-Hirdetés-

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Lassan közeleg a húsvét, a Nagypénteken már túl vagyunk, a mai nap még a megszokottnál is pörgősebbnek, változatosabbnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod a szombati napra?

Kos:

Úgy érzed, hogy kifogyott belőled a kreativitás és a lendület. Tisztáznunk kell, ezek nem fogytak ki belőled. Pusztán arra van szükséged, hogy most egy kicsit töltsd a kreativitásodat. Egy jó kiállítás, egy séta a természetben, egy látványos film mind-mind segíti feltölteni a kreativitásod lemerülőben lévő elemeit.

Bika:

A húsvét központi kérdése a testi-lelki méregtelenítés lesz. Akár végigcsináltál egy tavaszi méregtelenítést a nagyböjt alatt, akár kihagytad ezt most érdemes lelki méregtelenítésbe kezdened. Érdemes elengedned azokat a lelki salakanyagokat, amelyek visszatartanak a boldogságtól. Most érdemes tudatosan a szeretetet választanod.

Ikrek:

Úgy érezheted, hogy fáziskésésben vagy nagyszombaton. Úgy érezheted, hogy ma mindig egy lépéssel lemaradva követed azokat akik frissek, kipihentek és akiknek vág az eszük. Nyugalom, nemsokára újra borotvaéles lesz az elméd, és nemsokára megint te jársz majd mások előtt egy-két lépéssel.

Rák:

Nagyszombaton érdemes kimozdulnod otthonról, és a komfortzónádból is. Jó, tudom, közhelyesnek tartod ezt a komfortzónából kimozdulva várnak a csodák elméletet. De ugye tudod, hogy a közhelyekben az a legbosszantóbb, hogy igazak. Valóban érdemes ma elhagynod a szokásos területedet, és új élményeket keresned.

Oroszlán:

Szoktál ajándékot adni a szeretteidnek húsvétkor? Nem? Vagy csak csokinyulat? Itt az ideje annak, hogy változtass ezen. Itt az ideje annak, hogy valamilyen színes, kreatív, tavaszi ajándékot adj a szeretteidnek. Ezzel a színes, kreatív, tavaszi ajándékkal jelezheted a legjobban, hogy mennyire fontosak neked.

Szűz:

Az a legnehezebb, amikor olyasmibe szeretnél segíteni a gyerekednek, amihez nem értesz. Könnyen lehet, hogy ilyenkor úgy érzed tehetetlen vagy, és ez csak a dühödet fokozza. Ahelyett, hogy feleslegesen dühöngsz, most inkább kérj segítséget valakitől. Hidd el, a gyerekeidnek nem lehet olyan problémája, amit ne tudnának ők megoldani azzal a segítővel, akit te találsz nekik.

Mérleg:

Ajándékozd meg magad egy virágcsokorral! Ajándékozd meg magad néhány tavaszi növénnyel, mert ezek a növények segítenek abban, hogy tavaszi hangulat költözzön a lakásodba. Ha pedig ahhoz van kedved, másoknak is adhatsz ajándékba egy-egy virágot. Hidd el, minden barátnőd örül egy cserép nárcisznak vagy jácintnak.

Skorpió:

Ideje saját húsvéti hagyományokat teremtened a családoddal. Talán eddig nem láttad a húsvét szépségét, de ma felfedezheted, hogy milyen sok ünnepelni való van ilyenkor is. Mindegy, hogy vallásos vagy-e, mindegy, hogy miben hiszel, érdemes megkeresned azt a családi programot, amellyel ezentúl mindig megünnepelhetitek a húsvétot.

Nyilas:

Egyszerre túl sok minden történik a családodban és ez a túl sok minden teljesen átláthatatlanná teszi az eseményeket. Igazán könnyen lehet, hogy ma érdemes lenne időt szánnod arra, hogy utolérd magadat a családi hírekben. A testvéredet, vagy unokatestvéredet érdemes megkérned arra, hogy zárkóztasson fel a hírekből.

Bak:

A családnak főzni, és a családot gyógyítani az ugyanaz. Ma főzd bele az ételbe az összes szeretetedet, főzd bele a béke iránti vágyadat és főzd bele a boldogságot is. Ha pedig nem tudsz főzni, akkor legalább egy teára hívd meg azt, akinek segíteni akarsz. A szeretetedet belefőzheted egy teába is, ez pedig igazi varázsitallá válik majd.

Vízöntő:

Itt az ideje újra gyerek szemmel nézned a világra. Itt az ideje annak, hogy újra gyerek legyél magad is, és itt az ideje a játékosságnak. Minél több a játék a mai napodban annál boldogabb leszel. Akkor is játékosnak, és gyermekinek kellene lenned ma, ha már felnőttek a gyerekeid, és nincsenek gyerekek a környezetedben.

Halak:

Tudod mi a szombati varázsszó? Köszönöm! Ez a szó most valódi varázsszóként működik, a varázserejét pedig azzal növelheted, ha mosolyogsz is hozzá. Azzal, ha mosolyogsz hozzá azt éred el, hogy még több emberre leszel hatással, és még többen segítenek neked akkor is, ha nem kéred a segítséget, csak megköszönöd, amit eddig kaptál.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 14