Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden szempontból igazán mozgalmas hét áll mögöttünk, nem unatkozhattunk az elmúlt napokban, és már nyakunkon is a vasárnap, ami szintén eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér vasárnapra?

Kos:

Meg kellene tanulnod pihenni. Meg kellene tanulnod, hogyan ne tegyél semmit, és hogyan pihend ki az egész heti stresszt és fáradalmakat. Ma sokkal többet kellene relaxálnod, mint más napokon. Vasárnap sokat segít a kikapcsolódásban egy jó könyv és az, ha távol maradsz az internettől.

Bika:

Ha nem tudod, mit mondj, jobb hallgatni. Tudom, elméletben egyszerűnek tűnik ez az alapszabály, aztán a valóságban nem is olyan egyszerű alkalmazni és valójában nem is olyan egyszerű csendben maradnod, hiszen a legszívesebben beszéddel álcáznád a zavarodat és a bizonytalanságodat.

Ikrek:

Jó úton jársz vasárnap, amit az is bizonyít, hogy mások is folyton arról beszélnek neked, szerintük sínre kerültek az ügyeid. Oké, lehet, ők nem látják pontosan, miért megy minden rendben körülötted, de azt mégis nagyon pontosan látják, hogy minden rendben van veled.

Rák:

Vasárnap nagyra értékeled a körülötted lévő segítőkész embereket. Ez az a nap, amikor mindenki neked akar segíteni. Na jó, talán ezt nem merik kimondani, de szívesen segítenek neked. Ma érdemes segítséget kérned még abban is, amit máskülönben egyedül végeznél el.

Oroszlán:

A legszívesebben beolvasnál valakinek, és elmondanád neki, a szigorú elveivel önmagát és a környezetét gyötri feleslegesen. Tudod mit? Mondd el neki! Mondd el neki azt, hogy szerinted mennyire fölöslegesek ezek az elvek. De miközben erről beszélsz, ne személyeskedj, és ne emeld fel a hangodat!

Szűz:

Egy baráttal nehezebb a kapcsolatod, mint lenni szokott, és úgy érzed, ő nem ért meg ma téged. Tedd fel magadnak a kérdést, vajon te megérted-e őt? Könnyedén rájöhetsz arra, hogy te sem érted a miértjeit, és te sem tudod, mit miért tett meg mostanában. Az ítélkezés helyett válaszd az elfogadást vasárnap!

Mérleg:

Az összes esemény egy irányba mutat vasárnap, minden esemény szinte terel téged a döntés meghozatala felé. Nem kellene ezúttal ennyire kiszolgáltatottnak lenned. A döntéseidet ma nem is az alapján kellene meghoznod, hogy mi történik, hanem hogy, mit akarsz elérni. Ez nagy különbség.

Skorpió:

Be szeretnél fejezni egy projektet vasárnap. De most ezúttal érdemes mindent megtenned, hogy ennek a folyamatnak, tevékenységnek valóban a végére juss. A vasárnap nagyszerű időpont, hogy befejezd, amit már régóta tehernek élsz meg, és ne cipeld tovább a lelkeden lévő súlyokat sem.

Nyilas:

Szükséged van, hogy kipihend a heti rohanást. Az előtted álló héten is szükséged lesz, hogy többet pihenj, és megvédd magad az egész napos rohanás veszélyeitől. Már ma kezdj el pihenni, és szervezd úgy a jövő hetedet is, hogy sokkal több időd legyen önmagadra és a pihenésre.

Bak:

Valaki zavarosan ad elő neked valamit, és az a határozott érzésed támadhat, az illető kezdi elveszíteni a józan eszét. Nyugalom, ez  ezúttal csak az erős nyomás miatt van. Most azzal segítesz neki a legtöbbet, ha átöleled és meghallgatod. Nem kell megoldanod a problémáit, elég, ha meghallgatod őt.

Vízöntő:

Fontos, hogy figyelj a körülötted lévő emberekre. Fontos, hogy legyen benned együttérzés is, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megértsd a körülötted lévők motivációit, érzelmeit. Ha érted, mit miért tesznek, hogyan éreznek, az sokat segít mindenkinek.

Halak:

Néha tényleg csak annyit kellene tenned, hogy szeretettel veszed körül magadat. A vasárnap jó alkalom, hogy elkezdd gyakorolni az önszeretetet. Mi az, amitől ma éreznéd is, hogy szereted magad? Mit adsz a szeretteidnek, amikor azt akarod, hogy érezzék a szeretetedet? Add meg magadnak ugyanezt vasárnap!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.