Horoszkóp

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre elteltek a munkával fűszerezett dolgos hétköznapok, nyakunkon a hétvége, azon belül a szombat, és bizony, ez a szombat nem egy szokványos nap lesz, igen sok fordulat, és meglepetés érhet, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Gondoltál már arra, hogy a környezeted féltékeny lehet arra, amit teszel? Gondoltál már arra, hogy a környezeted irigykedik az eredményeidre? Szombaton azzal kell szembesülnöd, hogy mindegy, te hogyan tekintesz magadra, mások sikeresnek, gazdagnak és eredményesnek látnak. Van aki nem tud máshogy reagálni a sikerre, csak irigységgel.

Bika:

Merész vállalkozásba kezdesz szombaton és te magad sem vagy biztos az eredményben. Ami azt illeti, ebben az eredményben csak akkor lehetsz biztos, ha abban biztos vagy, hogy minden energiádat és idődet erre az új projektre fordítod. Ma nagyon is megéri belevágnod új dolgokba, ha azokra tudsz időt és energiát szánni.

Ikrek:

Egy különös vágy háromszögben találod magadat szombaton. Pont úgy, mint egy szerelmi háromszögben ketten vágytok ugyanarra a dologra. De mivel itt nem a szerelemről van szó, sokkal inkább valamilyen tárgyról, ezért mindketten megkaphatjátok azt. Még az is lehet, hogy közösen is birtokolhatnátok ezt a tárgyat, vagy más módon osztozhattok rajta.

Rák:

A víz közelsége sokat segít neked szombaton. Ma menj el úszni, pancsolni, hajókázni, és persze az estét töltsd egy parti teraszon, hűvös italokat kortyolgatva a szerelmeddel. Ma fontos, hogy észben tartasd, a szerelmed vagy a testvéred a legfontosabb szövetséfesed abban a küzdelemben, amelyet a családod kevésbé megértő felével folytatsz.

Oroszlán:

Minden energia, amit ma adsz a világnak megszázszorozódva tér vissza hozzád. Hát nem csodálatos? Hát nem érdemes meggondolnod, hogy mibe is teszel energiát, és mi az, amiből kivonod azt? Ma bánj ügyesen a saját energiáddal, és csak azzal foglalkozz, amit valóban fejleszteni akarsz. Fontold meg, hogy mit hagysz magára, mert az az ügy, amely mellől ma elpártolsz nélküled elsorvad majd.

Szűz:

Megfeledkeztél arról, hogy megvalósítsd egy álmodat. Megfeledkeztél arról, hogy neked a saját álmaid megvalósítása a feladatod, és nem mások álmaiért kell feláldoznod a saját erőforrásaidat. Szombaton térj vissza a saját álmaidhoz. Azoknak pedig, akik szerint ez önzés egyszerűen mondd azt, hogy szerinted az az önző, aki azt várja, hogy lemondj az álmaidról az ő kedvéért.

Mérleg:

Úgy érzed, hogy nem kapod meg azt a külső támogatást és azokat a lehetőségeket, amelyekre szükséged van. Mi van akkor, ha tévedsz? Mi van akkor, ha alapjaiban téves a feltételezésed? Mi van, ha azért nem kapod meg ezt a támogatást, mert nincs is rá szükséged. Könnyen lehet, hogy mások támogatása nélkül is elérheted azt, amire vágysz, egyszerűen önerőből.

Skorpió:

Fontold meg jól a szavaidat, mert a szavaid teremtik a valóságodat. Figyeld meg, az, ahogyan beszélsz egy-egy helyzetről az előrevetíti azt, hogy mi fog történni ebben a helyzetben. Ha megváltoztatod a szavaidat, akkor nem a jövőt változtatod meg, hanem a gondolkodásmódodat, és a reakcióidat. Az pedig könnyedén érthető, hogy ezek valóban hatással vannak az eseményekre.

Nyilas:

A szerencse csak úgy árad rád szombaton. Persze te talán nem érzékeled ezt a szerencsét. Tudnod kell, hogy amíg a múltban tartod a figyelmedet, addig egyáltalán nem fogod érzékelni a szerencsédet. Tudnod kell, hogy a tegnap, de még a ma reggel, vagy az előző perc is a múlt. Ma emeld fel a tekinteted a múlt sarából, és vedd észre a jelen szépségeit, mert ezek tesznek szerencséssé.

Bak:

Ha az életedet az adok-kapok, a nyereség-veszteség tengelyek mentén éled, akkor nem csoda, hogy nem éred el azt, amire vágysz. Ma nyílj meg arra a gondolatra, hogy lehetséges mindenkinek nyerni. Lehetséges, hogy mindenki kapjon, és senkitől se kelljen elvenni. Valójában a gyarapodásod és a bőséged múlik azon, hogy ezt el tudod-e fogadni.

Vízöntő:

Azt hiszed, hogy valaki többet kap abból, amiből neked kevés jutott. Szombaton megismerkedsz a féltékenység érzésével, és megismerkedhetsz azzal a lelkiállapottal, amelyben a féltékenység tűnik az egyetlen lehetséges érzésnek. Ma legyél nagylelkű. Ma engedd el azt, amit nem tudsz megtartani, és tudatosítsd magadban, hogy ami a tiéd, az mindig visszatér hozzád.

Halak:

Egy régi álmod megvalósításán dolgozol szombaton. Legalábbis azon kellene dolgoznod. Ez egy olyan álom, amelyet sokan nem értenek, és csak kevesen támogatnak körülötted. De nem kell mások támogatása ahhoz, hogy megvalósítsd ezt az álmodat. Ehhez elég a saját kitartásod, és az, ha minden nap teszel érte egy kicsit Ma ugye teszel?

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Csatlakozzon a beszélgetéshez