-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Lassan záródik a hét, azonban hátravan még a vasárnap, ez a hét amúgy sem az unalomról szólt, de erre a vasárnapi nap még rátesz egy lapáttal, lássuk mit ígér horoszkópod?

Kos:

Megkönnyebbülést érzel vasárnap, mert mára sikerül rájönnöd arra, hogy nem is olyan nehéz a helyzeted, mint azt hitted. Ma megérted, hogy olyan egyszerű feladatod van, amilyen feladatnak könnyen megfelelhetsz, és azt is megértheted, hogy minden eszközöd megvan ahhoz, hogy megfelelj az elvárásoknak.

Bika:

Néha a feje tetejére kell állítanod a világot, a világodat annak érdekében, hogy minden jól alakuljon. A vasárnap is ilyen nap: Most nyugodtan borítsd fel a megszokott dolgokat, és nyugodtan borítsd fel a megszokott sorrendjét a napirendednek. Minél nagyobb káoszt engedsz meg magadnak, annál jobb.

Ikrek:

Úgy érezheted, hogy kifogytál az ötletekből, és attól tarthatsz, hogy most aztán tényleg nem tudsz mit kezdeni magaddal. Persze a hétvégének örülsz, és talán pont ez a lényeg: Annyira boldog vagy a szabadságtól, hogy nem tudod, mihez is kellene kezdened. Ma látogass meg egy barátot, akivel régóta nem beszéltél!

Rák:

Van valaki a családodban, aki minden egyes ötletedet lehúzza, megkritizálja, és be akarja bizonyítani róla, hogy az egy rossz ötlet. Ha túl sokat figyelsz erre az illetőre, akkor végül te magad is elhiszed, hogy értéktelen vagy ügyetlen vagy. Pont ezért nem kellene rá olyan intenzíven figyelned.

Oroszlán:

Sokkal megengedőbbnek kellene lenned magaddal. Legalább annyira megengedőnek kellene lenned magaddal, mint amilyen megengedő vagy másokkal. Ha önmagadhoz is azzal a lazasággal tudnál állni, mint a gyerekeidhez, a szerelmedhez, vagy a testvéreidhez, akkor sokkal jobban szerethetnéd önmagadat.

Szűz:

Olyan sokszínű egyéniség vagy, és olyan sokféle vagy. Nem kellene hagynod, hogy beszürkülj, és nem lenne szabad hagynod, hogy mindössze egyetlen egy dologgal foglalkozz. Valójában arra van szükséged, hogy megőrizd a sokszínűségedet Vasárnap tudatosan szánj időt arra, hogy felragyogtasd a színeidet.

Mérleg:

Talán nem minden barátnőd ér rá a mai napon annyira, mint szeretnéd. Talán a barátaid nem pont úgy fordulnak feléd, ahogyan azt elképzelted. Talán valaki nem hallja meg egy kérésedet, és az is lehet, hogy más módon feledkeznek meg rólad. Fontos, hogy ma megértéssel kezeld a barátaidat: Nem mindegyikük teheti meg, hogy figyeljen rád.

Skorpió:

Észrevetted, hogy valakit akaratlanul is megbántottál. Itt az alkalom arra, hogy rendezzétek a kapcsolatotokat. Itt az alkalom arra, hogy elmondd és megmutasd: Te nem is akartad bántani őt. Valójában csak egy félreértésről van szó. Egy olyan félreértésről, ami miatt mindketten sokkal feszültebbek és sokkal szomorúbbak vagytok.

Nyilas:

Nem mindig felelsz meg annak a szigorú mércének, amit magad elé állítottál. Talán nem mindig vagy képes arra, hogy csupa olyasmit tegyél, ami megüti azt a magas lécet, amit te tettél olyan magasra. Vasárnap legyél magaddal engedékenyebb, és ne akarj tökéletes lenni. Valójában az apró tökéletlenségeidtől leszel szeretető ma is.

Bak:

Sokkal nagyobb lelkesedéssel és lendülettel végzed a dolgodat, mint ahogyan azt megszokhattad eddig. A mai lendületed abban segít, hogy elvégezd végre azt a mumus házimunkát, amit olyan régóta tologatsz magad előtt. Ahelyett, hogy most tovább halogatnád ezt a feladatot egyszerűen megcsinálhatod, és máris minden jobb lesz.

Vízöntő:

Talán eljött az ideje annak, hogy elengedj egy helyzetet, és elbúcsúzz egy lehetőségtől. Szívesen gyűjtenél össze minden lehetőséget, és szívesen spájzolnál be magadnál egy nagy rakást ezekből. De valójában nem kell minden lehetőséget megtartanod. Ha valamit nem tudsz használni, azt jobb elengedni, hogy aztán az a lehetőség is megtalálhassa azt, akinek valóban szüksége van rá.

Halak:

A feledékenységed valójában jó dolog. Arra kellene felhasználod a mai feledékenységedet, hogy elfelejted. Mi mindenen szoktál aggódni. Valójában azzal, hogy aggódsz nem segítesz magadnak, és ezt te is tudod jól. Vasárnap egyszerűen csak felejtsd el az aggodalmaidat és bátran lépj tovább.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

Shares 31