Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Kemény, mozgalmas napokon vagyunk túl, sőt, ez elmondható az egész hétről is, végre már nyakunkon a vasárnap a pihenés ideje, ma kifejezetten csupa izgalmas dolog vár rád, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér vasárnapra.

Kos:

Most ma kell felismerned, a nyílt kommunikáció igazán gyógyító erejű. Vasárnap felismerheted, a jókor és jól megfogalmazott szavaknak bizony gyógyító ereje van. Persze kell a bátorság, hogy ezeket a szavakat kimondd, hiszen néha egyszerűbb lenne elhallgatni az igazságot.

Bika:

Igazán kellene tenned valami kedves gesztust a családnak. Most azzal segíthetsz nekik és önmagadnak is, ha csak hagyod, hogy mindenki a maga módján fejezze ki a szeretetét. Az érzelmeid kifejezése majd segít másoknak is, hogy nyíltan kommunikáljanak az érzelmeikről.

Ikrek:

Szeretnéd megértetni valakivel, hogy nem rá is haragszol, hanem érte. De persze ez sem teljesen igaz így. Valójában azon bosszankodsz, hogy szerinted ő olyan lehetőségeket kap, amelyekről te nem is álmodtál volna, ő pedig nem él ezekkel. Meg kell értened, nem mindenki vágyik arra, amire te.

Rák:

Néha nem is elég gondolkodni és tervezni. Néha beszélni és cselekedni is kell. Vasárnap is ilyen nap van. Vasárnap jobb, ha cselekszel és beszélsz, nem pedig csak tervezgetsz. Azzal, ha cselekszel, megmozgatod az eseményeket, és olyan reakciókat indítasz el, amelyek mindent megváltoztatnak.

Oroszlán:

Nem lehet az egész napodat beosztanod pontosan percre pontosan, hiszen hétvége van. A legjobb, amit tehetsz most vasárnap, hogy megengeded magadnak a lustálkodást. Engedd meg a lazítást. Egy délutáni szunyókálás is jót tesz neked vasárnap, feltöltődsz, hidd el.

Szűz:

Szükséged lenne most, hogy erős és megingathatatlan támasz álljon melletted. Ezt a támaszt magadban kellene keresned. Valójában te vagy önmagad legnagyobb támasza, valójában ezúttal magad is vagy, aki kitartást és erőt adhatsz önmagadnak. Te vagy az a támasz, amelyet keresel.

Mérleg:

Nem mindenki érti, hogy mennyire fontosak neked az érzelmek, és hogy a lehető legtisztább kapcsolatod legyen a szíveddel. Vannak körülötted most olyanok, akik azzal akarják védeni a szívüket, hogy elzárják mindenki elől. Ők azok, akik nem értik, miért olyan fontosak neked az érzelmek.

Skorpió:

Ideje rendet tenned azokon a helyeken is, ahova mindig eltünteted a rendetlenséget. Tudod, azokban a szekrényekben, ahova csak behányod a ruhákat, és azokban a dobozokban, ahova csak beszórod az apró tárgyakat. Ezeket a titkos rendetlenségeket számold fel vasárnap.

Nyilas:

Le kellene írnod már a sérelmeidet, ki kellene írnod magadból a fájdalmat. Ki kellene írnod magadból az elmúlt hetek zaklatottságát, félelmeit. Ki kellene végre írnod magadból azokat a gondolatokat, amelyeket eddig alig mertél a felszínre engedni, tedd meg, és önts tiszta vizet a pohárba.

Bak:

Szívesen beolvasnál egy családtagodnak főleg azért is, mert úgy érzed, mostanában nem áll melletted. Ő azonban nem is értené, miről beszélsz. Ahelyett, hogy beolvasol neki, sokkal fontosabb lenne elfogadnod, ő nem az a támogató típus, mint amilyennek szeretnéd látni.

Vízöntő:

Sokkal egyszerűbb lehetne az életed, ha beengednéd a modern technika eszközeit. Egyszerűen csak kérj segítséget a nálad fiatalabb, vagányabb családtagoktól, hogy hogyan használhatnád ezeket az eszközöket a saját javadra, hidd el, sokat segítenek majd.

Halak:

A tested a legnagyobb feladatod vasárnap. Az egész életedet ebben a testben éled, ideje elkezdeni rendbe tenni. Ideje, hogy elkezdd gyógyítani magad. Rengeteg lehetőséged van, rengeteg gyógyítót ismersz, most be kellene jelentkezned az egyikhez, és tanácsot kérned.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.