Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét igen mozgalmasan, és egyben fárasztóan telt, pörögtek az események, a vasárnapi nap azonban már kissé nyugodtabbnak ígérkezik, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, horoszkópod mit mit igár na vasárnapi napra?

Kos:

Van néhány tanácsod a fiatalabb generációnak is, de nem vagy biztos benne, ezeket a tanácsokat meg is hallgatják és szívesen fogadják majd. Most nyugodtan megkérdezheted a körülötted lévő fiatalabbakat, akarják-e hallani az életbölcsességedet. Persze, azt is el kell tudnod viselni, ha nemet mondanak.

Bika:

Sokat szeretnél változtatni a testeden az idén. Talán épp az egyik újévi fogadalmad, hogy megváltoztatod a testedet, a testedhez fűződő viszonyodat. Ideje elkezdened szeretetteli viszonyba kerülni a testeddel, és ideje megszeretned magadat olyannak, amilyen most vagy.

Ikrek:

Nagyon fontos most, hogy minden egyes szót megfelelően értelmezz, azt is amit mások mondanak, és fenntartásokkal kezeld a többiek szavait. Nem biztos, hogy úgy értik az emberek a szavaikat, ahogy te érted. Ennek persze főleg az az oka, hogy sokaknál jobban ismered a szavakat és azok jelentését.

Rák:

Pontosan tudod, mit kell tenned. Ráadásul te pontosan azt is szeretnéd tenni. Most mégis nagyon nehéz megtenned, amit szeretnél. Most úgy érzed, valaki, vagy valami megköti a kezedet. Pedig az egyetlen, ami gúzsba köt, az a változástól a pozitív változástól való félelem.

Oroszlán:

A megoldások karnyújtásnyira vannak előtted. A megoldások könnyedén elérhetőek a te számodra, még akkor is, ha nem tudod elképzelni, elfogadni. A megoldások egyszerűen ott vannak előtted, és neked csak annyit kellene tenned, hogy végre kinyújtod a karodat, és megteszed, amit kell.

Szűz:

Ma nálad a labda, most te hozhatsz meg egy döntést egy kapcsolatodról. Te döntheted el, mit szeretnél a másiktól, te mondhatod meg, neked mi lenne a jó ebben a helyzetben. Ez pedig olyan lehetőség, amelyet nem szabad elszalasztanod. Most nem szabad halogatnod, ma kell eldöntened, hogy mi legyen.

Mérleg:

Engedd meg a gyerekeknek, hogy maguk döntsék el, mit tesznek vasárnap. Ez a nap legyen az övék, és rendelkezzenek felette teljes joggal. Persze, ha már kamaszodnak, azért kicsit bonyolultabb, hiszen nem minden kamaszvágy teljesíthető azonnal. Most mégis érdemes a gyerekek kezébe adnod a döntést.

Skorpió:

Igen könnyű elterelni a figyelmedet, és könnyű megzavarni a koncentrációdat vasárnap. Pedig ma épp olyasmikkel akarsz foglalkozni, amikre nagyon oda kell figyelned. Nyugodtan csukd magadra az ajtót, ha azt szeretnéd, hogy ne zavarjanak mások, és ha csendre vágysz.

Nyilas:

Figyeld meg, mennyivel szívesebben dolgozol olyasmin, ami a te saját ügyed, amit azért is csinálsz, hogy megvalósítsd egy álmodat. Lehet, el kéne most kezdened erre a dologra építeni egy vállalkozást. Élhetnél abból, amit szeretsz csinálni. És akkor egy percet sem kellene munkával töltened.

Bak:

Hosszú listád van arról, hogy mi mindent kell megcsinálnod. Ez a lista azonban nem feltétlenül segít, ha azt kell eldöntened, mi legyen a következő teendő. Most a legszívesebben kidobnád a listát, és spontán belekapnál abba, amihez épp kedved van.

Vízöntő:

Ki kell állnod a saját értékeid mellett vasárnap. Hogy tisztázzuk, a saját értékeid nem a szüleid értékei, nem egy csoport érdekei, hanem azok az értékek, amelyek a szívedben élnek. Azok az értékek, amelyeket szenvedélyesen szeretsz, amelyekre szeretettel vágysz.

Halak:

Ne tartsd meg a félelmeidet. Ma mondd el valakinek, hogy mitől félsz, és mi a legrosszabb forgatókönyv, ami a fejedben van. Azzal, hogy kimondod, kommunikálod a félelmeidet, magadnak segítesz megérteni, mennyire nevetséges ez a forgatókönyv.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.