Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan már a hét derekát tapossuk, hiszen csütörtök van, és az elmúlt napokban igen sok akadályt kellett legyőzni, s a csütörtöki nap is eseménydúsnak, és izgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér számodra.

Kos:

Mintha valaki megkötözné a kezedet, és megakadályozna, hogy megtedd, amire igazán vágysz. Könnyen lehet, ha belegondolsz, rájössz, te vagy pont az, aki valójában megkötöd a saját kezedet. Azzal oldozhatod fel magadat, ha abbahagyod mások hibáztatását a nehézségeidért,  s saját magad veszed kézbe ügyeidet.

Bika:

A munkahelyeden teljesen új módszert, s eljárást, sorrendet dolgozol ki csütörtökön. Ma megváltoztatod az eddig bejáratott munkameneteket és szokásokat. Ezzel így azonban nem ért mindenki egyet. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy vannak konzervatív munkatársak, akik bizony a rossz rendszereken sem akarnak változtatni.

Ikrek:

Keresed jelenleg a helyed a világban, és úgy is érzed, sehova sem illesz tökéletesen? Remek! Csütörtökön felismerheted, azért nem találtad eddig a helyedet mert kész bizony helyet kerestél, ami ugyanakkor nem létezik. Ez jó hír, hiszen így ott és olyan helyet készítesz magadnak, ahol és amilyet szeretnél, és sikerülni is fog, képes vagy rá.

Rák:

Őrizd meg a nyugalmadat csütörtökön, ami  pont azért fontos, mert így pontosan tudod, mit és miért kell tenned. Még, ha tanácstalannak is érzed magadat, s idézd fel, voltál már korábban is hasonló helyzetben, és akkor is megtaláltad a megoldást. A megoldást ma is megleled, könnyebben is, mint hitted volna, csak keresni kell.

Oroszlán:

Meg kell tanulnod, te vagy a felelős a saját életedért és azokért az eseményekért, amelyek pont történnek veled. A csillagok nem döntenek nem is cselekszenek helyetted. A csillagok csak lehetőségekre mutatnak rá, de a te döntésed, hogy élsz-e a lehetőségekkel, vagy inkább elszalasztod azokat. Ma mit döntesz? Ez a nagy kérdés.

Szűz:

Könnyen eshetsz a hibába, hogy alul értékelsz egy munkatársat, és azt hiszed, nem kell figyelembe venni, amit a világról gondol. S pedig valójában neki is lehetnek olyan meglátásai, amelyek nagyon is értékesek. Könnyen lehet, ez a munkatársad mutatja neked ma a legjobb ötleteket, érdemes lenne hallgatnod rá, és nem fogod megbánni.

Mérleg:

Úgy érzed, a szeretteid nem értenek meg, vagy félreértenek. Lehet, egyvalaki érti félre a szavaidat, és az is lehet, többekkel kapcsolatban érzed ezt. A megértést azzal segítheted, ha nem is várod el, hogy mindenki kitalálja a gondolatodat, hanem részletes és alapos magyarázatot adsz. Így végre ők is megértenek téged.

Skorpió:

Nem kell mindenből messzemenő következtetéseket se levonni. Vagy, ha jobban tetszik, nem minden jel. Ma még hajlamos vagy azt is jelként értelmezni, ami egyszerű véletlen, s hajlamos vagy túlgondolni, amit nem kellene. Hidd el, ha az Univerzum jelekkel akar vezetni téged, félreérthetetlen jeleket ad, ha figyelsz akkor minden problémádra gyorsan pontot tehetsz.

Nyilas:

Pontosan tudod most, a világ mennyire varázslatos hely, és azt is tudod, milyen sok csoda történt már az életedben. Most mégis kicsit szkeptikusabb vagy a csodákkal, azt hiszed, csodák veled nem történhetnek. Miközben az igazság éppen az, épp most fognak veled igazán nagy csodák történni, erre készülj fel, mert bizony meg fogsz lepődni ma.

Bak:

Túl sok időt és energiát szánsz a munkádra csütörtökön. Lehet hogy ezt a főnököd nem így gondolja, de ő talán azt sem vette még észre, ha túlgondolod a feladatokat, egyre rosszabb a megoldás. Valójában abban vagy a legjobb, amin gondolkozol egy kicsit, de nem gondolod túl, nem szabad mindent túlbonyolítani.

Vízöntő:

Sok lehetőséged van, hogy megmutasd a tehetségedet, a különlegességedet a nagyvilágnak. Arra kellene azonban figyelned, hogy a valódi tehetségedet mutasd meg, amiben tényleg jó vagy. Ne pedig azt, amiben mások szeretnék, hogy jó legyél. Ma nem lehet beskatulyázni a tehetségedet, valósítsd meg önmagadat.

Halak:

Túl sok terhet teszel magadra, és túl sok stresszt akarsz lenyelni. Talán ma torokproblémákban nyilvánul meg mindez, az is lehet, hogy az orroddal, s a légutakkal akad kisebb probléma. Ma tudatosan zsilipeld a stresszt, és pihenj többet, mint a hét eddigi napjain tetted, előzd meg a betegséget, ügyelj egészségedre.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.