Horoszkóp

Horoszkóp vasárnapra mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan eltelik ez a hét is, ami igazán mozgalmas, és eseményekben gazdag volt, azonban előttünk áll még egy meglepetésekkel megtűzdelt, szokatlanul pörgős vasárnap, lássuk, mit ígér horoszkópod a hét utolsó napjára?

Kos:

A barátaidnak szükségük van rád. Neked pedig alig van időd a barátaidra. Vasárnap azonban arra van időd, amire csak akarod. Ma szánj időt a barátaidra, szánj időt arra, hogy azt is meghallgasd, akire más napokon nem lenne időd. A barátnőidnek ugyanis nagyobb szüksége van a közös mókázásra, mint azt gondolod.

Bika:

Ki kellene próbálnod olyasmit is, amiről eddig azt gondoltad, hogy nem szereted. Az elmúlt években megváltozott az ízlésed, az elmúlt években megváltozott az értékrended. Ehhez az új ízléshez pedig új tapasztalatokra van szükséged. Talán már szereted azt, amit korábban nem szerettél, és talán már nem szereted azt, amit korábban szerettél.

Ikrek:

Van egy képzeletbeli listád arról, hogy milyen hibákat akarsz elkerülni. Van egy képzeletbeli listád arról, hogy mi mindent akarsz máshogy csinálni a jövő héten, azaz holnaptól. Ne felejtsd el, hogy nem lesz elég csak megírni ezt a listát, de fontos az is, hogy lelkesen hozzáfogj a megvalósításához.

Rák:

Egyszerre szeretnél több helyen lenni vasárnap. Természetesen ez nem fog sikerülni. De az sikerülhet, hogy mindenre és mindenkire szánsz egy kis időt. Az sikerülhet, hogy sok helyen és sok helyzetben vagy egymás után. Ettől azonban jóval rohanósabb lesz a napod, mint ahogy azt optimálisnak tartanád.

Oroszlán:

A tehetségedet kamatoztatnod és használnod kell. Nagyon fontos, hogy felismerd, mi mihez van valóban tehetséged, és nagyon fontos, hogy élj azzal a tehetséggel, ami ott van benned. Fontos, hogy merd elhinni, hogy valóban tehetséges vagy olyasmikben is, amikben eddig nem is gondoltad volna.

Szűz:

Nagyon fontos, hogy ne csak egy helyről szerezd az információkat. Mindegy, miről akarsz információt gyűjteni, mindenképp kérdezz meg legalább három embert ugyanarról a dologról. Különösen szórakoztató, ha egy étel receptjét kérdezed meg különböző családtagjaidtól, és összehasonlítod a válaszokat.

Mérleg:

Végre van időd arra, amit olyan régóta tervezgetsz. Ne felejtsd el, hogy az idő a legnagyobb kincs. Ne felejtsd el, hogy azzal, ahogy beosztod az idődet mindig leteszed a voksodat egy-egy érték mellett. Ma csak arra szánj időt, ami valóban fontos neked. Ma csak arra szánj időt, amit tényleg szívesen csinálsz.

Skorpió:

Nem mindig tudod azonnal, hogy mit szeretnél egy-egy helyzetben. Ma az ebédnél, vagy egy családi beszélgetésbe azt szeretné valaki, hogy azonnal dönts. Te azonban nyugodtan kérhetsz időt. Nyugodtan elmondhatod, ha még nem vagy biztos abban, hogy mit választasz. Mindig kérhetsz még gondolkodási időt.

Nyilas:

Kezdd el felemelni az embereket magad körül. Kezd el az embereket segíteni, és kezd el támogatni őket abban, amit szeretnének elérni. Azzal, ha másokat segítesz, magadat is támogatod. Ma attól érzed jól magad, ha mások boldogságáért tehetsz. De ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a sajátodról.

Bak:

Van rajtad egy álarc a hétköznapokban. Ez az álarc elrejt és páncélként is szolgál. Hétvégén, a szeretteid körében azonban le kellene venned ezt az álarcot. Ma ügyelj arra, hogy mindenkinek a valódi arcodat mutasd. Ma ügyelj arra, hogy mindenki láthassa a valódi érzéseidet, mert az mindenkinek fontos.

Vízöntő:

Az őszi nagytakarítást ideje elkezdened, vagy folytatnod. Vasárnap tisztába teheted magad körül a dolgokat. Vasárnap élvezed nézni, ahogy a kezed alatt egyre tisztábbá válnak a tárgyak. Ma a mosogatást, a portörlést, a porszívózást és a felmosást is élvezed, ha arra koncentrálsz, ahogy megtisztulnak a dolgok.

Halak:

Sokkal messzebbre jutottál egy úton, mint valaha gondoltad volna. Nem kell megállnod ezen az úton, de érdemes azért hátranézned, és felfedezned a haladásodat. Érdemes megfigyelned, hogy honnan hová jutottál. Ez abban is segít, hogy új irányt szabj ennek a haladásnak.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez