Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Nagyon izgalmas, s egyben eseménydús napok állnak a hátunk mögött, csütörtök van, lassan nyakunkon a pünkösdi hétvége, ami hosszú lesz, és bizony igen sok meglepetést tartogat, lássuk, vajon horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Már régóta tervben van egy aktív s tartalmas hétvége, de időhiányban nem sikerült megszervezni? Sebaj! Most minden körülmény adott ahhoz, hogy összehozd a számodra kedves embereket. A mozgás, a sport öröme emeli az adrenalin szintedet, hát szervezz meg ma mindent! De addig is, ne feledd, hogy még csak csütörtök van, és sok a dolgod!

Bika:

Délelőtt minden gördülékenyen halad, olyannyira, hogy ez még téged is meglep. Örülj ennek, sőt, ne félj felvállalni új feladatokat, s hisz még egy-két plusz feladat bőven belefér idődbe. Energiád kifogyhatatlan, ha kell, segíts másoknak ezúttal. Sok kreatív gondolattal állsz ma elő, környezetedből többen is szívesen csatlakoznak egy általad kezdeményezett csapatmunkához.

Ikrek:

Racionális jellemvonásaidra most ma nagyon is szükség lesz, s ugyanis épp a reális gondolkodásoddal és észérveiddel fogod tudni időben meglátni, vagy másoknak jelezni már, hol vannak buktatók. Jól átlátod a bonyolult helyzeteket, ha be is csúszol egy gödörbe, simán kimászol abból. Ma lehetetlen lesz téged csőbe húzni, vagy megkárosítani bármilyen módon.

Rák:

Ma nyitott leszel a világra, az ismeretlen dolgokra is, s az emberekre, távoli kultúrákra. Nem ijedsz meg a kihívásoktól, akár szívesen ismerkedsz, sőt, elfogadod azok közeledését is, akiket eddig okkal vagy épp ok nélkül, de elutasítottál. Ma az lesz benned a fantasztikus, s hogy a dolgokat több oldalról is megközelíted, meghallgatod mások véleményét, és kiváló eszmecseréket folytatsz.

Oroszlán:

Mi lehetne a mai nap mottója? Mit kell szem előtt tartanod, s hogy kedved szerint alakuljanak a dolgaid? Legyen iránymutatásod. A kevesebb bizony néha több! Fontos, hogy a mennyiség nem mehet a minőség rovására! Akár munkáról, barátokról, s vagy épp önmagadról legyen szó, lényeges szempontfontos, hogy megtaláld az arany középutat, és az apró részletekre is szánj időt!

Szűz:

Mozgalmas nap áll előtted, így ha tartani akarod a többiekkel a tempót, akkor kénytelen leszel magasabb fokozatra kapcsolni. Rengeteg feladat kerül az asztalodra, s valahogy úgy tűnik, egyik sem tűr halasztást. Ugyanakkor jó hír, hogy számos lehetőséged adódik arra, hogy javíts a jelenlegi helyzeteden, valamint új élményekkel gazdagodj.

Mérleg:

Fontos, s hogy jól nézz ki, minden bizonnyal adsz is magadra, ám a mai napon ez többszörösen igaz lesz. Hiába szeretnéd azt vélelmezni, hogy a külcsín nem minden, mégis készülj fel olyan eshetőségekre, ahol épp annak lehet nagy szerepe, mit viselsz, s annak még inkább, hogy az adott körülményekhez öltöztél-e. Ma lesz alkalmad tündökölni, kilógni a sorból, készülj minden eshetőségre!

Skorpió:

Ma beleeshetsz abba a hibába, hogy folyamatosan a saját igazadat szajkózod, látványosan szembemész a világgal, az emberekkel. Persze jó az, ha van véleményed, s még ennek hangot is adsz, viszont lehet, hogy eljön az a pillanat, amikor nem érdemes akár tovább feszíteni a húrt, és vitákba bonyolódni. Okos enged, szamár szenved, ismerős? Légy akkor okos!

Nyilas:

Szereted az izgalmakat? Nyilas jegyeddel ez bizony normális igény, így ma örülhetsz, ugyanis bőven lesz részed változatosságban, és kihívásban. Munkád, s otthonod vagy éppen barátaid körében akad ma olyan tennivaló, ami ugyan most időigényes, de alaposan megnöveli az adrenalin szintedet. Bevonzhatsz olyan embereket, akik felkeltik az érdeklődésedet.

Bak:

A nyár gyakorlatilag megérkezett, így élvezed a jó időt, vonz  mosta szabadság gondolata, viszont vannak feladataid, valamint ígéreteid, és amelyek nem várhatnak. Érthető, hogy legszívesebben messzire futnál a kötelezettségek elől, de nem teheted ma. Nehéz lesz megtalálni az arany középutat, mert folyamatosan új impulzusokat kapsz, és nem fogják jó szemmel nézni, ha álmodozol.

Vízöntő:

Reggel bal lábbal keltél fel ma? Vagy valaki letörte a jó kedvedet? Állj meg, ülj le, adj magadnak pár perc pihenőt megéri! Szedd össze a gondolataidat, s lehet, hogy kissé nehézkesen indulsz útnak, mégis lassan, de érezhetően rendeződik majd minden körülötted. Próbálj meg optimista lenni, s így ha valaki ma ellent mond neked, akkor ne kezdj vitába vele!

Halak:

Jó a hangulatod, sokat mosolyogsz, s tele vagy kiváló ötletekkel, s nem félsz ezeket megosztani másokkal. Ez mindenképpen jó  ezúttal, mert környezeted ma csakis hozzátesz a dolgaidhoz, így pedig egészen szép sikereket fogsz tudni bezsebelni. Másokat is képes leszel inspirálni. Jupiter olyan hátszelet ad, és mellyel nagyot léphetsz előre különféle életterületeken.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.