Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Ez lesz a Te napod?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült ez a hét is, lassan az októberbe lépünk, de ne siessünk előre, még előttünk áll egy igen izgalmas, minden szempontból érdekes, meglepetésektől sem mentes vasárnap, lássuk, horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Szívesen változtatnád meg az embereket, de ők most nem akarnak változni körülötted. Erővel pedig senkit sem lehet átnevelni valami mássá. Vasárnap az elfogadással mész a legtöbbre. Fogadd el, hogy nem mindenki olyan, mint te. Fogadd el, hogy a világ azért szép, mert olyan sokfélék vagyunk.

Bika:

Kívülállónak érzed magad egy családi összejövetelen, és nem vagy benne biztos, hogy valóban itt van-e a helyed. A fogadott családod most sokkal fontosabb neked, mint a vér szerinti. A fogadott családod most sokkal több örömet okoz neked, és sokkal jobban érzed magad velük.

Ikrek:

Nem kell mindenért bocsánatot kérned! Vasárnap úgy érzed, mintha mindenkitől elnézést kellene kérned a viselkedésedért, de ez nem igaz. Mindenki olyannak szeret, amilyen vagy. Aki meg mégsem, az nem is érdemli meg, hogy ismerjen téged. Fontos, hogy tudd, az önazonosság ma fontosabb, mint a bocsánatkérés.

Rák:

Megváltozott a véleményed valamiről, de nem tudod, hogy hogyan tolmácsolhatnád ezt a véleményedet a legegyszerűbben. Tudod mit? Mondd el a véleményedet szűretlenül. Mondd el, hogy mit gondolsz most. Mindenki meg fogja érteni a változást és a fejlődést, az is, aki nem értett eddig egyet veled.

Oroszlán:

Az álmodozás és a tervezgetés bajnoka vagy. Annak vagy a bajnoka, hogy hogyan álmodhatsz meg egy csodálatos életet magadnak. Vasárnap érdemes az álmodozás mellett tenned is. Vasárnap érdemes az álmodozásod mellett azért is tenned, hogy megvalósíthasd azt, amiről olyan régóta álmodsz.

Szűz:

Szívesen átadod az irányítást másoknak vasárnap. Ma élvezed, hogy nem neked kell döntéseket hoznod. Persze azzal jársz a legjobban, ha a testvérednek adod át az irányítást, hiszen ő az, aki a legrégebb óta ismer. A testvéred most sokat segít abban is, hogy megérts egy bonyolult helyzetet.

Mérleg:

Pontosan tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a gyerekeidnek jó napja legyen. Vasárnap elsősorban szülő vagy, méghozzá jó szülő. Ma az egész napod a gyerekekről szól. Az a része is, amelynek nem kellene róluk szólnia. Ne felejtsd el, hogy neked is jogod van egy kis én időhöz!

Skorpió:

Ha megfogadtad a tegnapi tanácsomat, akkor ma egy extra békés reggelen vagy túl. Ettől pedig jól indult a napod, és ez segített elsimítani némi feszültséget is köztetek. Most az a fontos, hogy őrizd meg ezt a békét, ami benned van. Az a fontos, hogy tudatosan őrizd a nyugodt és békés hangulatot egész nap.

Nyilas:

Nem vagy benne biztos, hogy milyen módon jutottál oda, ahol most tartasz. Azt tudod csak biztosan, hogy innen merre kell tovább menned. A múlt elemzése helyett szánd arra a vasárnapot, hogy a jelent értelmezed, és megteszel mindent, ami itt és most könnyedén megtehető. A jelenből születik meg az a jövő, amelyre vágysz.

Bak:

Egy barátnőd attól fél, hogy elveszít téged, olyannyira megváltoztál az elmúlt időszakban. A változás jó. Most érdemes megnyugtatnod ezt a barátnődet, és elmondanod neki, hogy valójában, belül te még mindig ugyanaz vagy, aki évtizedekkel ezelőtt összebarátkozott vele.

Vízöntő:

Csak óvatosan az erőteljes szavakkal! Most valaki félreértheti az erőteljesen megfogalmazott mondandódat. Most valaki akkor is megbántódhat, ha nem mutatja ki ezt. Épp ezért vasárnap fogalmazz szelíden, legyél kedves és legyél nagyon-nagyon megértő. A vasárnapod szóljon az empátiáról és a békéről!

Halak:

Fordítsd meg a gondolataid logikáját! Kezd azzal, hogy hol akarsz lenni az eseménysor végén, és fejtsd vissza, lépésenként, hogy mikor mit kell tenned, egészen a jelen pillanatig. Ha logikusan haladsz, fél év alatt teljes egészében megváltoztathatod az életedet, és minden életterületed megjavulhat.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez