Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Csütörtök van, de ugye nem mondunk csütörtököt. Már a szerdai nap sem az unalom jegyében zajlott, és a csütörtöki nap még eseménydúsabbnak, s egyben pörgősebbnek ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Szétfeszít a gondolat, hogy nem voltál korrekt valakivel. A csütörtök tökéletes alkalom a bocsánatkérésre, és a tévedések kijavítására. Ha pedig erre nincs módod mert még évekkel ezelőtt hoztál rossz döntést, ma figyelj, hogy legyél mindenkivel nagyon kedves és türelmes. Barátokat kell szerezni, nem ellenségeket, és úgy lehetsz igazán boldog ember.

Bika:

Úgy érzed magad, mint akiről megfeledkeztek, és attól félsz akár, már egyáltalán nem kapsz meg valamit, s amire nagyon vágysz. Olyan ez, mintha karácsony estéjén nem kaptál volna ajándékot kiskorodban. Az ég ajándékai valójában karnyújtásnyira várnak rád, csak át kellene venned azokat, és is értékelni kellene, hisz többet érnek minden pénznél.

Ikrek:

Nem szabad a világot ketté osztanod jókra s rosszakra, támogatókra s ellenségekre. Amíg ezt teszed, nem veszed észre azt, hogy valójában mindenki bonyolult és árnyalt személyiség. Valójában mindenkiben ott laknak a negatív s a pozitív erők is. Rombolni éppen úgy tudunk, mint építeni. Ezek az erők benned is ott vannak, csak jól fontold meg melyiket, és mikor használod, valamint kivel szemben.

Rák:

Érdekes helyzetbe kerülsz csütörtökön. Ma nem vagy benne biztos, s hogy te vagy a megfelelő ember egy feladatra, mégis igent akarsz rá mondani. A legszívesebben akár lecsapnál a lehetőségre, és akár erővel is megszereznéd magadnak. Ha nem vagy benne biztos, hogy belenősz a feladatba, inkább engedd el. Most inkább lazíts, kapcsolódj ki, kicsit engedd, hogy csapongjanak gondolataid, most jönnek a jó ötletek.

Oroszlán:

Valaki berobban az életedbe, és szinte néhány perc alatt fel is forgatja azt. Könnyen lehet, korábban már találkoztatok, de akkor még nem figyeltetek fel egymásra. Csütörtökön mindketten kiszúrjátok egymást, s mindketten felfigyeltek a másikra. Most érdemes nyitnotok egymás felé. Az bolygók állása még nagyon kedvező, új párkapcsolat kialakítására.

Szűz:

Szeretnéd bebizonyítani, hogy igazad van, és nem veszed észre, hogy akár egyáltalán nem is kérdés, hogy igazad van-e. Valójában egyáltalán nem kérdés, kinek van igaza a helyzetben. A kérdés, ki tud higgadtan, okosan, intelligensen viselkedni ebben a helyzetben. Ez egy észjátszma, amit az okosabb nyer meg. Képes is vagy rá, ennél nagyobb dolgokból is győztesen kerültél ki már életedben.

Mérleg:

Úgy szeretnél belelátni valaki más fejébe. Úgy szeretnéd tudni azt, mit, miért és hogyan csinál. Talán azt hiszed, ha másoktól elleshetsz néhány ötletet, akkor majd előrébb jutsz. Igazság szerint akkor jutsz előre, akkor jutsz a legmesszebb, ha egyedi önmagad mersz lenni. Az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat, ezt tartsd fejben.

Skorpió:

Az üres fenyegetőzésnek nincs most semmi értelme, és ez nemcsak mára igaz, de az életed minden egyes napjára is. Ma azonban mégis azon gondolkozol, s hogy valakinél üres fenyegetőzéssel szerzel előnyöket. Ez bizony nem fog menni most. Ha nem vagy benne biztos, hogy meg is teszed, amit mondasz, inkább ne mondd, mert akár nevetségessé válhatsz a fenyegetett személlyel szemben.

Nyilas:

Átalakító erejű nap a mai. Estére talán már nem is ugyanazok lesznek az alapvetések az életedben, mint amik voltak reggel. Ma egyfajta erőörvény söpör végig az életeden. Ha szeretnél megszabadulni egy rossz szokásodtól, egyszerűen csak ereszd bele ebbe az örvénybe, hagyd, hogy elvigye, feloldja megsemmisítse azt. Holnaptól teljesen új, és jobb élet veheti kezdetét, csak akarnod kell.

Bak:

Ideje lenne megengedned magadnak a lazítást. A csütörtök is az a nap, amikor azzal jársz a legjobban, ha elengeded magad, és nem ragaszkodsz túl mereven az elképzeléseidhez. Életed csónakja a lehető legjobb irányban halad, de csak akkor, ha az áramlásra, s az élet kreatív energiaáradatára bízod magadat. Így ma kapcsolódj ki, kirándulj, mozdulj ki a természetbe.

Vízöntő:

Az elengedést gyakorolod egész nap. Most el kell engedned az aggodalmaidat, a félelmeidet, valamint az akarásodat is. Hogy akkor mi marad? A legfontosabbak, az ösztöneid s az a képességed, hogy a jég hátán is megélsz. Ez pont elég lesz, hogy a nap végén te legyél a győztes. Légy nyugodt kapcsolj ki, jót fog tenni meglátod, és holnap teljesen máshogy, pozitívabban látod a dolgokat.

Halak:

Sokan vannak, akik a bölcsességedből is táplálkoznak. Sokan vannak, akik abból merítenek erőt, hogy te mindig higgadt maradsz, és mindig tudod például, mit kell mondanod. Ők lesznek azok, akik a legjobban meglepődnek, amikor elveszíted a fejedet. Ők lesznek, akik jobban megijednek, és mint te magad. Ne adj erre lehetőséget ha fel is bosszantanak, őrizd meg nyugalmadat, holnap már nyugodt napra számíthatsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.