Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét első részén ugyan túl vagyunk, ami nem sikerült a legjobban, sok bosszúság, kellemetlenség ért, de nincs miért aggódni, hiszen a csütörtök igazán élményekben gazdag napot tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Na, ki az most, aki őrültnek néz téged? Nagycsütörtökön azt tanulhatod meg hogy nem kell adnod mások véleményére, és nem mindig őszinte szeretetből születnek a neked címzett szavak sem. Ezekre a szavakra pedig nem szabad időt és energiát pazarolnod. Ezek helyett inkább magadra kellene figyelned, s törekedj arra, hogy a t életutad jól haladjon.

Bika:

Minden lehetőséget figyelembe kellene venned, hogy megfelelően felkészülhess. Arra is, amelyről reggel még azt gondoltad egész biztosan még nem jöhet szóba. Ha pedig mégis olyan helyzetbe kerülsz, amelyre nem készültél, kérj gondolkodási időt! Ha csak öt percet is nyersz, az is sokat jelent, s nem kell mindenre azonnali választ adnod, esetleg magyarázkodnod.

Ikrek:

Mindössze karnyújtásnyira van a húsvéti hosszú hétvége tőled. S használd ki a mai napot, hogy átfusd a húsvéti listáidat, terveidet. Talán nincs még meg minden, amire szükséged van. Ma még akár a kedvedre alakíthatod a húsvéti előkészületet, s gondoskodhatsz, hogy holnaptól minden szépen, akár rendezetten történjen.

Rák:

Nagycsütörtökön szembenézhetsz a félelmeiddel, s azokkal a démonokkal, amelyeket nem engedtél még el. Ezek a félelmek talán megpróbálnak a földre vinni, és megpróbálnak kicsinálni, ami nem jelenti, hogy hatalmuk lenne fölötted. Valójában te vagy az erősebb, és a nagyobb. Gondolj bele, ezek a félelmek csak gondolatok, nem kézzel foghatóak, így ártani sem tudnak.

Oroszlán:

Valaki szeretetnek álcázza a manipulációt, de valójában nem szeretni akar téged, hanem befolyásolni, és csak akkor érezné, hogy megkapja a szeretetedet, ha úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Fontos felismerned, s az ilyen szeretet nem valódi szeretet, mert a valódi szeretet mindig elfogadó, önzetlen, egyáltalán nem akar befolyásolni.

Szűz:

Nem tudsz minden helyzetet, minden eshetőséget kézben tartani, ezért ma el kell engedned akár  néhány dolgot. Legalábbis a következő négy napra biztosan. Jó gyakorlat lehet, ha ma este listát is írsz azokról a helyzetekről, amelyeket már csak a jövő kedden fogsz tudni megoldani, a hétvégét, ünnepet pedig töltsd inkább felhőtlen pihenéssel.

Mérleg:

A csütörtök kulcsszava a gondolkodás. Ma semmit ne csinálj ész nélkül, semmit ne kapkodj el, és semmit ne tégy meggondolatlanul. Valójában akkor vagy ma lételemedben, amikor gondolkozol is, és nem akkor, amikor cselekszel. Ma a legszívesebben elméletben tervezgeted a húsvétot, a megvalósítás holnap jöhet.

Skorpió:

Ha megváltoztatod a gondolataidat, megváltoztathatod a valóságodat. Tudom, ezt sokszor hallottad már, de talán mégsem merted kipróbálni. Most ideje, hogy valóban tegyél egy próbát! Csütörtökön tudatosan válassz magadnak olyan gondolatokat, amelyek szeretetteliek, és boldogsággal is töltenek el, s gyakorold is őket, meglepő különbséget fogsz tapasztalni.

Nyilas:

Mi az a küzdelem, amit egész héten nem tudtál megoldani? Mi lehet az a küzdelem, ami kezdi elvenni az erődet, és amely most elronthatja a húsvét hangulatát is? Nagycsütörtökön találj gyors megoldást erre a problémára. Legalábbis olyat kell, amely időlegesen működik, mert így már holnaptól a családi húsvétra összpontosíthatsz.

Bak:

Az utolsó pillanatban beeső lehetőségek napja a csütörtök. Ma nagyon erős a kísértés, hogy minden ilyen lehetőségre igent mondj, belevágj. De fontos, hogy észben tartsd, egy estényire vagy a hosszú hétvégétől, amit a családdal szeretnél tölteni, nem pedig lehetőségek hajszolásával. A családnál minden fontosabb, s ezt soha ne felejtsd el.

Vízöntő:

Gondold végig, mielőtt megszólalsz. Gondold végig azt, mit mondasz és kinek. A meggondolatlan szavak nagy vihart kavarhatnak csütörtökön. Most kimondhatsz valamit, amit azonnal megbánsz, s visszaszívni már nem tudod. Épp ezért fontos, hogy mindig számolj el legalább háromig, mielőtt megszólalsz, jobban jársz, és nem kerülsz kellemetlen helyzetekbe.

Halak:

Azon őrlődsz, s hogy mi is a helyes döntés a számodra egy nehéz helyzetben. Elszaladni? Harcba szállni? Valójában egyik sem jó döntés. Valójában harmadik út is létezik, a nyílt és őszinte béke útja. Ma először magaddal kell békét kötnöd, s hogy végül békét köthess azzal is, akiről nem tudtad eldönteni, hogy elfuss előle, vagy megharcolj vele.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.