-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Véget ért ez a hosszú hét, vagy talán mégsem? Nem bizony, hiszen előttünk áll még a vasárnap, mely a hétvége ellenére mozgalmas, eseménydús napot tartogat, lássuk, mit ígér horoszkópod?

Kos:

Erős a vágy benned, hogy harmóniát teremts magad körül, és hogy segíts másokon. Ma különösen a gyerekek számíthatnak az odafigyelésedre és a segítségedre de azért a párod sem marad ki a jóból. Neki vasárnap nagy szüksége lesz a támogatásodra, mosolyogj rá sokat és adj neki a jókedvedből amennyit csak elfogad!

Bika:

Hatalmas a közlési vágy benned, és különösen örülsz annak, ha idegenek is meghallgatnak. Úgy érzed, hogy az ismeretlenek nagyobb figyelemmel fordulnak feléd, mint az ismerősök. Persze ez csak illúzió, aminek nem lenne szabad bedőlnöd. Hidd el, az ismerőseid körében pont ma válsz olyan személlyé, akinek adni kell a szavára.

Ikrek:

A mosolygás az, ami mindent megold, és a mosolygás az, amivel ma le tudod fegyverezni a legelszántabb támadókat is. Ha ma nem tudsz semmit sem mondani, akkor mosolyogj. Amint mosolyra húzódik a szád minden megváltozik, hirtelen segítőkészekké válnak azok is, akik eddig ellened voltak.

Rák:

Talán itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy elindítasz egy vállalkozást vagy egy családi céget. A családtagjaiddal összefogva csodákat tehettek. Ha most elkezdetek együtt dolgozni, csodákat tehettek és olyasmit is elérhettek, amit eddig sohasem sikerült megvalósítanotok. A közös célok meggyógyítják a nézeteltéréseket is.

Oroszlán:

Felejtsd el a hagyományokat, és rúgd fel a szokásokat! Ma akkor leszel sikeres, ha olyasmit teszel, amit még sohasem. Bátran próbálj ki újdonságokat, de arra ügyelj nagyon, hogy csak olyasmit tegyél, amivel nem bántod meg a hozzád közel állókat! Csak olyasmit tegyél, amit szívből teszel, és ne olyasmit, amit a fejed akar.

Szűz:

A hét utolsó napja jól alakul a Szüzek számára. Ma nem győzöd azt magyarázni a környezetednek, hogy tényleg nincs semmi különösebb oka annak, hogy ennyire kicsattanóan jó kedved van. Hidd el, nem kell bocsánatot kérned azért, mert jókedvű vagy. Jogod van ahhoz, hogy átérezd a tavaszi zsongás vidámságát.

Mérleg:

Vezesd le a családod által okozott stresszt épp úgy, mint a munkahelyit. Úgy tűnik, hogy vasárnap olyan családtagokkal is beszélgetned kell, akik mindent megtesznek azért, hogy felbosszantsanak. Ez indulatáttétel a részükről, és a saját feszültségüket szeretnék így csillapítani. A legjobb az lenne, ha nem hagynád magadat felidegesíteni!

Skorpió:

Sokkal pozitívabban szemléled a helyzetedet, mint néhány nappal ezelőtt. Ma könnyebben megy a pozitív gondolkodás, és abban is ügyesebb vagy, hogy meghatározd a céljaidat, és megfogalmazd a vágyaidat. Vasárnap érdemes összeírnod a vágyaidat és érdemes elkezdened képeket is gyűjteni mindarról, amit el akarsz érni.

Nyilas:

Az anyagi gondjaidat most tudod helyretenni, méghozzá igencsak könnyedén. Ha támogatásra, bátorításra van szükséged, azt a szerelmedtől kaphatod meg még akkor is, ha ő egyébként nem az a kiköpött pénzügyi tanácsadó. Érdemes hallgatnod rá más kérdésekben is, hiszen ma kifejezetten jó ötletei lesznek.

Bak:

Úgy érezheted, hogy a szerelmed sarokba szorít. Pontosan tudod, hogy teérted, a kapcsolatotokért szeretne valamit elérni nálad, mégis úgy éled meg a helyzetet, mintha rákényszerítene valamire. A legszebb az egészben, hogy ha ő nem akarná ezt a dolgot, te lennél az, aki ugyanezt erőlteti nála.

Vízöntő:

Itt az ideje egy kis gyerekkori nosztalgiának. Ma egész nap a gyerekkorod jár az eszedben. Szánj rá egy kis időt, hogy elmerülhess a múltban! Tilos azonban a negatív emlékeket előráncigálni, kizárólag a szépre emlékezz, azokra a boldog pillanatokra, amelyekből most is töltekezhetsz! A gyerekkorod emlékei ma energiával és jókedvvel töltenek fel.

Halak:

Vasárnap még a szokottnál is jobban érdeklődsz a spiritualitás iránt. Ma érdemes olyan ezoterikus könyveket levenned a polcról, amelyeket régóta nem volt időd kinyitni. Ha pedig a születésnapodra kaptál könyveket, azokat is ma érdemes elkezdened olvasnod. Ma olvasással juthatsz hozzá a szükséges tudáshoz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.