-Hirdetés-

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek! Hogyan zárul a heted?

Mozgalmas héten vagyunk túl, nyakunkon a hétfő, azonban nyár van, és még vasárnap, ez a nap igazán élményekben, fordulatokban gazdagnak ígérkezik, lássuk, mit ígér horoszkópod mára?

Kos:

A családodban sokkal könnyebb lenne a helyzet, ha nem akarnál mindent és mindenkit irányítani. Különösen igaz ez a kamaszokra. Ők most egyáltalán nem viselik jól a felnőtt okoskodásodat. Még ha igazad is van, fontos, hogy hagyd, hogy ők jöjjenek rá arra, mi a helyes lépés a mostani helyzetükben.

Bika:

Az az illúzió, hogy te mindent jól, sőt, jobban tudsz, mint mások nem tesz jót az életednek. Fontos, hogy megértsd, mások azért mások, mint te, hogy új szempontokat mutassanak neked. Ha ezeket a szempontokat rögtön elveted azért, mert te jobban csinálod, akkor egy csomó inspirációról és ötletről maradsz le.

Ikrek:

Érdemes lenne felhívnod azt a rokonodat, akivel nagyon régen nem beszéltetek. Lehet, hogy csak ünnepeken szoktátok felhívni egymást, de miért kellene megvárnotok ezzel az ünnepeket? Hívd fel most, és kérdezd meg most, hogy van. Mindkettőtöknek szükségetek van erre a beszélgetésre.

Rák:

Nem szereted, ha rád hárulnak a döntések, de vasárnap mégis neked kell döntened. Ma te vagy a főnök, vagy legalábbis te vagy az, akitől mindenki a megoldást várja. Te vagy az akinek ki kell mondania a végső szót egy helyzetben. Ne felejtsd el, ezt a végső szót csak a szívedre hallgatva mondhatod ki.

Oroszlán:

El sem hiszed, hogy milyen könnyű ma megbeszélned az élet nagy kérdéseit másokkal. Ma mindenki egyetért veled, és nehéz eldönteni, hogy ez azért van-e, mert eleve úgy gondolkodnak, mint te, vagy egyszerűen csak meggyőzted őket a lehengerlő érveiddel. Ma nem nagyon tudnak ellentmondani neked az emberek.

Szűz:

Egy családi párbeszédben, ami talán vitává hangosodik, ki kell állnod magadért, az érdekeidért és az elképzeléseidért. Először talán sokkol, hogy a családod mennyire nem érti, hogy mi a jó neked, de ne felejtsd el, hogy talán még sohasem mondtad ki azt, amire tényleg vágysz. Ma bátran beszélj a vágyaidról!

Mérleg:

Egyszer fent, egyszer lent vagy vasárnap. Ma igen széles amplitúdóval mozognak az érzelmeid, és szinte egy másodperc alatt képes vagy a váltásra. Ne felejtsd el, hogy ilyenkor, amikor te is nehezen követed azt, amit érzel mások még annyira sem képesek tartani veled a tempót. Ne lepődj meg, ha mindenki le van maradva egy lépéssel mögötted.

Skorpió:

Könnyedén oldod meg a legbonyolultabb érzelmi helyzetet is egy öleléssel vasárnap. Ma az érintésed, az ölelésed gyógyító erejű, ép ezért nem is kellene a szavakra pazarolni az idődet. Egyszerűen csak öleld meg azt, akinek segíteni akarsz, hagyd, hogy ez az ölelés hosszú percekig tartson. Minél tovább tart, annál jobb.

Nyilas:

Nincs mindig kedved ahhoz, hogy felnyisd mások szemét a valóságra, és igen valószínű, hogy ez nem is a te dolgod. Nem kell mindenkinek megmondanod a tutit, különösen nem a vasárnapi ebéd közben. Egyszerűen megengedheted a szeretteidnek, hogy elkövessék a saját hibáikat. Megengedheted, hogy úgy döntsenek, ahogy nekik jó.

Bak:

Nagyon vonz a modern világ, a közösségi média, a technika, de nagyon vonz a múlt is. A legszívesebben visszamennél a romantika korába, hercegnő lennél, akinek lovagok udvarolnak a közösségi oldalakon, és mindenki az instagramját követi. A jelenben találkozik a romantikus múlt, és a jövő is, szóval a számodra legjobb korban élsz.

Vízöntő:

A feladataid osztódással szaporodnak vasárnap. Amint megcsinálsz valamit, és lehúzod a teendőid listájáról, máris jön a helyére négy másik elvégzendő. Mivel iylen tempóban sokasodnak a megoldandók az lenne a legjobb, ha mindent letennél, hátradőlnél, és egyszerűen csak élveznéd a semmittevést!

Halak:

Érdekes megfigyelned, hogy nem ugyanúgy beszélsz az emberekkel ugyanazokról a témákról. Mindenkivel olyan szavakat és kifejezéseket választasz, amelyeket ő maga is használna. Emiatt sokkal könnyebben megértik a mondanivalódat az emberek, és amiatt érdemes ma sokat beszélgetned mindenkivel, aki az utadba kerül.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

48 Shares