Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyönyörű hétvégén vagyunk túl, már érkezik a hétfő, amely már sajnos nem a felhőtlen kikapcsolódásról szól, a hétfői nap igen eseménydúsnak, mozgalmasnak, pörgősnek ígérkezik, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a hétfői napra.

Kos:

Valójában mindig is a lábad előtt hevernek a lehetőségek. Valójában csak annyit kellene tenned, hogy a lábad elé nézel, s nem máshova figyelsz. Amikor pedig a lehetőségeidet keresed, talán túl messzire nézel, pedig a valódi lehetőségek ott vannak egy lépésnyire. Ma tegyél egy lépést a megkezdett úton, és figyeld meg, hova juthatsz így!

Bika:

Ki kell verned a fejedből egy negatív gondolatot! Talán azért nehéz, mert ezt a gondolatot a szeretteid is elhiszik. Lehet, hogy egyenesen tőlük hallottad eredetileg. Azzal, ha elengeded a negatív gondolatot, egy lépéssel közelebb kerülsz a boldogsághoz. A pozitív gondolkodás valójában a te érdeked, és neked segít, s nem másnak.

Ikrek:

Láthatatlan probléma növekszik egyre nagyobbra és nagyobbra. Persze nem marad örökre láthatatlan se. Sőt! Hamarosan láthatóvá válik, és nem tudod tovább a szőnyeg alá söpörni. Ma keresd meg ezt az eddig láthatatlan, vagy alig látható problémát, és oldd is meg. Még időben vagy, sok bosszúságtól megóvhatod ezzel magad.

Rák:

Szívesen töltenéd a hétfőt tengerparton szunyókálva. Talán ma még nem engedheted meg magadnak, de hamarosan teljesülhet is az álmod, hogy vízparton élsz. Talán a Duna, a Tisza vagy a Balaton partján, de mégiscsak vízparton. Ez pedig már majdnem olyan jó, mint tengerparton nyaralni, az biztos, bizony a te sorsodat magad alakítod, csak tenned kell érte.

Oroszlán:

Hétfőn teljesen új korszak kezdődik az életedben is. Olyan új korszak, amelyben minden megváltozik, és amelyben minden máshogyan alakul, mint ahogy tervezted. Ez azt is jelenti, hogy az irányítás kicsúszhat a kezedből, és azt is, hogy végül minden jobban alakul, mint hitted, s így ezt most ne is bánd, minden jól fog alakulni.

Szűz:

Ma végre megkapod azt, amiért olyan sokat dolgoztál. Ma végre megkapod, amit olyan nagyon szerettél volna elérni. Ez az eredmény azt is jelenti egybe, hogy újra kell tervezned a napodat, és valami másba kell tenned az energiáidat. Merd elfogadni a sikert! Megérdemeled, megdolgoztál érte, így ez a minimum.

Mérleg:

Kicsit úgy érzed magadat, mintha az események ismételnék önmagukat. Úgy érezheted, mindaz, ami ma történik, egyszer már megtörtént veled. Úgy érezheted ma, egyszer már elhangzottak ezek a mondatok és egyszer már ki is mondtad mindazt, amit ma újra meg kell fogalmaznod. De ettől ne rémülj meg, bátran mond ki ismételten.

Skorpió:

Valójában mindent megtettél már amit meg tudtál tenni. Nincs értelme olyasmin rágódni amin már nem tudsz változtatni. Hétfőn a bűntudat helyett foglalkozz inkább most a következő lépéssel, amit már ma is megtehetsz. A bűntudat helyett nézz előre az időben, gondolkodj előre, tervezd a jövőt, ez fontos.

Nyilas:

A konfliktusokban nem az a megoldás, hogy a veszekedést lejátszod a fejedben. Ez olyan sokféleképpen ártalmas, hogy el sem tudom mondani. S ehelyett az lenne a legjobb, ha őszintén tisztáznád a helyzetet a másik féllel. A fejedben elképzelt veszekedéseket váltsd ki valódi, szeretetteli beszélgetésekkel, így jóval nyugodtabb napod lesz.

Bak:

Emlékszel, tegnap arra kértelek, hogy ne foglalkozz azzal a bizonyos problémával? Ma sem kellene még azzal törődnöd. Képzeld el úgy a hétfőt, mint a napot, amikor egyedül csak a könnyed, s problémamentes feladatokkal kell foglalkoznod. Ha így teszel, valóban könnyebb lesz a mai nap, és jól fogod majd érezni magadat.

Vízöntő:

Könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, amelyről mindenki le akar beszélni. S ez a helyzet talán a legjobb a számodra. Ez a helyzet talán az, amelyre vártál, és amit a legjobban szerettél volna. Könnyen lehet, ez a helyzet megváltoztat mindent körülötted, jól fontold meg hogyan döntesz, nagy jelentősége lesz később.

Halak:

Hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, és merre indulj hétfőn. Hirtelen nem látod át a tennivalókat. Most az lenne a legegyszerűbb, ha segítséget kérnél valakitől, hogy segítsen fontossági sorrendet felállítani. A külső szemlélők ugyanis sokkal jobban tudják, mit kell tenned hétfőn, fogadd meg tanácsaikat, nem kell félned, jót akarnak.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.