Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét eddig sem az unalomról, vagy tétlenkedésről szólt, akadt meglepetés, és tennivaló bőven, na és a vasárnap sem lóg ki a sorból, igen eseménydós napnak nézünk elébe, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a vasárnapi napra?

Kos:

Sokkal többet kellene foglalkoznod a testeddel, és azzal, hogy megőrizd a fiatalos külsődet. Egyszerűen szánj időt akár mostantól minden nap arra, hogy a testedet gyógyítod és karban tartod. Erre akkor van a legnagyobb szükséged, ha a tested egészséges, és jól működik, ha ezt meg tudod csinálni, egy sikeres, és örömteli életút felé indulsz el.

Bika:

Mi lenne a legjobb megoldás egy családi ügyben? Vasárnap nem szabad elhamarkodott döntést hoznod ebben a témában. Most érdemes meghallgatnod minden családtagot, még a legkisebbeket is, és érdemes olyan döntést hoznod, amellyel mindannyian boldogok lesznek. A mai napon figyelj a táplálkozásodra is, nehogy a jövő hetet emésztési problémákkal kelljen kezdened.

Ikrek:

A hét utolsó estéjét ezúttal érdemes arra szánnod, hogy átgondolod a mögötted álló pár hetes időszakot. Érdemes ezt az estét most azzal töltened, hogy a helyére teszed magadban azokat a gondolatdarabkákat, amelyek eddig szabadon lebegtek benned, mindenféle kötődés és értelem nélkül. Tűz ki végre magad elé egy stabil célt, és érd el azt, tűzön-vízen át.

Rák:

Egy barátod olyan lelkesen magyaráz egy lehetőségről, hogy neked is megjön hozzá a kedved. Itt az ideje végiggondolni azt, hogy valóban olyan jó ez a lehetőség neked is, vagy egyszerűen ezúttal csak a barátnőd lelkesedése ragadt rád. Könnyen lehet, te nem is ezt akarod, csak az elmondások szerint nagyon kedvező ez a mostani lehetőség.

Oroszlán:

Furcsa terveid vannak vasárnapra is, és nem vagy benne biztos, hogy most minden körülmény összeáll ezekhez a szokatlan ötletekhez. Mi az ötleteidnek a lényege? Mi az a cél, s ami miatt kitaláltad ezeket? A célra koncentrálj és ne a célhoz vezető útra, hidd el, így sokkal hamarabb partot érsz, és boldog leszel.

Szűz:

Onnan tudhatod, hogy nem sikerült meggyőzni a családtagokat valamiről, ha túl sokáig magyarázol. Ma semmit sem találnak meggyőzőnek, amit 3 percnél tovább magyarázol. Éppen ezért légy nagyon-nagyon lényegre törő és fogalmazz a lehető legtömörebben, ha azt akarod, hogy valóban komolyan vegyenek. Ma ennek ellenére pozitív, és kedvező események érhetnek, csak tartsd nyitva a szemedet.

Mérleg:

Vasárnap koncentrálj a jó dolgokra. Attól, hogy számba veszed a nehézségeket, azok még nem oldódnak meg, szóval nyugodtan megteheted, hogy elengeded, és nem foglalkozol velük. Nyugodtan megteheted, hogy ma csak azzal foglalkozz, amit szeretsz, és ami jó érzést kölcsönöz neked. Légy nagyon pozitív, így ma csak jó dolgokat vonzol b életedbe.

Skorpió:

Attól tartasz, ma harcba keveredhetsz valakivel. Ahhoz, hogy ezt a harcot elkerüld, a gondolataidat kell megváltoztatnod. Ne győztesekben és vesztesekben gondolkodj már, hanem keresd meg azt a megoldást, amelyben minden érintett nyerni fog. Igen, létezik ilyen megoldás, az a bizony arany-középút, csak jól, és ügyesen kell lépegetni a sakktáblán.

Nyilas:

Nyílj meg a lehetőségre, hogy a dolgok végül mégis jól alakulnak. Néhány árnyalatnyi optimizmus bőven elég, hogy a dolgok most valóban jó irányba forduljanak anélkül, hogy ezt különösebben erőltetned, vagy irányítanod kellene. Néhány pozitív gondolat ma mindent felülírhat, így törekedj a pozitív életlátásra.

Bak:

Nem kell megnevezned, hogy mit keresel az életedben, és nem kell tudnod, mit akarsz elérni. Tudom, te tudod, de most arra biztatlak, legalább egy napra tedd félre ezeket a dolgokat, és engedd meg magadnak, hogy a céljaid helyett a körülötted lévő emberekre koncentrálj. Megérdemled a pihenést, régóta nyomod a gázpedált, cselekedj, mielőtt nem késő.

Vízöntő:

Sokkal fáradtabb vagy, mint hitted volna. Vasárnap észre kell venned, a szervezeted nagyon sok alvásra vágyik, és most érdemes is megadnod magadnak a pihenést. Ahelyett, hogy ma is pörögnél, mint ahogy egész héten tetted, ma érdemes végre rendesen kipihenned magadat, találj ki valami jó elfoglaltságot, és kapcsolódj ki.

Halak:

Könnyen elveszhetsz az otthoni feladatok és a házimunka dzsungelében vasárnap. Ebből az útvesztőből csak az jelent kiutat, ha segítséget kapsz. Ma vond be a családtagokat a házimunkába. Ha pedig egyedül élsz, ideje elgondolkodnod, ki és hogyan segíthetne neked ezekben a feladatokban, mert bizony egy idő után mindenki segítségre szorul, inkább előbb, mint utóbb.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.