Horoszkóp

Horoszkópod csütörtöki üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan elrepült a hét első fele, hiszen már csütörtök van, és ugyan eddig is eseménydús napok követték egymást, azonban ez a csütörtök minden szempontból izgalmasnak, mozgalmasnak ígérkezik, így lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Ma az égiek igazán kegyben részesítenek egyengetik utadat, segítenek jó döntéseket hozni. Több kedvező konstelláció támogat, de az is elég, ha Jupiter jótékony segítségét elfogadod. Megéri figyelni minden apró jelre, mert a mai történések sorra új kapukat nyitnak meg előtted most. S minden amibe ma belekezdesz, könnyedén halad előre, sőt, régebbi terveid is valóra válhatnak!

Bika:

Ma hajlamos leszel az időt húzni, tipródni, bizonytalankodni. Jól tennéd, s ha megosztanád tennivalóidat másokkal, hátha most inspirációt nyersz ez által. Szinte már delet üt az óra, mire felocsúdsz, és kapkodni kezdesz. Látszólag semmi indok nincs erre a fura helyzetre, akár csupán annyi, hogy a munka elkerülése csábítóbb, mint az elvégzése. Pont péntekre akarod halasztani a mai feladatokat? Ugye nem?

Ikrek:

Kifejezetten ajánlott ma kicsit elrugaszkodni a talajtól, s szárnyakat ereszteni, s kipróbálni pár új dolgot, praktikát. Mindegy mik ezek ma, csak elégítsd ki az újdonság iránti vágyadat. Esetleg új ízeket kóstolnál? Meg is néznél egy vándorkiállítást? Beülnél egy esti előadásra, egy szabadtéri színpadhoz? Intézkedj még délelőtt, nehogy elfogyjanak a belépők!

Rák:

Ma beleeshetsz abba a hibába most, hogy el akarod fedni a valódi arcodat mások elől, mert félsz, hogyha látják, s ki vagy valójában, akkor esetleg visszaélhetnek a gyengeségeiddel. Vigyázz, mert megeshet, hogy így kissé hiúvá vagy félreérthetővé válhatsz, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog ma. Ne akarj álarcot felvenni, az légy, aki vagy. Ne akarj másvalakivé válni!

Oroszlán:

A fejed búbjáig ér most a munka? Sőt, az órák múlásával újabb terheket aggat környezeted a vállaidra is? Ráadásul még a családod sem hagy nyugtot neked ma? Túl sokat kérnek a barátok kollégák, szülők tőled, pedig te szívesen állítanád önmagadat fókuszba most. Tedd meg mihamarabb! Ha vakációzol, készülj fel mindenféle, nyugalmat megzavaró eseményre.

Szűz:

Az új dolgok iránti érdeklődésed ma különösen aktív lesz. Olyan témák vagy emberek felé fordulsz, akik eddig egyáltalán nem foglalkoztattak vagy egyszerűen nem jutott rájuk időd. Nő az igényed a művészetek s ezúttal idegen kultúrák megismerésére. Sok kiállítást rendeznek mostanában, érdemes időt szakítanod legalább egyre, vagy egyből kettőre!

Mérleg:

Ma nem lesz okod panaszra, és harmónia vesz körül, s kimondhatod, köszönöm, jól vagyok! Nem kell ezt ismételgetni, vagy meggyőzni erről bárkit, ez a valóság, és aki ismer téged, látni fogja ezt. Ma sok, régóta függőben lévő ügyedet rendezheted örömmel veszed észre azt, hogy gördülékenyebben mennek a dolgok. Igyekezeted és mások iránti figyelmed nem marad eredménytelen.

Skorpió:

Új munka, egy utazás, egy szenvedélyes szerelem, egyéb sorsfordító körülmény jelei mutatkoznak ma. A kérdés az, s te mit szeretnél igazán? Fókuszálj arra az adott témára, és vonzd be magadhoz! Hagyd, hogy Jupiter segítse a fejlődésedet, a célhoz való közelebb jutásodat. Fortuna kegyeltjévé válni igazán jó dolog, ez pedig ma megtörténik veled!

Nyilas:

Ma őszinte és nyílt leszel mindenkivel, így különleges tulajdonságaid sokaságát mutatod meg a világnak, legyen szó munkáról, érzelmekről, s egyébről. A Hold segítségedre lesz abban, hogy minden problémát a helyén kezelj most, és gyors megoldásokat találj, sőt, akár kínálj a bajban lévőknek. Szerelmi életedet egy váratlan fordulat forgathatja fel, mondj igent mindenre!

Bak:

Az elmúlt hetekben sok kétely merült fel benned ezúttal, főleg a közeljövőddel kapcsolatban. Valamilyen bizonytalanság gyötört, ami eddig nem szűnt, ám, ma fordul a kocka. Egy kellemes érzés lesz úrrá rajtad, ráadásul valamilyen ötlettel előrukkolsz. Az aggodalmad elszáll, új lendülettel futsz neki a feladataidnak! Még egy új barátság is kezdetét veheti ma!

Vízöntő:

Még csak csütörtököt mutat a naptár ugyan, s de téged már egyáltalán nem köt le a munka, se a kötelező tennivalók. A gondolataid kalandoznak ma, leginkább a hétvégi kiruccanás előkészülete tart lázban, ezért azon fáradozol, hogy most egy igazán különleges és szép ruhát, tündéri szandált, vagy csinos táskát találj magadnak! Ma bármit megtehetsz, amihez kedved van!

Halak:

Ez a nap nem fog szerepelni a kedvenc pillanatok felsorolásában ám. Délelőtt sötét felhők gyűlnek a fejed felett. Nyűgös vagy, kedvetlen, mások szemében komplikáltan gondolkodsz, s nehezen lehet veled dűlőre jutni, még egyszerű kérdésekkel összefüggésben sem. Meleged, meg ezúttal talán kicsit eleged is van sok mindenből? Ugorj ki mihamarabb a mókuskerékből!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.