-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Ez lesz a te napod?

Gyönyörű vasárnapra ébredhettünk, már ami az időjárást illeti, bizony, ez a vasárnap különleges lesz, és még meglepetést is tartogat számodra, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Érdemes tenned valamit azért, hogy a jövőd épp olyan boldog vagy még boldogabb legyen, mint a jelened. Ne felejtsd el, hogy a gondolkodás és az elmélkedés néha nem elég. Néha cselekvésre is szükség van. Néha meg kell ragadnod a kínálkozó alkalmat és élned kell vele ahelyett, hogy másra várnál.

Bika:

Nagyon vágysz arra, hogy kimehess a szabadba, és hogy egy kicsit végre kimozdulhass a megszokott keretek közül. Ma érdemes elmenned kirándulni, érdemes kimenned a tavaszi természetbe, érdemes megérintened a növényeket és érdemes töltekezned a tavasz friss illatával.

Ikrek:

Azon gondolkozol, hogy hova lett egy régi jó barátnőd. Könnyen lehet, hogy pont ma kerül elő. Talán te is ma jutottál az eszébe, és ezért ír neked egy üzenetet, vagy felhív. Tudod mit? Legyél kezdeményező. Ne várd meg, hogy ő jelentkezzen, hanem keresd te. Rengeteg mesélni valótok van egymásnak, talán olyasmi is, amit mással nem tudtok megbeszélni.

Rák:

A családod biztos szeretne lenni benne, hogy jókedvű vagy, ezért folyton azt figyelik, hogy mosolyogsz-e már. Nem arra biztatlak, hogy hamis mosollyal akard meggyőzni őket, csak arra kérlek, hogy mosolyogj bátran. Az életben sokkal több okod van a mosolygásra és a vidámságra, mint az egykedvűségre.

Oroszlán:

Türelemre lesz szükséged vasárnap. Ma talán nem jönnek az eredmények olyan gyorsan, mint szeretnéd. Vasárnap talán még több energiára és még több időre lesz szükséged. Mi lenne akkor, ha most ezt nem egyedül akarnád elintézni, hanem másokkal összeállnál? Így jobban érvényesíthetitek az akaratotokat.

Szűz:

Olyan új helyzeteket hozhattál létre az elmúlt napokban, amelyek az életed több területén változásokat hoznak. Ez már a tavaszi megújulás ideje a számodra. Vasárnap érdemes összegezned, hogy hol tartasz most, hogy honnan indultál, és hogy merre szeretnél tovább haladni.

Mérleg:

Egy csapásra leegyszerűsödhet az életed vasárnap. Ma talán az jut az eszedbe, hogy eddig talán teljesen feleslegesen bonyolítottad túl az életedet. Lehet, hogy egy családi drámát old meg az egyszerűsítő gondolkodásmódod. Lehet, hogy pont arra jössz rá, hogy egyszerűbb nem veszekedni butaságokon.

Skorpió:

A szeretet valódi választ kínál minden nehézségre, amelyben most vagy. Lehet, hogy nem érzed úgy, hogy a szeretet valóban erős energia lenne. Ez csak azért van, mert talán összekevered a szeretetet a ragaszkodással vagy a birtoklással. Pedig a szeretet az elfogadásról, a másik feltétel nélküli szeretetéről szól.

Nyilas:

Nem mindig vagy benne biztos, hogy a körülötted lévők tudják mit beszélnek. Ma is úgy érezheted, hogy másoktól tanult, számukra jelentés nélküli szavakat ismételgetnek újra és újra. Ma is úgy érezheted, hogy a szavak sok esetben tartalom és erő nélküliek. Adj értelmet ma Te a szavaknak!

Bak:

Egy picit sokat vársz a szeretteidtől vasárnap. Úgy tűnik, hogy ma olyan magasra teszed a lécet, hogy nem, vagy csak nehezen tudják átugrani. A családi jókedv és a saját boldogságod érdekében érdemes lenne egy kicsit lejjebb vinned az elvárásaidat. Ha engedékenyebb vagy, minden egyszerűbb lesz.

Vízöntő:

Mesés vasárnap vár rád. Ma minden a mesék körül forog akkor is, ha nincs a közelben egyetlen gyerek sem. Tudod, hogy a mesék, az, amit másoknak mesélsz magadról átalakíthatják az életedet? Érdemes ma olyan meséket mondanod, amelyeknek szívesen vagy a főhőse. Érdemes ma önmagad boldog meséjét elmesélned.

Halak:

Sokkal jobban értékeled az egyedüllétet, mint máskor. Ma már tudod, hogy a magány és az egyedüllét között hatalmas a különbség. Azt is tudod, hogy szükséged van egy kis kikapcsolódásra, azokra a percekre, amikor csak magaddal vagy, amikor magadra figyelsz, és amikor végre elmélyülhetsz a saját belső világodban.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 51