Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét eddigi része sem az unalom jegyében zajlott, bizony azonban az előttünk álló csütörtöki nap is igen mozgalmasnak, és egyben eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, hogy napi horoszkópod vajon mit is ígér a csütörtöki napra számodra.

Kos:

Már egy olyan feladat nehézségeivel, egyben sürgető határidejével kell ma szembenézned, melyet régóta halogatsz. Tovább már ne húzd az időt, különösen azért ne, mert kapsz külső segítséget, jó tanácsokat, és meglepő könnyedséggel fogsz tudni a cél felé haladni. Adj ma teret a tudatos, szorgalmas, felelősségteljes oldaladnak. Csakis a józan eszedre hallgass!

Bika:

Még délelőtt eluralkodik rajtad egy fura érzés, amit egyáltalán nem tudsz hová tenni, így megoldást sem találsz rá eleinte. Meglehet, hogy a tudatalattid érzi egy bonyodalom előszelét? S esetleg el vagy maradva valamivel? Dél magasságában majd bevillan a válasz, ennek segítségével pedig lendületbe jössz, gyorsan cselekszel, és mindent megoldasz.

Ikrek:

Kicsit kisebb lendület jellemez ma, nem érzed, hogy rohannod kellene. A lehető legjobb dolog akár, ha a lassan jársz, tovább érsz iránymutatás tekintetében intézed az ügyeidet. A tudatos megfontoltság kiváló segítőd lesz egész nap, apró lépésekkel garantáltan célba is érsz. Tarts ki, ne a gyorsaság, hanem a logika és a tervezés legyenek fókuszban.

Rák:

Ha ingerültnek érzed magadat annak oka egyértelműen a fáradtság. Emellett könnyen felpaprikázhatnak mások, épp ezért figyelj ezúttal arra, hogy semmi olyan ne hagyja el a szádat, ami sértésnek vagy flegma válasznak tekinthető. Ne bánts meg olyan embereket, akiket szeretsz, vagy éppen tisztelsz. A legjobb, ha bölcsen hallgatsz! Figyeled csendben a körülötted zajló eseményeket.

Oroszlán:

Kíváncsiságod ma nem hagy nyugodni, adódik valami, ami nagyon érdekel, s fel akarod kutatni, honnan ered, mi a lényege, hogyan tudnál belőle Te magad is hasznot húzni. Légy azonban elővigyázatos a túlzott érdeklődéssel, mert akad valaki, aki épp most el akar előled titkolni valamit. Nem kell mindig mindenbe beleütnöd az orrod, rendben?

Szűz:

Remek nap lesz a mai, a hét nehezebb periódusán túl vagy, és komoly kihívások már aligha nehezítik az utadat, úgyhogy a rutinfeladatok mellett mások támogatása is bele fog férni a napba, s az égiek ma nagy mennyiségben biztosítanak számodra olyan helyzeteket, hol segítőkészségedről adhatsz tanúbizonyságot, így az emberek szemében nagyot nőhetsz.

Mérleg:

Ma egyetlen fontos feladattal kell megküzdened. Gondold át azt ma, hogy miért nem fogadsz el bizonyos embereket olyannak, amilyenek. Miért hangsúlyozod inkább rendszeresen a hibáikat, ahelyett, hogy az erősségeiket éltetnéd, vagy néhány jó ötlettel támogatnád őket? Bíráskodás helyett nyújtsd oda a kezed! Mindenki úgy tökéletes, ahogy van!

Skorpió:

Kedvességed és mosolyod ma mindenkit elkápráztat. Bízz önmagadban, s merj előhozakodni furcsának tűnő terveiddel, ugyanis könnyedén találsz támogatókra. Vedd észre, hogy sokan keresik a társaságodat, folyamatosan beszélgetni, kommunikálni szeretnének veled, akár rákérdezni tapasztalataidra, vagy azért, hogy adjanak neked egy jó tippet. Fogadd el a segítséget!

Nyilas:

Egy régi, szőnyeg alá sepert ügy kerül terítékre hirtelen. Nem számítottál ennek ismételt felbukkanására, ez pedig igencsak a kedvedet szegheti. Nyugodt lelkivilágodat felzaklatja, hogy épp ma kérik ezt a dolgot számon rajtad. Fontos, hogy ma ismerd be, ha hibáztál, és ne viták hevében akarj megoldást találni. Jobb lezárni és túl is lépni ezen a történeten mihamarabb.

Bak:

Szerencsére az elmúlt napokban nem volt túl sok gondod most, sőt, ügyeid gördülékenyebben haladtak a vártnál, ma viszont keményen meg kell dolgoznod a sikerért már, semmi nem pottyan az öledbe. Délelőtt mindenképpen végezd el a sürgős feladatokat, légy kitartó, és örülj az apró, pozitív visszajelzéseknek ma. Tervezd meg már most a hétvégi programokat.

Vízöntő:

Igyekezz, most ne lazsálj! A feladataidat ma minél gyorsabban és pontosan végezd el, hogy mihamarabb kiszakadhass a munka szorító köteléke közül, és elindulhass vásárolni, sportolni, vagy épp a barátokkal találkozni. Ha van olyan hivatalos dolog, amit el kellene intézni, azt iktasd be még délutánra, ma ezek az ügyek gördülékenyen haladnak.

Halak:

Ma egy megmagyarázhatatlan, fura érzés motoszkál benned, valahogy mintha nem lennének helyükön a dolgok, ezért ezúttal nem is leszel elégedett semmivel. Még az is megfoganhatna a fejedben, hogy teljesen másképpen kellene élned vagy épp dolgoznod, mint ahogyan ezúttal azt jelenleg teszed. Hamarosan itt a hétvége, lesz alkalmad átgondolni függő ügyeidet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.