-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Ennek a hétnek is lassan vége, javában tombol a tavasz, éled a természet, igazi pörgős, eseménydús nap áll előttünk, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

Túl sokan vannak, akik csak a magukét mondják, és észre sem veszik, hogy ott vannak körülöttük mások is. Talán te magad is ezek közé az emberek közé tartozol? Könnyen lehet, hogy azért érzed mások véleményét túl hangosnak, és értelmetlennek, mert nem hallgatsz rájuk. Ma hallgasd meg mindenki mondandóját.

Bika:

A csendnek megvan a saját gyógyító ereje. Megvan az az ereje, amely segít neked megváltoztatnod a dolgokat. Ma tölts sok időt a belső csendedben. Ha akarsz meditálhatsz is. Ha pedig már nem tudsz meditálni, egyszerűen csak hallgasd a belső csendet magadban. Ez a csend kipucol belőled minden zavarodottságot.

Ikrek:

Ünnepeld meg a mai napot! Ünnepeld meg az életet! Ünnepeld meg a sok gyönyörű dolgot magad körül. Meg kellene ünnepelned azt is, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben oldódnak meg a nehézségek az életedben pusztán azért, mert valaki véletlenül, vagy készakarva helyetted dolgozott egy kicsit.

Rák:

Ma észreveheted, hogy minden, amit teszel elindít egy eseménysorozatot, amely végül hatással lesz az életedre. Ahhoz, hogy változtass az életeden, vagy ahhoz, hogy előremozdítsd azt elég egy apróságot megtenned vasárnap. Vasárnap adj szeretetet valakinek, akinek nem szoktál, és máris beindul az az eseménysorozat, amelyre vágysz.

Oroszlán:

A vasárnap alkalmas arra, hogy átgondold, mi az, ami nem felel meg a vágyaidnak. Azt is gondold végig, hogy mit szeretnél ezek helyett a dolgok helyett. Néha azt hiszed, hogy nincs erőd a változtatáshoz, pedig eddig eszed nem volt hozzá. Pontosabban, nem szántad rá magadat, hogy ésszel és gondolkodva vedd a kezedbe az irányítást.

Szűz:

Ma a tettek jobban beszélnek a szavaknál, ezért ne is arra figyelj, hogy mit mondasz, hanem azt gondold át, hogy mit teszel. Azt gondold át, hogy hogyan mutathatod meg a szeretteidnek, hogy mennyire nagyra tartod őket. Gondold végig azt is, hogy milyen gesztusokkal biztosíthatod a barátaidat a nagyrabecsülésedről.

Mérleg:

Bátran beszélj a szeretteidnek mindarról, amiről mostanában nem mertél vagy nem tudtál beszélni. Nyisd meg magad, és mondd el őszintén az érzéseidet, mondd el őszintén a gondolataidat. Ne titkolj semmit sem, hiszen nincs okod arra, hogy titkokat őrizgess. A titkok ráadásul meg is betegíthetnek.

Skorpió:

Talán többször neki kell futnod valaminek vasárnap. Talán ma nem sikerül minden elsőre. Mégsem mondhatjuk, hogy ez a nap rossz lenne, egyszerűen csak több próbálkozásra van szükséged. Ma ne túljutni akarj a feladataidon, hanem törekedj arra, hogy minél több mindent kipróbálhass végre!

Nyilas:

Szívesen lemondanál valamiről, amiről úgy véled, hogy nincsen rá szükséged. Valójában azonban nem lenne szabad lemondanod róla. Akár lehetőségről, akár egy tárgyról, vagy egy kapcsolatról van szó nem lenne szabad elengedned most ezt. Ragaszkodj azokhoz az emberekhez, tárgyakhoz és lehetőségekhez, amelyek a tieid.

Bak:

Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy átaludjon egy napot. Jó, ez így talán túlzás, de az biztos, hogy nehezen engeded meg magadnak, hogy csak úgy kipihend magadat. Pedig most semmi sem lenne olyan fontos, mint az, hogy pihenéssel tölthesd a vasárnapot. Ha eleget pihensz, elmúlik a tavaszi fáradtság is.

Vízöntő:

Nem vagy hajlandó elfogadni azt, ami átlagos, és neked most sokkal többre és sokkal nagyobbra lesz szükséged mindenből. A szemed sokkal többet kíván mindenből, mint amire szükséged van, és a birtoklási vágy is szokatlanul erős benned. Nem arra akarlak rávenni, hogy kevesebbet akarj, csak arra, hogy ne kívánd el azt, amire nincs szükséged.

Halak:

Arra kellene használnod ezt a napot, hogy új életet álmodsz magadnak. Ma tervezd meg azt, hogy milyen lenne az az új életed, amelyet szívesen élnél. Pont úgy, mint amikor gyerekkorodban álmodoztál arról, hogy hogyan fogsz élni felnőttként. Ma nem kell figyelned a realitásra, hiszen csak álmodozol.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.