-Hirdetés-

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Hogyan indul a hétvégéd?

Végre vége a szürke, dolgos hétköznapoknak, nyakunkon a hétvége, a szombati nap garantáltan nem az unalomról szól majd, igazán izgalmasan indul a hétvége, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Fel kell ismerned, hogy mennyivel több időt kellene a családodra, a szeretteidre, a gyerekeidre szánnod. Fel kell ismerned, hogy az időbeosztásodban pont a legfontosabb dolgokra nem szánsz időt. Persze közben hiheted azt, hogy vannak a gyerekeidnél fontosabb dolgok az életben. De ez most határozott tévedés lenne.

Bika:

Nem lenne szabad azt hinned, hogy mindenki olyan, mint te. Nem lenne szabad azt várnod az emberektől, hogy úgy reagáljanak egy-egy helyzetben, ahogyan azt te tennéd. Ehelyett inkább figyeld meg azt, hogy ki milyen egyéniség, és vedd figyelembe mások gondolkodásmódját is.

Ikrek:

Észrevétlenül szaladt el ez a hét, és ez azzal is járhat, hogy ma jössz rá, elfelejtettél megcsinálni valamit. Fontos, hogy tudd, ma még nem késő bepótolnod a mulasztásodat. Ma még nem késő gyorsan megoldanod ezt a feladatot. Három dolgot ne tegyél meg ma. Ne kezdj kapkodni, ne kezdj piszmogni és ne kezdj el idegeskedni!

Rák:

Ha nem értenek az emberek az mindig azt jelenti, hogy rosszul magyarázol. Tudom, hogy kényelmesebb lenne, ha azt gondolhatnád, hogy nekik kell változtatniuk a megértés érdekében. Valójában azonban neked kellene máshogy kommunikálnod. Ma például használj egyszerűbb szavakat és könnyen követhető gondolatmenetet.

Oroszlán:

A következő napok a felszabadultság, a lazaság és a szabadság ígéretét hordozzák a számodra. A szabadság volt mindig is az egyik legfontosabb érték a számodra, épp ezért ma szívesen engedsz el egy kötöttséget az életedből. Minden olyan kötöttségtől megszabadulhatsz, amelyek már nem hoznak áldást az életedbe.

Szűz:

Szombaton abban kellene segítened másokat, hogy könnyebben vállalják a hibáikat és könnyebben vállalják a felelősségüket a tetteikért. Ebben azért is vagy hiteles, mert máskor te vagy az, aki könnyedén bevallja, ha hibázott. Most segíthetsz másoknak megérteni, hogy hibázni valóban emberi dolog, és nincs okuk a szégyenkezésre.

Mérleg:

Ma képes vagy arra, hogy bárhol elaludj, és talán az lenne a legjobb, ha nem állnál ellent ennek a késztetésnek. Talán az időjárás tesz álmosabbá, talán a heti stresszt vezetnéd le alvással. Arra is használhatnád ezt a napot, hogy megálmodod mindazt, amit a nyáron megvalósítasz majd.

Skorpió:

Szombaton szükséged van arra, hogy őszinte önismerettel nézz önmagadra. Az önmagaddal szembeni őszinteség titka az, hogy felismerd, azzal te jársz jól, ha ránézel a valós tulajdonságaidra. Ha szembenézel azzal is, ami nem tetszik lehetőséged lesz arra, hogy elengedd vagy kijavítsd azt.

Nyilas:

Az apró részletek teszik nagyszerűvé a szombatot. Most azt élvezed, ha inden apró kis részletet úgy alakíthatsz, hogy az a lehető legjobb legyen. Fontosnak érzed, hogy minden részlettel te foglalkozz, és emiatt egy kicsit kontrollmániásnak tűnhetsz a többiek szemében, akik könnyedén kifigurázhatják az irányítási kényszeredet.

Bak:

Jutalmazd meg magad szombaton egy jó programmal. Valamivel, amire már régóta vágysz, de amit eddig nem tudtál megengedni magadnak. Most arra van a legnagyobb szükséged, hogy felszabadultan élvezd az életet, és ne akarj még ma is egy probléma megoldásán agyalni. A problémák várhatnak, a jó dolgok viszont nem!

Vízöntő:

Vedd észre, hogy milyen sok szeretet vesz körül téged szombaton. Lehet, hogy azt hiszed, ez csak valami érzelgős butaság, de nincs így. Azzal, ha listázod a szeretteidet önmagadnak segítesz. Azzal, ha listázod a szeretteidet erőt és lendületet gyűjtesz magadnak ahhoz, hogy a jövőhéten is lelkesen folytasd a dolgodat.

Halak:

Úgy érzed, mintha egy mesébe zártak volna a gonosz erők. Persze nem mindegy, hogy mi a mese műfaja. Nem mindegy, hogy ez egy horror vagy épp egy romantikus tündérmese. Szombaton azt is felismerheted, hogy valójában te írod a saját mesédet. Te vagy a mesélő, és bármikor új mesét mesélhetsz magadnak.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 27