Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Eljött a hét utolsó napja, és bár nemsokára új hetet kezdünk, azonban a vasárnap minden szempontból különleges lesz, sok izgalmas meglepetés, és váratlan dolog érhet majd, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Úgy tűnik, hogy visszafelé akarod forgatni az idő kerekét. Úgy tűnik, hogy szeretnél visszaépíteni egy régi helyzetet, de ez már nem hozható létre újra. Az idő mindig előre halad, és neked az a dolgod, hogy ezt elfogadd. Ne a múltat akard megismételni, hanem vedd észre a jelenben a lehetőségeidet, amelyek jobbak, mint a múltbeliek!

Bika:

Könnyedén felismerheted, hogy mi a következő lépés, amit meg tudsz tenni az utadon. Ez a lépés azonban nem olyan egyszerű, mint azt szeretnéd. Ma olyan terveket kezdesz el szőni, amihez nagyobb erőre, nagyobb elszántságra lesz szükséged, ha sikerre akarod őket vinni. Ezt az erőt pedig a terv megvalósításának a vágyából nyerheted.

Ikrek:

Használd a kezedet arra, hogy másokat gyógyíts! Használd az érintésedet, használd a kezedből áradó szeretetet és megnyugtató energiákat. Érintsd meg az embereket, ha segítenél szeretnél nekik. Ha a fájós testrészre teszed a kezed, és egyszerűen csak elbeszélgetsz azzal, akinek a fájdalmán enyhíteni akarsz, a fájdalom enyhül, vagy teljesen elmúlik vasárnap.

Rák:

Valaki egész nap problémákat hord eléd. Mintha minden szavadra lenne néhány újabb nyugtalanító információja, és mintha az egész napját annak szentelné, hogy elvigye a lelki békédet. A legfontosabb, amit tehetsz az, hogy ragaszkodsz a lelki békédhez, és észben tartod, hogy a saját békéd csak a te döntéseden múlik. A békét keresd, és ne a megoldást.

Oroszlán:

Egy egészen apró eltérés is elég ahhoz, hogy a vasárnapod sokkal jobban sikerüljön, mint a múltheti. Szedd össze magadban, hogy az elmúlt hetekben mi nem sikerült jól a vasárnapjaidban, és mi mindent csinálnál máshogy, mint néhány hete. Ha tudatosan alakítod ezt a vasárnapot, biztos lehetsz benne, hogy minden rendben lesz.

Szűz:

Menj sétálni! Igen, arra gondolok, hogy bárhol is vagy, bármit is csinálsz ma, egyszerűen csak menj el sétálni egyedül. Menj el sétálni, és gondolkodj el séta közben. A legjobb, ha a szabadba mész, a legjobb, ha egy erdőben vagy egy vízparton sétálsz, fülhallgató nélkül, hogy jobban halld a saját gondolataidat.

Mérleg:

Valaki nem hallja meg, amit mondasz, és nem is lát téged. Nem fizikailag nem hall, és nem fizikailag nem lát. Valójában tökéletesen hall, és élesen lát. Egyszerűen csak nem tudja megérteni, hogy miről beszélsz, és nem tudja átlátni, azt a tudást, amit át akarsz adni neki. Ezen nem szabad bosszankodnod, csak fogadd el ezt a helyzetet.

Skorpió:

Csak annyi a dolgod, hogy ma találj egy módot, hogy egy kicsit jobban érezd magad Mindegy, tegnap hogyan érezted magad és az is mindegy, most hogyan érzed magad. Az a lényeg, hogy este, egy kicsit jobb hangulatban feküdj le, mint amilyenben most vagy. Mi az,ami ma még jobb kedvűbbé tenne? Mitől lenne több öröm a vasárnapodban?

Nyilas:

Figyelj a testedre vasárnap, mert a tested nagyon pontos üzeneteket küld neked egész nap. A tested nem arra vágyik, ahogy eddig bántél vele. Minden fájdalom, minden húzódás, minden égés, minden kis kellemetlen érzés valójában egy segélykiáltás. Hallgasd meg ezeket a segélykiáltásokat, és hagyd, hogy hassanak rád. A megérzéseid pontosan megmutatják, mit kell tenned.

Bak:

Nagyon fontos, hogy észben tartasd a gondolataid teremtő erejét. A hétvégén nagyon jól láthatod, hogy a meggyőződéseid hogyan befolyásolják az eseményeket. Észreveheted, hogy most nem szó szerint teljesülnek a gondolataid, de az is tagadhatatlan, hogy van összefüggés a gondolataid és az események között, amelyek történnek veled.

Vízöntő:

Keresd a konkrétumokat vasárnap! Ma valaki az ötleteiről, vállalkozási terveiről, életcéljairól beszél neked. Figyeld meg, hogy mennyi a konkrétum abban, amit mond. Minél több a konkrét terv, annál biztosabb, hogy sikerre számíthat, ezért te is segítheted őt akár pénzzel is. De ne adj kölcsön annak, aki nem mond tényeket.

Halak:

Valaki szerint szeretned kellene valakit, akit képtelen vagy szeretni. A csillagok szerint azonban el kellene fogadnod az érzéseidet. Ha valakivel szemben fenntartásaid vannak, annak oka van. Hallgass az érzéseidre, fogadd el azokat, és ne akard megváltoztatni azokat csak azért, mert mások szerint úgy illene.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

Csatlakozzon a beszélgetéshez