Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan vége van a hétnek, és egyben a nyárnak is, az ősz az ajtón kopogtat, azonban az időjárás nem ezt tükrözi, igazi, eseménydús, és egyben igen változatos vasárnap vár rád, lássuk, mi ígér horoszkópod a hét utolsó napjára?

Kos:

Azt hitted, hogy már rég megbeszéltél valamit a gyerekekkel, de ők még mindig csak ugyanarról a témáról tudnak kérdezni. A dinoszauruszoktól kezdve a vonatokon át egy kiránduláson és az iskolai ügyeken keresztül sok minden szóba kerülhet. Illetve csak néhány dolog, de azok újra meg újra meg újra, meg újra.

Bika:

Az idő különös tempóban telik vasárnap. Az egyik óra elszalad, a másik perc csak úgy vánszorog, és órákká nyúlik. Ebben a váltakozó időtempóban érdemes nagyon tudatosan figyelned az eseményekre és arra, hogy mikor mit teszel. Megteheted például, hogy minden órában tudatosan mással kezdesz el foglalkozni, mint addig tetted.

Ikrek:

Titkon arra vágysz, hogy legyenek titkos támogatóid. Olyan támogatóid, akik kérés nélkül, teljes titokban jót tesznek veled, és semmilyen ellenszolgáltatást sem várnak el tőled. Vasárnap észreveheted, hogy sokkal több ilyen támogatód van, mint azt gondoltad volna. Sőt! szinte mindenki ilyen támogatóddá válik ma.

Rák:

Rájössz arra, hogy összekevertél két dolgot. Mintha sót tettél volna a reggeli kávédba. Csak épp nem a reggeli kávédról van szó. Nyugalom, ahogy a reggeli kávédat is könnyedén újrafőznéd, úgy ezt a helyzetet is könnyedén meg lehet oldani, mindegy, milyen nagy vagy kicsi dolgot cseréltél fel egymással.

Oroszlán:

A nevetés valóban gyógyít. Ha együtt tudsz nevetni azzal, aki a segítségedet kéri, máris biztos lehetsz benne, hogy segítettél neki. Ha tudsz nevetni azon, hogy nem minden úgy sikerül, ahogy azt tervezted, máris biztos lehetsz abban, hogy az irányítás visszakerül a kezedbe, akkor is, ha még nem tudod, hogyan.

Szűz:

Egy családon belüli feszültség tesz téged is zaklatottá. Van itt egy titok, egy ki nem mondott gondolat, egy sötét esemény. Talán valaki hibázott. Talán valaki elsunnyogott valamit. Mindenesetre neked most az a dolgod, hogy a nyugalmat képviseld. Az a dolgod, hogy mindenkit a béke felé terelgess vasárnap.

Mérleg:

Elfelejtkeztél arról, hogy mit is akartál vasárnap. Érdemes most rögtön elővenned a naplódat, a naptáradat és megnézned, hogy mi az, amit valóban szerettél volna ma csinálni. Bármikor is jut eszedbe, hogy mi volt a szíved vágya gyorsan kezd el azt csinálni, és engedd el azt, amivel addig foglalkoztál.

Skorpió:

Valaki akadályoz téged vasárnap, ez elkezd feldühíteni téged. Van egy elképzelés a fejedben, hogy mit kell csinálnod ma, de az aki akadályoz pont ebben akadályoz meg. Ma tedd fel magadnak a kérdést! Mi van ha tévednek? Mi van, ha neki van igaza, mi van, ha valóban azzal kell foglalkoznom, amit szeretne?

Nyilas:

Versenyfutásban vagy az idővel. Olyan szoros határidőket tűztél ki magad elé, amelyeket képtelenség betartani. Pedig lehet, hogy ezeket a határidőket egyszerűen odébb tehetnéd. Ha jobban megnézed, láthatod, hogy senki sem várja tőled ezt a rohanós tempót és te vagy az egyetlen, aki sietteted magad. Vajon miért?

Bak:

Nem kell mindenkinek egyformának lennie, de az fontos, hogy mindenki egyet akarjon. Ma a te felelősséged az, hogy rávedd a környezetedet arra, hogy azt akarják, amit te, és ami valóban jó mindenkinek. Ma állj az események élére, és legyél te a vezér, aki megszabod az irányt amerre haladtok!

Vízöntő:

Talán pont az nem sikerül, ami eddig mindig könnyedén ment. Talán pont ahhoz kell még egy kis idő, amit eddig mindig egy perc alatt megcsináltál. Vasárnap adj magadnak sokkal több időt és ne ragaszkodj ahhoz, hogy mindent gyorsan csinálj meg. Ma elég egy dolgot elvégezned, de azt végezd el alaposan.

Halak:

Válaszd a békét vasárnap. Igen, választhatnád a zaklatottságot is, de legyünk őszinték, semmire sem mennél vele. A zaklatottság nem old meg semmit sem. A béke állapotában azonban sokkal kreatívabb vagy. Annyira kreatív, hogy könnyedén megoldod azt is, ami egyébként felzaklatott volna, ha nem a békét választod.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Csatlakozzon a beszélgetéshez