Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan eltelt ez a hét is, lassan közeleg a karácsonyi láz, az eddigi nyugodt, szürke heteket, napokat már egyre pörgősebb, és egyben eseménydúsabb időszak követi, az előttünk álló vasárnap sok meglepetés vár Rád, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Ha nem tudod, pontosan mit is mondhatnál egy családi vitában, egyszerűen csak maradj ki belőle. Ha kérdeznek, adj kitérő választ. Remek kitérő válasz, ha elismered a kérdező érdemeit és erőfeszítéseit a témában, és ha jelzed, te milyen boldog vagy, mert ő foglalkozik ezzel, és neked már nem kell.

Bika:

Hadakozol, hogy beismerd, valaki másnak volt igaza egy kérdésben. Pedig sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha elismernéd. Sokkal egyszerűbb lenne, ha ki tudnád mondani azt az egyszerű szót, hogy tévedtem. Ha beismered a tévedésedet, azzal nemcsak mások könnyebbülnek meg, de te is felszabadulsz a mindentudás terhe alól.

Ikrek:

Egyik családtagod arról panaszkodik, nem úgy alakulnak a dolgai, mint ahogyan szeretné. Te mindent megtennél, hogy segíts neki, de nem tudod, hogyan segíthetnél. A legjobb az lenne, ha megkérdeznéd őt, és ha közösen találnátok ki, mi az, ami mindkettőtöknek a legjobb.

Rák:

Át kellene gondolnod a vasárnapi menüt olyan szemmel is, hogy mennyire egészséges, és melyik családtagodra hogyan hat majd. Igen, lehet, lassan úgy érzed magad, mint egy divatos női magazin táplálkozási tanácsadója, aki folyton azon gondolkodik, hogyan lehetne ízletesen „mentes” ételeket készíteni. Szerencsére van érzéked ehhez is.

Oroszlán:

Merd elengedni az irányítást! Igen, tudom, ez félelmetesen hangzik. Tudom, azt hiszed, minden akkor alakul jól, ha te irányítod. De te sem értesz mindenhez, ami azt jelenti, néha hagynod kell, hogy mások irányítsanak azért, hogy minden a lehető legjobban alakuljon az életedben.

Szűz:

Baráti látogatás dobja fel napodat vasárnap. Mindegy, te mész látogatóba, vagy hozzád jönnek vendégek, a lényeg, hogy ma találkozz a barátaiddal. Ha bárki más jön hozzád vendégségbe a barátaidon kívül, ők inkább az idegeidre mennek, és nem érzed magad olyan jól.

Mérleg:

Figyeld meg a gondolataidat, és figyeld meg, milyen sok pozitív gondolatod van. Valójában sokkal pozitívabban gondolkodsz, mint eddig hitted. Valójában csak karnyújtásnyira vagy attól, hogy a pozitív gondolataid átalakítsák a valóságodat egy sokkal békésebb világgá.

Skorpió:

Vedd sorra, milyen sok mindenért lehetsz hálás a családodnak. Vedd sorra, milyen sok mindenben jó fejek, és milyen sokat segítettek neked. Igen, tudom, nem csak segítenek, néha keresztbe is tartanak. De most ne erre koncentrálj! Amilyennek vasárnap a családodat látod, ők olyanok lesznek a jövő héten is.

Nyilas:

Győzd le a félelmedet vasárnap! Félsz valakitől, ami most már kezdi tönkretenni a viszonyotokat is. Ahelyett, hogy valóban gyomorgöccsel beszélgetnétek, ideje lenne rendezni a helyzetet. Ideje annak is, hogy megbeszéljétek, miért találod őt félelmetesnek!

Bak:

Nagyon-nagyon szeretnéd pontosan tudni, mennyire is sok embernek segítettél az elmúlt időszakban. Szerénységből talán nem szereted ezt sorra venni, és talán azt gondolod, a szerénység azt diktálja, észre se vedd, milyen fontos a többieknek a segítséged. Pedig jó lenne, ha tudatosítanád magadban, milyen sokat adsz másoknak.

Vízöntő:

Meg kellene beszélned a barátnőddel, barátoddal egy régóta benneteket nyomasztó helyzetet. Talán mindketten láttatok valamit, vagy mindketten átéltetek valami hasonlót, és most megnyílhatnátok egymás előtt. Az őszinte baráti beszélgetés segít megszabadulni sok félelmedtől és blokktól.

Halak:

Némi időt szentelhetnél a vágyaidnak is. Hogy mégis mit tegyél? Képzeld el, a vágyaid megvalósulnak. Képzeld el, milyen lenne, ha ezek a vágyak már a valóságodat jelentenék. Hol laknál? Kivel élnél? Mi lenne a munkád? Ki fogná a kezed? Ki számítana rád? És te kihez bújnál esténként?

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.