogy ez az érzés enyhüljön nem lesz elég még több emberrel körülvenned magadat, mert a magányod belőled fakad. Legyél nyitottabb a világra és sugározz több szeretetet magad köré és máris enyhül az elszigeteltség érzése!

Rák:

A hét egyik legjobb napja lesz a mai a Rákok számára. Ha eddig úgy érezted, hogy kimaradsz a jóból, és a hét csodaenergiájából, akkor készülhetsz, mert ma csodás események várnak rád. Neked csak annyit kell tenned, hogy észreveszed ezeket a csodákat, és hagyod, hogy megvalósuljanak!

Oroszlán:

Álmodozással telik a szombat. A fantáziavilágodban minden jól működik, minden rendben van, és mindenki boldog. Legalábbis így kellene másokra gondolnod, hiszen ma teremtő ereje van a fantáziádnak, éppen ezért megéri kontroll alatt tartani a gondolataidat, és csak a legjobb dolgokra koncentrálnod.

Szűz:

Könnyen hiheted azt, hogy megbántottál valakit, és talán azon is elgondolkozol, hogy mit tehetnél a kiengesztelése érdekében. Természetesen hamar kiderül, hogy vaklárma az egész, és csak te láttál rémeket! Nyugodj meg, minden rendben van, és továbbra is töretlen köztetek a jó viszony.

Mérleg:

Még mindig sokat kell tenned azért, hogy megértsd azokat a családtagjaidat, akik nagyon máshogy gondolkodnak, mint te. Ők talán egy másik generációba tartoznak, de az is lehet, hogy nagyon más értékek mentén élitek az életeteket. Fontos, hogy tudd, nincs egy igaz és érvényes út, mindenkinek joga van a saját életmódjához.

Skorpió:

Itt az ideje végiggondolnod, hogy van-e valami, amit megbántál? Van-e valami, amit máshogyan csinálnál a mai tudásoddal? Mielőtt erre a kérdésre válaszolsz, egyvalamit tudnod kell, ha bármit máshogy csinálsz, mint ahogyan azt tetted, most te is más ember lennél. Vedd észre, még a rossz döntések vagy a nehéz pillanatok is jó helyre vezettek téged.

Nyilas:

Igazi házi tündér vagy szombaton. Ma olyan magától értetődő könnyedséggel végzed el a házimunkát, mint talán még sohasem. Ideje is van ennek, hiszen sok otthoni teendőt halogattál az elmúlt hetekben. Ma nemcsak a saját feladataiddal haladsz jól otthon, de könnyedén találsz szerelőt, takarítónőt vagy más szakembert is.

Bak:

Szombaton sokat tanulhatsz a gyerekektől. Figyeld meg azt az őszinte lelkesedést és kíváncsiságot, amivel a kicsik a világhoz közelítenek. Egyszerűen csak nézd a játszadozó gyerekeket, és hagyd, hogy te is ilyen játékosan és könnyedén éld meg a napodat. Ma te is legyél játékos és kreatív, mint a gyerekek.

Vízöntő:

Egész nap elvágyódsz, és egész nap máshol szeretnél lenni, mint ahol most vagy. Könnyen lehet, hogy a Vízöntők a szombatot képzeletben egy tengerparton töltik. Ha már úgyis álmodozol, tekinthetnéd az álmodozást tervek kovácsolásának is. Nem baj, ha ezek a tervek nem realisták, egyszerűen csak hagyd, hogy megszülessenek benned azok a vágyak, amelyeket hamarosan elkezdhetsz megvalósítani.

Halak:

A spirituális érdeklődésed megnő szombaton, és szívesen töltöd a napot a spirituális könyvek olvasgatásával. Az interneten szörfözve új kiadványokra és új módszerekre akadhatsz, amelyeket érdemes lenne közelebbről is megismerned. A mai feladatod az, hogy integráld az életedbe a spiritualitást.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

18 Shares