-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Gyorsan elszaladt ez a hét, és már itt is a vasárnap, azonban ez a nap igen érdekes lesz, sok meglepetést, fordulatos eseményt tartogat számodra, lássuk, mit ígér horoszkópod vasárnapra?

Kos:

Ez a vasárnap most rólad szól, és minden úgy alakul, ahogyan csak szeretnéd. Persze ehhez az kell, hogy kimond a kívánságaidat. Tudod, a kívánságot csak kimondjuk, de nem ellenőrizzük, hogy mennyire reálisak azok. Meglepődhetsz azon, hogy milyen gyorsan megvalósul még az is, amiről azt gondolod, hogy nincs is esélye. Mondjuk ez néhány napba is beletelhet azért.

Bika:

Most pihenj sokat és aludd ki magad! Úgy értem, tényleg aludd ki magad! Remélem, nem keltél korán, és mindenképp arra biztatlak, hogy iktass be egy délutáni alvást is. Tudod, a jövő héten nem lesz időd ilyen bohóságokra, a szervezeted pedig nagyon hálás lesz azért, ha többet alszol. A tested valóban pihenésre vágyik, add meg neki ezt.

Ikrek:

Úgy érezheted, hogy erőtlen vagy, és képtelen vagy a kezedben tartani a dolgokat. A valóság azonban az, hogy tökéletesen irányítod a vasárnapi helyzeteket, még akkor is, ha ezt egyébként te magad nem érzed. Hidd el, most sokkal nagyobb a lélekjelenléted, mint sokaknak körülötted, így érdemes neked irányítanod.

Rák:

Vasárnap reggel szívesen lustálkodnál egy kicsit többet a szokásosnál, és szerencsére nem nagyon van semmi, ami ebben megakadályozhat. A gyerekek remekül játszanak egyedül egy kicsit, te pedig végre elbeszélgethetsz a pároddal. A nap hátralévő része is álmoskás és beszélgetős hangulatban telik, kerüljétek a kapkodást és a rohanást!

Oroszlán:

Ma mindenen gyorsan akarsz túl lenni! Úgy gondolod, hogy a rövidke vasárnapból nem szabad értékes időt pazarolnod olyan tevékenységekre, amelyeket nem élvezel maradéktalanul. Ebben igazad is van, de a túlzott rohanásnak könnyen lehet az a vége, hogy nem veszed észre a szép pillanatokat sem.

Szűz:

Okosan szervezed meg a vasárnapi programot. Úgy intézed, hogy legyen időd mindenre a főzéstől, a pakolászáson keresztül, a rokonság meglátogatásáig. Akár te mész hozzájuk, akár ők jönnek hozzád jól alakul a találkozásotok, még akkor is, ha eleinte kicsit kellemetlenebb témák kerülhetnek szóba.

Mérleg:

Ne mondd el újra, amit mindig mondasz! Itt az ideje annak, hogy észrevedd, azért kell ismételgetned magadat, mert a családod már nem is figyel a megszokott mondandódra. Ezen pedig azzal segíthetsz, ha teljesen új dolgokat kezdesz el mondani. Egyszerűen csak beszélj arról, amiről eddig még soha sem beszéltél.

Skorpió:

Minél nagyobb családi összejövetelre vagy hivatalos, annál könnyebben felhúzhatnak a családtagjaid. Érdemes most mindenkire mosolyognod, és elengedni a füled mellett az első heccelő megjegyzéseket. Ha ezekre nem reagálsz, akkor békén hagynak, ha azonban látják rajtad, hogy minden megjegyzésre ugrasz, még ha ezek valóbban gonoszak is, még többet fognak piszkálni.

Nyilas:

Nagyon vágysz egy jó vasárnapi ebédre, de ma kicsit válogatós is vagy. Ha tudsz főzni, azt javaslom, hogy te főzd meg a mai ebédet. Nem csak az ételekben vagy válogatós, de minden másban is. Ma a minőség, az, hogy mindenből a legjobbat kapd igen fontos lesz a számodra. Egyszerűen nem éred be rosszabbal a legjobbnál vasárnap.

Bak:

Ma különösen jó érzéked van ahhoz, hogy megértsd azt, amit senki sem mer, vagy senki sem akar kimondani. Abban is kifejezetten jó vagy, hogy megfejtsd a kétértelmű mondatokat, és kódold a rejtett üzeneteket. Senkinek sem éri meg ma hazudni neked, mert azonnal átlátsz a szitán, és rájössz, hogy ki hogyan akar becsapni.

Vízöntő:

Olaszos hangulatú családi összejövetelre, pletykákkal és harsánysággal megfűszerezett vasárnapi ebédre számíthatnak a Vízöntők. Lehet, hogy egy csendes, nyugodt és magányos ebédre vágysz, de ha ezt ma megkapnád akkor a társaság és a vidámság hiányozna. Még akkor is érdemes baráti társaságba menned, ha egy ilyen ebéd után a legszívesebben tényleg egyedül maradnál!

Halak:

Beszélj! Mondd ki, ami a szívedet nyomja! Vasárnap tele vagy bizonytalansággal, és tervekkel. Persze ezek összefüggenek, abban vagy bizonytalan, hogy jók-e a terveid. Erről pedig csak úgy győződhetsz meg, ha beszélsz. Mondd el a családodnak, a barátaidnak, hogy mire készülsz. Ha velük minden részletet átbeszéltél, akkor nincs más hátra, mint megtenni az első lépést.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 33