Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Csütörtök van, de ahogy a mondás tartja, “nem mondunk csütörtököt”, rövid, de fárasztó héten vagyunk túl, a mai nap sem az unalomról szól majd, sok izgalmasa dolog várható, és lássuk is, vajon horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Utálod az igazságtalanságot? Ma pedig látni fogsz ilyen élethelyzeteket, s nem valószínű, hogy közömbös tudsz maradni. Vigyázz, s mert gyorsan elveszítheted a türelmedet, felcsattanhatsz, ez pedig vitára adhat okot. Nehéz helyzetben leszel, s mert nem szabadna beleavatkoznod mások ügyeibe, de nem biztos, hogy vissza tudod fogni magad.

Bika:

Ma elsősorban azért szorgoskodsz, hogy egy jelentős üggyel összefüggésben teljesen tisztán láthass, ezért a legokosabb, amit tehetsz most, hogy megfigyelő pozícióba helyezkedsz. Ám lehet, s hogy a végén mégis mindenki a te véleményedre kíváncsi. A megkeresések és keresztkérdések ellenére is ezúttal érdemesebb hallgatnod, és nem beleavatkozni mások vitáiba.

Ikrek:

Kedélyállapotod kissé ingadozó ma, néha kiszámíthatatlan, hogy épp fenn vagy lent leszel, olyan, mintha hullámvasúton ülnél. Ez a fajta szélsőségesség nem tesz jót neked, se emberi kapcsolataidnak, felesleges konfliktusokba bonyolódhatsz most. Ez az állapot holnap reggelig tart, és úgyhogy próbálj tudatos lenni, visszafogott, s vonulj vissza, ha érik egy vita.

Rák:

Nem találod a helyedet? S még az egyszerű feladatok is komoly kihívást jelentenek ma? Ne aggódj, Mars nehezíti meg a dolgod, de csak holnap reggelig! Talán akkor jársz a legjobban, ha csak a kipróbált, és jól bevált dolgokhoz nyúlsz, és új fába ma nem vágod a fejszéd. Szervezetten és ezúttal logikusan végezd el a rutinfeladatokat, minden mást halassz holnapra.

Oroszlán:

Szerencsére túl vagy a hét leterhelőbb részén már, azon, amikor a sok feladat mellett semmire nem jutott időd. Ám, a mai nappal fordul a kocka, s felvállalhatsz bármit, amihez csak kedved van. Ugyan ma is lesz mit csinálnod, ám délután felszabadulsz, s szinte hallható, ahogy a teher lepottyan a válladról. Ha van rá mód, akkor osonj el ma idejekorán a munkából!

Szűz:

Szó szerint zavarni fog az, ami ma körülötted zajlik. És hogy mi ez? Béke és csend ölel át. Minden szép és jó? Nincsenek viharfelhők? Hogy lehet ez? Segít a Hold és a Vénusz, s hogy egész nap ez a kellemes közeg maradjon meg. Örülj ennek most! Sietni nem kell, elég, ha felveszed a neked tetsző ritmust. Becsüld meg ennek a napnak a különleges hangulatát!

Mérleg:

Nincs miért aggódnod, hisz, ha jól körbenézel, szinte mindent a helyén találsz. A dolgaid jól mennek, s a környezetedben lévő emberekkel is megtalálod az összhangot. Harmónia vesz körbe, s ezt mások is érzik, így nem csoda, s ha sokan keresik a társaságodat. Hagyd figyelmen kívül, hogy mások miként vélekednek rólad! Csak az számít, hogy Te elégedett légy.

Skorpió:

Egy már igen bonyolult, egyben összetett szituációban találhatod magadat ezen a napon. Fontos, hogy ne futamodj meg, és hanem inkább lásd meg benne a remek lehetőséget. Talán új kihívások várnak, sőt az is megeshet, hogy nem tudod, melyik oldalról is kezdj neki valaminek, ám ma sokak csodálkozására  képes leszel okosan, gyorsan dönteni, majd cselekedni.

Nyilas:

Ma nagyon szigorúan mellőzd gondolataidból azt, hogy hibát keresel másokban. A saját életedért Te vagy a felelős, nem épp a sors vagy valaki! Egyszerűen csak fogadj el mindent olyannak, amilyen. Tudod, hogy megváltoztatni sok dolgot nem lehet, épp ezért ne az ellenállásra összpontosíts, hanem alkalmazkodásra. Így sokat okulsz, egyben fejlődsz is!

Bak:

Délelőtt szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy vannak emberek, akik gondolkodás nélkül átgázolnak másokon a saját érdekükben, önös céljaik elérése miatt. Zavarni fog most, hogy figyelmen kívül hagynak másokat, még azt is, hogy okoznak-e kárt. Csak mennek előre. Amit ma látsz, s nagyszerű példája annak, mit nem szabad csinálnod soha!

Vízöntő:

Magas százalékon pörögsz, bármit képes vagy megcsinálni, még olyasmire is igent mondasz, amit régen, elutasítottál. Jössz és mész, teszed a dolgod, s megállíthatatlan vagy, és a dicséretek sem kerülnek el! Ne bosszantson az, ha mások ma lassabbak nálad, s hisz néha épp ugyanezt gondolják rólad a többiek. Most nyugodtan tartsd szem előtt a saját érdekeidet.

Halak:

Fura, és szinte megmagyarázhatatlan dolgok sora történik meg veled és körülötted. Keresed a miérteket, de nem biztos, hogy hamar megleled ezeket. Úgy érzed magad, mintha csak vaksötétben tapogatódznál? Szereted tudni, mi az ok, hogy megértsd az okozatot? Ám, most lehet, hogy nem keresgélni kellene majd, hanem elfogadni, hogy a világ változik.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.