Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekát tapossuk, fárasztó, s kissé stresszes napok állnak mögöttünk, de a hét nehezén már túl vagyunk, a csütörtöki nap már a meglepetésekről, és izgalmakról szól majd, lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Itt az ideje, hogy egészségesebb életet élj. S itt az ideje, hogy ne csak elméletben legyél egészségesebb, de gyakorlatban is. Ebben nagy segítségedre lesz, hogy a barátok is épp most kezdik a nagy életmódváltást. Fontos, hogy a jó közérzet legyen a cél, és ne a nagy fogyás, így sokkal könnyebb, és eredményesebb lesz.

Bika:

Nagyon úgy tűnik, félreértésben vagy valakivel amit már ideje lenne rendezni végre. Úgy tűnik, már nem halogathatjátok tovább azt a bizonyos beszélgetést, amelytől mindketten féltek is. Ne felejtsd el, ebben a helyzetben nem csak te érzed magad sarokba szorítottnak, ő is, cselekedj okosan, és minden rendeződik.

Ikrek:

Nagyon szeretnél segíteni egy munkatársadnak a munkában. Azt gondolod, ő azért nem olyan jó, mint te, mert nem tudja, mit kell tennie. De mi van, ha pontosan tudja, de nem akarja megtenni? Mi van, ha nem akar jól teljesíteni, valóban már kifelé kacsingat a munkahelyetekről, győzd meg a dolgok helyességéről, később még ez az ember kulcsfontosságú lehet életedben.

Rák:

Különös játékot játszik veled a sors. Most kapsz meg egy olyan lehetőséget, amelyért korábban harcoltál, de akkor látszólag minden eredmény nélkül tetted. Ez a lehetőség most igencsak kecsegtetőnek tűnik, de talán már túlnőtted, hogy igent mondj rá. Ha visszalépésnek élnéd meg, inkább hagyd ki, és koncentrálj másra, az lesz a helyes megoldás!

Oroszlán:

A napod legszebb része az lesz, amikor felismered, hogy a tested képes a változásra, és ugyanolyan jól és gyorsan regenerálódik, mint korábban is tette. Könnyen lehet, csütörtökön felismered, hogy a tested még mindig szépséges, erős és egészséges attól függetlenül, hogy mit gondoltál róla eddig, és semmiképp sem szabad magadat alábecsülni.

Szűz:

Nem teheted meg ma, hogy haraggal a szívedben kommunikálsz az emberekkel. Most haragszol a világra valamiért, de ez a harag eltávolít azoktól is, akik szeretnek téged meg akik érted dolgoznak. Vedd észre, a harag abban is akadályoz, hogy valódi önmagad legyél, ne hagyd ezt, te vagy a főnök, ezt ne feledd.

Mérleg:

Meg kell tanulnod nemet mondani a kísértésekre. Hogy melyek azok a kísértések, amelyekre nemet kell mondanod csütörtökön? Például, hogy megfúrd egy kollégádat, vagy éppen beszólj valakinek. Bármilyen csábítóak is ezek a lehetőségek, jobb, ha kihagyod ezeket, inkább a boldogságot keresd, ma megtalálod.

Skorpió:

A legnagyobb titok talán épp az, hogy nincs titok. Most ne mások titkait kutasd már, hanem kérdezd meg magadtól, neked milyen tulajdonságaid vannak, amelyek mások szemében a sikered titkává válhatnak? Talán a kitartásod, a szívósságod, vagy az évtizedeken átívelő memóriád lehet a titkod, az viszont biztos, hogy nagyon értékes ember vagy.

Nyilas:

Tudnod kell azt, tested mindent megtesz hogy neked jó legyen. Testedre ezért tekinthetnél úgy már, mint segítőre, aki ezúttal segít a lehető legjobb élményeket megtapasztalni életedben. S ha nem vagy elégedett magaddal, netán beteg a tested, vedd körül szeretettel, mert ezzel segítesz a gyógyulásban, a változásban.

Bak:

Könnyen lehet, a háttérben zajlanak az igazán nagy történések, azok a folyamatok, amelyek hamarosan megváltoztatják az életedet is. Könnyen lehet az, nem kellene mást tenned, s csak megvárni, hogy ezek a folyamatok megszülessenek, s megjelenjenek az előtérben is, s akkor majd ráérsz fókuszálni rájuk, most még korai lenne ez.

Vízöntő:

Ha nem tudod, mit tegyél, inkább ne tegyél semmit! Ez az élet egyik legnagyobb titka. A környezetedben sokan akarják elhitetni veled, hogy cselekedned, intézkedned, döntened és tolakodnod is kell, de ez nem igaz. Valójában csak annak a cselekvésnek van haszna, amelyet ihletből s magabiztosan teszel, na s főleg önszántadból.

Halak:

Minden kezdés meghatározza a folytatást. Ahogyan kezded a napot, az kihat az egész napra. Ahogyan a munkához állsz, az egész munkára hatással van. Csütörtökön figyelj ezekre a kezdetekre, és figyelj, hogy minden kezdet a lehető legjobb lehessen, és így a befejezésnél elégedett leszel, és boldogsággal tölt el.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.