Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Célegyenesbe értünk, elérkezett a hét utolsó napja, nyakunkon a Karácsony, ez a vasárnap most ezúttal nem az unalomról, szürkeségről fog szólni, igazán pörgős napra készülhetünk, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Oda-vissza ingadoztál két lehetőség között, és ma végre meghoztad a döntésedet. Ma végre eldöntötted, mit választasz, de úgy tűnik, ez a döntés még csak elméleti. Ebben az ügyben csak jövőre lesz előrelépés. Nyugalom, ez jelen esetben annyit tesz, hogy néhány hónapot még várnod kell.

Bika:

Nagy pénzügyi álmaid vannak a 2019-re. Ma már tehetsz, hogy ezek az álmok meg is valósuljanak. Most kellene elkezdened szó szerint megálmodnod mindazt, amit szeretnél elérni. Ne felejtsd el, ha meg tudod álmodni magadnak, valóban el tudod érni azt, amit szeretnél. Ne felejtsd el, hogy minden egy álomként kezdődik.

Ikrek:

Pontosan tudod, ki az, aki a segítségedre lesz az előtted álló napokban, és ki az, akire mindig, még most is számíthatsz. Fontos tudnod, a stabil hátország, a megbízható segítők most is veled vannak, és most sem vagy egyedül. Nem kell egyedül megoldanod a karácsonyi készülődést sem.

Rák:

Meg kell értened, nem lehet minden pontosan ugyanolyan, amilyennek megálmodtad. Meg kell értened, nem lehet minden pontosan ugyanúgy, ahogyan szeretnéd. Most érdemes engedned az elképzeléseidből, és érdemes hagynod, hogy a dolgok mások tervei szerint alakuljanak.

Oroszlán:

A karácsonynak a szeretetről, egymás szeretetéről kellene szólnia. Ehhez pedig nem kellenek ajándékok, nem kellenek a külsőségek, nem kellenek a hagyományok, és főleg nem kell pénz. Az idei karácsonyod talán pont attól lenne a legjobb, ha a lehető legkevésbé szólna az anyagiakról.

Szűz:

Karnyújtásnyira van a karácsony, ami jó alkalom, hogy gyorsan átfusd újra a listáidat. Egyszerűen csak nézd meg, mindenre gondoltál-e, mindenre fel vagy-e készülve. Ha most kicsit kiegészíted a karácsonyi listákat, biztos lehetsz benne, ha betartod azokat, minden rendben lesz az ünnepeken.

Mérleg:

Azon morfondírozol, vajon mennyire figyelnek rád mások. Azon gondolkodsz, vajon mennyire fontos másoknak, amit teszel, mondasz, gondolsz. Hidd el, sokkal fontosabb kérdés, te mennyire vagy fontos önmagadnak. Mennyire figyelsz magadra, és mennyire tudod szeretni magadat.

Skorpió:

Nem kell mindent túlmagyaráznod vasárnap. Igazából elég lenne egy ölelés is, hogy elmondd, most amit szeretnél. Ma az érintések és a gesztusok fontosabbak lesznek neked, a szerelmednek és a gyerekeknek is. Miért ne lehetne érintésekkel a tudtukra adnod, hogy mennyire szereted őket.

Nyilas:

Olyan sok a tennivalód karácsonyig, hogy azt sem tudod, hol áll a fejed. Itt az ideje, hogy felismerd, hol és mivel vállaltad túl magad az idén. Fontos, hogy értsd, a lehetetlent csak te várod el magadtól, családod nem. Érdemes lenne reálisabb terveket gyártanod karácsonyra.

Bak:

A legszívesebben kiszaladnál a világból. Most nagyon nagy benned a feszültség, és úgy érzed, nem vagy képes nyugton maradni. Valószínűleg eleged van a karácsonyból, talán égnek áll a szőr a hátadon a holnapi családi ünneplés gondolatától. Nyugodj meg! Minden jobban alakul, mint ahogy ma gondolod.

Vízöntő:

Sokféle változtatásra készülsz jövőre. Vasárnap pedig ideje lenne ezeket a változtatásokat elkezdened. Na jó, szenteste előtt egy nappal nem változtathatod meg életedet, de megváltoztathatod a gondolkodásodat. A gondolataidon ma is szabadon változtathatsz. Használd ki ezt a lehetőséget!

Halak:

Érdemes lenne kialudnod magadat vasárnap. Érdemes a mai napot az álmok világában töltened, és érdemes arra szánnod az idődet, hogy holnap friss és kipihent lehess. Hidd el, ez fontosabb, mint hogy megsüss még egy tepsi bejglit, vagy újabb tálca aprósüteményt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.