Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas, és eseménydús napok állnak mögöttünk, azonban előttünk áll még a vasárnap, mely szintén nem az unalomról szól majd, sok meglepő dolog várható a mai napon, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Vasárnap hirtelen rájössz, milyen jó ötleted is volt karácsony előtt. Ez a jó ötlet akkor elsikkadt, de most érdemes elővenned újra. Ez az ötlet akkor talán nehezen megvalósíthatónak tűnt, de azóta megváltoztak a dolgok, és ma már könnyebb lesz megvalósítanod, mint gondolod.

Bika:

Valakit azzal ijesztesz majd meg vasárnap, hogy túl bonyolult szavakat használsz. Ma fogalmazz a lehető legegyszerűbben, a lehető legegyszerűbb szavakkal. Ezzel segíted a többiek megértését, és segítesz, hogy jobban követhessék a gondolatmenetedet. Ez pedig több támogatót jelent neked.

Ikrek:

Nem kell minden gondolatodat kimondani. Vannak olyan gondolatok, amelyek csak formálódnak, ezért még nem érdemes elmondanod másoknak, és még nem kéne megosztanod azokat a világgal. Ezeknek a gondolatoknak érlelődésre van még szüksége.

Rák:

Elfelejtettél egy ígéretet, amelyet erre a hétre tettél. Talán pont most jut eszedbe, hogy volt ez az ígéreted. Bátran felhívhatod, akinek megígértél valamit, és bátran bevallhatod, hogy elfeledkeztél az ígéretről. Ha pedig már beszélgettek, megbeszélhetitek azt is, mikor pótolod az ígéretedet.

Oroszlán:

Nem biztos, hogy mindenki egyetért veled vasárnap. Az sem biztos ám, hogy mindenképp egyet kellene érteniük veled a többieknek. A véleménykülönbségek, a viták most is segítenek megtalálni a számotokra legjobb megoldást. Az őszinte szavak mindig segítenek mindenkinek.

Szűz:

Tudod, mit szoktak mondani? A lehetetlent az tudja megcsinálni csak, akinek elfelejtettek szólni, hogy az lehetetlen. Ma ne hidd el, ha valamire azt mondják, lehetetlen. Ma az a kérdés, te meg akarod-e csinálni a lehetetlen dolgot, vagy sem. Az a kérdés, akarsz-e előre lépni, vagy sem?

Mérleg:

Keresel valamit, de eddig nem találtad meg. Lehet, azért, mert rossz helyen keresed. Lehet, itt az ideje új irányba fordítani a tekintetedet, és teljesen új helyen keresni ezt a valamit. Hidd el, ha máshol keresed, hamarabb megtalálod!

Skorpió:

Eleged van már az állandó változásból, állandóságra vágysz. A változás a világ alaptermészete, így nem is állíthatod le. De azt azért megteheted, hogy ma keresel magadnak egy állandóságszigetet, és bekuckózol. Vasárnap megtalálhatod azt állandóságot, amelyet keresel, és megpihenhetsz a sok változás közben.

Nyilas:

Nem kell meglepődnöd, ha vasárnap nem úgy alakulnak az események, ahogy eltervezted. Most érdemes rugalmasnak lenned, és olyan családi programot szervezned, amely lehetőséget ad a békülésre. Valakivel összekaptatok egy butaságon, most végre visszacsinálhatjátok.

Bak:

A családi ebéd alkalmas, hogy teszteld néhány ötletedet és tervedet. Na jó, azt talán nem tudod tesztelni, hogy ezek mennyire működőképesek, de azt igen, hogy a család mennyire támogat ezeknek a terveknek és álmoknak a megvalósításában. Később pedig eldöntheted, szükséged van-e a támogatásukra.

Vízöntő:

Azon gondolkozol, hogyan mondhatnád el valakinek, milyen fontos és nagyra becsült része az életednek. Azon gondolkozol, hogyan fejezhetnéd ki a nagyrabecsülésedet. Vasárnap egy igen egyszerű gesztus, egy kézfogás vagy ölelés többet mond a szavaknál, és pontosan kifejezi az érzéseidet.

Halak:

Úgy érzed, valaki elvett tőled valamit. Úgy érzed, valaki megszerezte, ami valójában neked járt volna. Ne felejtsd el, az, hogy ő elvette tőled, csak annyit jelent, hogy sohasem volt a tiéd. Ez ma csak annyit jelent, neked valami jobbat tartogat az élet, és csak ki kell várnod, míg megkapod azt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez