-Hirdetés-

Horoszkóp szombatra mindenkinek! Jól kezdődik a hétvégéd?

Végre vége a szürke, dolgos hétköznapoknak, de az élet nem áll meg, közeleg az év vége, no és a karácsony is, így a hétvégék sem a nyugalomról fognak szólni. Lássuk , mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

A mozgalmas és tevékeny hétvége helyett inkább békére és csendre vágynál, ám talán ez most csak álom marad. Találj számodra is kedvezőnek tűnő kompromisszumot, s igyekezz ellenállni annak, hogy mások feladatokat pakoljanak a te asztalodra. Esetleges haragodat ne mutasd ki, hanem igyekezz megértetni környezeteddel, mire vágysz és miért. Emellett jó hír lehet, hogy több olyan ismeretségre tehetsz szert, melyekből a későbbiekben valamilyen formában – jelentősen profitálhatsz. Ha azonban durcáskodsz, senki nem akar majd a közeledben lenni, ugye ezt nem szeretnéd elérni?

Bika:

Végre itt a hétvége, már nagyon vártad, és nagyon okosan tetted, amikor több részletét előre megtervezted. A szombat délelőtt dolgosan és szorgosan alakul, a délután és az este azonban egy banális dolog miatt akár kudarcba is fulladhat, vagy teljesen más irányt vehet, mint azt gondoltad. Figyelj az apró részletekre, s tartsd kordában környezeted eltúlzott igényeit. Fura félreértés adódhat abból, hogy nem szánsz elég időt valakire vagy többekre, annak ellenére, hogy te is igényled ugyanezt. Miért nem figyelsz jobban mások érzelmeire? Ha már a szombat kissé szélsőségesre sikeredett, akkor legalább a vasárnap legyen azoké, akik vágynak a társaságodra.

Ikrek:

Végre-végre itt a hétvége, ami nagyon jónak ígérkezik, pihenéssel és aktivitással, örömmel és elégedettséggel megspékelve. Egy percig sem fogod azt érezni, hogy valami nincs rendben. Persze, azt magadnak köszönheted, ha túl sok a program, amit megszerveztél magadnak és szeretteidnek. Amennyiben ki se látszol a bulikból, vásárlásokból, baráti találkozókból az a dolgod, ha már így alakítottad, hát álld a sarat. Esetleg picit csökkentsd a programok számát, így talán kordában tudod tartani a dolgok ritmusát. Pihenni is kell, bár erre nem hagytál egy szempillantásnyit sem magadnak. Kitartás!

Rák:

Valld be, hisz nem szégyen: a hétvégét legszívesebben a semmittevés oltárán áldoznád fel, és tulajdonképpen rád is férne ez az érzés. Ugyanakkor elég sok elintézni való akad mindkét napon, és ha most nem jársz ezek végére, jövő hét végére valószínűleg a fejed búbjáig fognak érni a különféle ügyek és rendezni valók. Úgy tűnik, mintha a semmiből érkeznének a különféle feladatok, ám, ha körbejárod mindet, rádöbbenhetsz, csupa olyan dologról van szó, amit már régóta halogatsz. Ez viszont a te bűnöd, s a megoldás is a te kezedben van. Két napod van cselekedni, ne halogass semmit.

Oroszlán:

Jól indul a hétvégéd, kellemes élményekre van kilátás, és tulajdonképpen magad sem remélted ezt azok után, hogy péntekre teljesen elfogyott minden energiád, sőt, még a tartalékok is. Bár akad otthon számos apró-cseprő tennivaló még így is, hát ne told félre ezeket, mert lényegesek lehetnek a közeli jövődet tekintve. Vasárnap váratlanul fókuszba kerülhetsz, elismerések bezsebelésére adódik mód, ami majd jócskán növeli önbecsülésedet. Ne pironkodj, ha valaki megdicsér, azt megérdemled, úgyhogy fogadd örömmel.

Szűz:

A hétvégéd a szeretet, a figyelem és a tolerancia jegyében telhet, ugyanakkor igen sok múlik a te hozzáállásodon is. A türelem vezesse lépteidet és mondandódat. Ne feledd, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten! Érdekes lesz megfigyelni veled kapcsolatban azt, hogy nem tudod majd visszafogni magadat, mindenkinek adni és adni akarsz, és semmit nem kérsz cserébe. Ám légy okos, hisz ez a visszájára sülhet el. A nagy lelkesedésedben megtörténhet, hogy nem veszed észre azokat az apró jeleket, melyek arra figyelmeztetnek, hogy a jóból is megárt a sok. Időben nyomd be a stopgombot.

