Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki ígérete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elszállt a hét első része, lassan a hét derekát tapossuk, hiszen már csütörtök van, azonban ez a nap minden szempontból a megszokottnál izgalmasabbnak ígérkezik,lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Közvetlen környezetedből valaki ma megtréfálhat, de Te ezt úgy fogod érezni, és hogy borsot tör az orrod alá. Eleinte nem is érted a helyzetet, aztán szerencsére mások most felvilágosítanak, mi is áll a háttérben. Kiderül, hogy csak fel akarnak vidítani, s nem pedig bántani. Ennek megfelelően kezeld az ügyet, sőt, mi több! Vágj vissza egy mosollyal!

Bika:

A mai nap eseményei igencsak próbára teszik a türelmedet és a kitartásodat. Valaki nem kímél, ráadásul a saját érdekei miatt akár borsot is törhet az orrod alá, amin még napokig bosszankodni fogsz. Ám lehet, hogy a helyzetnek mégis akad számodra pozitív eredménye? Bizony, ugyanis kimutatta a foga fehérjét, s tudod végre, ki az, akiben nem bízhatsz.

Ikrek:

Ma légy büszke magadra vagy elért eredményeidre. Az, hogy mások dicsérnek, még nem feltétlenül elég! Sokan éltetik majd érdemeidet, sőt, még rá is kérdeznek arra, vajon miként érted el a sikert? Akad, aki a munkádat tartja nagyra, de lesz, aki az embert és a segítőt látja benned. Ma örülhetsz annak, hogy nem dolgoztál hiába, most megvan a jutalma!

Rák:

Ma sok érdekes és izgalmas emberrel hoz össze a sors, közülük néhányan akár üzleti vagy baráti téren is különleges helyet foglalhatnak el a későbbiekben. Figyeld a lehetőségét annak, hogy ismerkedj, mert épp az idegen emberek adhatnak ma neked, és különösen jó tanácsokat. Hallgasd meg mondandójukat, még akkor is, ha úgy érzed, mindezt már tudod.

Oroszlán:

Ezt a napot lehetetlenség elrontani! Nagyszerű energiák vesznek körül, úgy tökéletes az egész, ahogy van. Az élet gyönyörű, de tény az is, hogy te formálod a részleteit! Ma minden sikerülhet, hát éld meg azt, ami megadatik! Ráadásul azt se feledd, hogy ami ma összejöhet, az máskor is sikerülhet, nem egyedi pillanat  jegyezd meg!

Szűz:

Ma nagyon elégedett leszel, sőt, nagyon boldog attól, hogy mennyien támogatnak és állnak melletted egy nagyszerű ötleted megvalósításával összefüggésben. Biztatnak, ötleteket adnak, irányt mutatnak, hogy a Te sikered még nagyobb s látványosabb lehessen. Nem is gondoltad volna, hogy ennyi támogatót találsz, akik teljesen önzetlenül drukkolnak neked.

Mérleg:

Ma elég nehéz helyzetbe kerülsz, ugyanis folyamatosan azt tapasztalod, hogy sokan bele akarnak szólni a dolgodba. Olyannyira, hogy a végén már akár hátráltathatnak a munkavégzésben is, vagy szimplán csak összezavarják a gondolataidat. Sokan vélelmezik azt is, hogy kérés nélkül is beleüthetik az orrukat mások ügyeibe. Ezt ne hagyd, különben nem tudsz eljutni a célodig!

Skorpió:

Ma tedd meg a saját érdekedben azt, hogyha valaki segítene, netán tanácsot adna, azt fogadd el. S igenis, elsajátíthatsz valami újat, s nem árt, ha bővíted a lehetőségeid számát. Az eszmecserék is kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy most átformáld a gondolataidat, s nyitott légy új dolgokra. Alkalmad nyílik átlátni a munkafázisokat és esetleges változásokon gondolkodni.

Nyilas:

Ma az égiek jelentős segítségére számíthatsz, már csak egy nagy levegőt kell venned ahhoz, hogy túljuss egy nehéz időszakon. A 2019-es év eddigi része zsúfolt volt, ezúttal ma viszont elérkezik a felszabadulás pillanata. Már fogytán van az erőd, és így a lelkesedés is kevés benned. Ám ma valaki jó hírrel szolgál, így újult erőre kaphatsz, s új perspektíva nyílik meg előtted.

Bak:

Ma már több szokatlan dolgot is tapasztalni fogsz közvetlen környezetedben, amelyeknek már reggel lesz előszelük, még csúcspontjukat csak dél körül érik el. Megpróbálhatsz nem tudomást venni a dologról, de végül a körülmények cselekvésre sarkallnak. Egy szeretett személy olyat tesz ezúttal, amit eddig soha, így felmerül benned a kétely vele kapcsolatban. Ne ítélj elsőre!

Vízöntő:

Vértezd fel magad már kora reggel mindenre, mert nem lesz könnyű napod , meg kell majd védened az érdekeidet! Ki kell állnod tetteidért, és be kell bizonyítanod, hogy a céljaid megállják a helyüket, sőt, még akár az igazadért is küzdened kell, ami persze neked nem okoz majd gondot se, de csalódott leszel, mert erre a fordulatra egyáltalán nem számítottál.

Halak:

A délelőtti órák egyhangúnak tűnnek majd, semmilyen különös esemény nem zökkent ki majd a normál kerékvágásból. Tulajdonképpen még jól is fogod magad attól érezni, hogy nem kell ezúttal kapkodnod se, elhamarkodott döntéseket hoznod. Délután azonban valaki egy igen elvetemültnek tűnő ötlettel áll majd elő. Első gondolatod az elutasítás lesz.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.