Horoszkóp

Horoszkópod áprilisi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A tél szürke napjai már messze vannak, már javában nyakunkon a tavasz, az időjárás is ezt tükrözi, ezért igen változatos hónap elé nézünk, az április sok meglepetést tartogat, és izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér április havára.

Kos:

Cselekedj, ne lazsálj már! Rajtad múlik, mit hozol ki április havából! Az idő telik, minden perc veszteség, amelyet nem fordítasz a javadra! Helyezd most fókuszba a tanulmányaidat vagy a hivatásodat, s adj bele mindent! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről se, egyéb kötelezettségeidről sem. Meglepően sok és jó eredményt érsz el, légy merész, amikor új feladatokra bólintasz rá. Április végén összekuszálódhatnak a szálak, viták tarkíthatják életedet, különösen 25-én, 27-én. Ugyanakkor van jó hír is azért, s hisz sok apró örömteli pillanat is követi egymást a hónap közepén. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezők, ám ez ne vegye el a kedvedet semmitől, hisz, ami késik, nem múlik!

Bika:

Meglehetősen mozgalmas és izgalmakkal teli lesz április hava. Mosolyogj sokat, s legyenek új terveid, és lépj most a megvalósítás útjára. Nem tudsz egy helyben ülni, energikusságod irigylésre méltó lesz. Hajt a tettvágy? Használd ki a fokozott tempót, azt pedig már különösen, hogy sokan sietnek a segítségedre, ha elakadsz. Ezek a pozitív folyamatok nagy részben a Jupiter hatásának köszönhetők, és a hónap közepén már nagyon sok okból kifolyólag lehetsz elégedett. A Merkúr is jótékony hatását küldi feléd, támogatja a kifinomult kommunikációt. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, álmaid valóra válnak! Új szerelemre, a régi felturbózására április második fele alkalmas. Anyagiakban nagy kiadásokba ne verd magadat.

Ikrek:

Az igazi tavaszi idővel megérkezett a változás ideje is. Nem holmi picike módosulásról, s hanem jelentős pálfordulásról van szó, mellyel végül nagyon elégedett leszel majd. Erre igen nagy szükséged van lásd be! Érdekes és váratlan dolgok is történnek veled és körülötted, s az apró eredmények arra sarkallnak, hogy most valami nagy dolgot hajts végre. Emellett a szellemi fejlődést se told háttérbe, mert tanulásra is igen kedvező április hava. Bár egy kisebb anyagi kiadás okozhat még némi bosszúságot, de hamar áthidalod a problémát, főleg, ha mások véleményét is kikéred, s akik hasonló helyzetben jóval tapasztaltabbak nálad. A hónap végére rendeződnek azon dolgaid, melyek kételyeket okoztak eleinte.

Rák:

Nyűgös és morcos vagy? Nem pihentél eleget mostanság? Ez érthető, hisz elég sokat tevékenykedtél az év eddigi részében, épp ezért meglehetősen fáradt vagy! Ideje van már, hogy pihenj, szórakozz, most van itt a lehetősége egy kis kikapcsolódásnak, s ehhez hozzájárul a húsvéti hosszú hétvége is. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően kitágul a horizontod, s olyasmit is meglátsz, ami eddig rejtve volt előtted. Mély, őszinte érzések irányítják tetteidet, ám ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni vagy másokat akarj irányítani. Kedvező változások mutatkoznak tanulmányaid és karriered terén, április utolsó napjai nagy változást hozhatnak, csak figyeld a történéseket és alkalmazkodj!

Oroszlán:

Elkötelezted magadat egy párkapcsolatban? Akkor készülj fel arra, hogy kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, melyeket bár nem lesz nehéz rendezni, ugyanakkor tudatosság és igen nagy elkötelezettség szükséges. Netán még keresed az igazit? Akkor most csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának, s hát higgy abban, hogy ami késik, az nem múlik. A hónap utolsó harmadában újult erővel veted bele magad a mindennapokba. Bátran alkalmazd kommunikációs képességed is, bárkit meggyőzhetsz, sőt akár lenyűgözhetsz! Amennyiben áprilisban nyitott leszel arra, hogy új ismeretségeket köss, azt később nem bánod meg, mert valamilyen formában majd hasznot hoznak neked ezek az emberi kapcsolatok.

Szűz:

A tavaszi napsütés feltölt energiával, napról napra jobban érzed magadat a bőrödben, többet mosolyogsz és nagyon jó hatással vagy környezetedre, családtagjaidra, és barátaidra. Érdekes ötletekkel rukkolsz elő, emellett nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, és könnyebben megérted és átérzed az emberek gondjait, bajait is. Sokak hozzád fordulnak bizalommal, s te rá is szolgálsz erre. Hab a tortán, hogy anyagilag is rád mosolyoghat a szerencse, visszakaphatsz egy kölcsönt, megemelhetik a fizetésedet, vagy akár új munkalehetőség kínálkozhat számodra akár, amiből jelentős anyagi gyarapodáshoz juthatsz. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén.