Mérleg:

Engedd el magadat, tedd, ami jól esik, így pedig lazíts, fantáziálj, főzz valami finomat, ha épp úgy tartja majd a kedved. Mindent úgy és akkor cselekedj meg ezen a két napon, ahogy az neked a leginkább megfelel és jól esik. A saját álmaidat nem kell háttérbe szorítani, főleg mások túlzott igényei miatt. Igenis, nagyon jó alkalmanként a felhők fölött szállni, hisz így jöhetnek új ötletek, s a szabadon engedett képzeleted tökéletes megvalósítást ad mellé. Ezek az aprónak tűnő momentumok ahhoz is hozzásegíthetnek, hogy egy kicsit más oldalról lásd a különféle dolgokat.

Skorpió:

Nem ciki beismerni azt, hogy egy leterhelő és nehéz munkahéten vagy túl. Épp ez az, amiért igenis megérdemelsz egy kis kényeztetést, kezdj is hozzá már szombaton reggel. Megkapsz minden égi és földi támogatást vágyaid beteljesedéséhez, ám ehhez jó lenne, ha egy picit egy helyben tudnál maradni. Ne szaladgálj le és fel, szombat reggeltől vasárnap estig. Add meg a lehetőséget magadnak a csendre, a nyugalomra és a mély gondolatok áramlására! Emberi kapcsolataidat helyezd előtérbe, és a nehézkesnek, vontatottnak tűnők esetében adj egy utolsó esélyt a rendezésre.

Nyilas:

Kár lenne tagadni szombat reggel azt, hogy a pihenés jár a fejedben, és semmi kedved dolgozni, otthon tevékenykedni az előtted álló, két napon vagy mégsem? Talán mégis inkább a szorgalmasabbik, tevékenyebb énednek adsz szabad utat? Ha folyamatosan iparkodsz, s nem nyugszol egy percig sem, akkor tuti nem fogod magad kipihenni, és hétfőre teljesen lenullázod az energia készleteidet. Márpedig azt a sok stresszt, ami mostanában a válladat nyomta, muszáj levezetni, különben a lelked vagy az egészséged látja kárát. Biztos szeretnél ágynak dőlni és betegeskedni? Ugye nem? Akkor cselekedj ennek megfelelően.

Bak:

Kellemes hétvégéd előszelét már pénteken is érezhetted. Szombat reggel családodnak köszönheted ennek fokozódását, és aligha adódik mód vitára vagy félreértésre. Mintha a te nyugalmadból táplálkozna mindenki. A rokonságtól most nagyon sok szeretetet, támogatást és energiát kaphatsz, hát fogadd el, biztos, hogy örömmel adják. Mit terveztél vasárnapra? Tulajdonképpen lényegtelen, ha nem a szeretteiddel függ össze, akkor mondd le gyorsan, hisz tudod te pontosan, hol a helyed. Töltsd olyanokkal az időt, akik mindig melletted állnak, jóban, rosszban.

Vízöntő:

Már megint dolgozni szeretnél a hétvégén ha nem a munkahelyeden, hát otthon? Ne már! Komolyan gondolod ezt az elvetemült ideát? Miért akarod magadat már megint gyötörni? Felejtsd el, de sürgősen, hogy munkára vagy mások megsegítésére adod a fejedet! Jól állnak a dolgaid, és nem oldhatod meg mindenki nyűgjét két nap alatt, úgyhogy engedd meg magadnak a teljes kikapcsolódást! A barátaidat is hanyagolod egy ideje, a családtagjaidról már nem is beszélve! Hozd be a lemaradásodat ezen a területen is, mielőtt jogosan kérik rajtad számon a jussukat!

Halak:

Paradicsomi boldogság adatik meg neked, csupán élvezned kell azt, ami már most a birtokodban van. Térj vissza időben a földre, a realitás világába, oszlasd szét szemeid elől a rózsaszín ködöt. A szombati napon álmokba ringathatod magadat egy hír hallatán, de hidd el, jobb, ha tisztán látsz. Amennyiben uralod a gondolataidat, az előbb említett hírnek a végeredménye egy remek üzleti lehetőség lehet, csak a túlzásokat kell elkerülnöd. A kreatív gondolat hosszú távra mutat előre. Vigyázz azonban arra, hogy kikkel osztod meg elképzeléseidet. Ha teheted, leginkább senkivel.

A horoszkóp megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

53 Shares