Mérleg:

Elérkezett bizony már április hava, nem csak a naptár mutatja ezt hanem az időjárás is egyre kedvezőbb, kellemesebb. Igazi tavasz van, nem csak kint, hanem a lelkedben is. S április hava nem csak a meleg időt jelenti, hanem bizony erőteljes változásokat jelez minden Mérleg számára. Akár egy új, váratlan szerelem is betoppanhat életedbe, vagy akár a meglévő fellángolásával, elmélyülésével jutalmaznak téged az égiek. Karrier terén igenjelentős sikereket fogsz elérni s amiért a közelmúltban dolgoztál, végre eredményt hoz. Bonyolult, s összetett kérdésekben ne a hirtelen indulat vezérelje lépteidet, hanem fontold meg alaposan kinek, mit mondasz, vagy mit, s hogyan teszel.

Skorpió:

A nap egyre erősebben süt, ez a lelkedet is felmelegíti, ezért garantáltan nagyon kellemes időszak vár rád. Bármi megtörténhet áprilisban, váratlan, nagy jelentőségű dolgok is. Ha mód nyílik munkahely váltásra, utazásra, költözésre, ne vesd el ezek egyikének lehetőségét sem. S amennyiben vannak bonyolult emberi kapcsolataid úgy azok kis erőfeszítéssel megoldódnak. Légy nyitott szokatlan élethelyzetekre merj letérni az ismert útról egy ismeretlenre is. S ha viszont most keresed az igazit, akkor új szerelem is megérkezhet végre különösen 15-ét követően. Április végétől hivatásod terén bonyodalmak adódhatnak, melyek nem legyőzhetetlenek, ha szükségét érzed, hát merj segítséget kérni!

Nyilas:

Szinte minden áprilisi bolygóállás támogató hatással bír, világos lesz előtted az út, amit épp be szeretnél járni. Merj nagyot álmodni és minden valósággá is válhat. Érdekes és új dolgokkal kellene foglalkoznod, muszáj lenne már kilépned a megszokott közegedből is. Jót tenne neked a változatosság. Emellett azért a tavaszi fáradtság is utolérhet, s sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztók, és néhány feladat tovább tart, mint máskor. Újabb ismeretségekre vagy akár új szerelemre lelhetsz. A hónap legvégén kellemetlen hatását fejtheti ki a Mars, így vitákat generálhat. Türelemmel, toleranciával kezelhető a helyzet.

Bak:

Ha jelenleg úgy véled, emberi kapcsolataid sürgős átformálást igényelnek, akkor tudd, hogy április hava segítséget nyújt abban, hogy gondjaidat, s zűrjeidet rendezd szeretteiddel, esetleg szerelmeddel vagy épp barátaiddal is. Beszélj nyíltan a problémáról, keress megoldást a bajokra, persze az érdekeltekkel együtt így a végeredmény mindenki számára elfogadható is lesz. Váratlan anyagi bevételre is lesz mód, a hónap utolsó harmadában. Nagyon fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, s a művészetekre, s magad is alkothatsz valami látványos dolgot. Érzelmeidet, s gazdag lelkivilágodat bátran oszd meg környezeteddel is. Ezért hálásak lesznek, s végül mosollyal és szeretettel hálálják meg odafigyelésedet.

Vízöntő:

Remek hetek állnak előtted, amibe csak belefogsz, annak jó eredménnyel a végére is jársz. A legjobb hír az lehet, hogy tisztábban fogod látni saját dolgaidat valamint megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, tudatosan visszafogod magadat, s ha vita is lenne kibontakozóban, azt csírájában elfojtod. Április elején kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre  is kell számítanod, azonban ez odafigyeléssel és toleranciával jól kezelhető. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis most akár a terítékre kerülő problémákat meglepő gyorsasággal tudod oldani. Anyagiakban, és szerelemben is jól alakulnak dolgaid, főleg a hónap közepétől fokozódnak az izgalmak.

Halak:

Nagyon szorgalmas voltál márciusban is, jóval több feladatot teljesítettél, mint amennyit elterveztél, így pedig nem csoda, ha a feszültség és a fáradtság felgyülemlett benned már. Ahogy egyre szebb lesz az idő, fordul a kocka, s látványosan csökken a stressz is, olyannyira, hogy érdekes fordulatokra számíthatsz. Új kapcsolatokra is szert tehetsz már, ezen emberek segítségével nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülőben van, hisz a Vénusz támogatja céljaidat, akár keresed az igazit, akár elkötelezted már magadat! Figyeld az eseményeket, mert most minden a te javadat szolgálja.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jele kattintva.