Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elrepült a hétvége, újabb hét kezdődik, a hétfői napot ugyan kevesen szeretik, azonban a mai nap nem a megszokott szürkeséggel telik majd, izgalmas nap vár rád, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Remekül érzed magadat, s ezt mások is látják. Szinte ragyogsz, érdemes is kihasználni azt a lehetőséget, hogy ma sokan odafigyelnek rád, tetteidre, mondandódra. Semmit ne halassz holnapra, mindent csinálj meg, amit mára tervezel, sőt, ha lehet, még többet is. Készülj fel arra, hogy családodból, s vagy a kollégák közül valaki a segítségedet kéri!

Bika:

Kicsit nyűgösen indult a hétfőd? Sebaj! Az, hogy nem sok kedved volt nekiindulni ennek a napnak, még nem egyenlő azzal, hogy az egész hét pocsék lesz. Szembe kell nézned pár szőnyeg alá sepert feladattal, s ugyanis ezek a továbbiakban nem tűrnek halasztást. Mi lenne az, ami kicsit felvidít és energiát is ad? Egy kávé? Egy 10 perces séta? Pár jó vicc? Rajta!

Ikrek:

Remek hangulatban vagy, ugyanakkor készülj fel a megszokott feladatokon túl további tennivalókra is! A hét eleje sok munkával, és megoldandó tennivalókkal áraszt el, de van benned bőven energia ahhoz, hogy mindent elrendezz. Megnő ma a kreativitásod is, és képes leszel új munkametódusokat is kitalálni. Ezzel hosszú távon könnyíted meg a saját dolgodat.

Rák:

Ma nagyon beszédes kedvedben leszel, de, szerencsére senki nem él vissza a tőled kapott információkkal, sőt, inkább még a javadat fogja szolgálni, ha tanácsot adsz, helyzeteket véleményezel, vagy megosztod az ötletedet valakivel. Nem szoktál ennyit csacsogni, ma viszont mindennel kapcsolatban van véleményed, és ezt sokan fogják díjazni.

Oroszlán:

Rengeteg megoldandó ügyed van függőben, azon nyomba ess nekik, s ne halassz semmit későbbre, netán éppen holnapra. Ha sikerül is aktivizálnod magad, akkor ne hagyd, hogy bárki vagy bármi félbeszakítson. Megéri ma 100 százalékon pörögni, és a maximumra törekedni. Tele vagy energiával, így jut mindenre és mindenkire erőd és időd is.

Szűz:

Kellemes hétvégéd után a hétfő is remekül alakul, s ezt csak tovább fokozza, hogy nem kell túlhajszolnod magadat. Persze azért ez nem ok a lazsálásra! A rutinfeladatokat csináld meg, közben pedig gondolkozz, milyen új dologba kezdhetnél mostanság akár. Délután vagy este megeshet, hogy valaki megdobogtatja a szívedet, s ez szárnyakat ad neked.

Mérleg:

Muszáj lesz belevetned magadat az élet sűrűjébe már! Indul a munkahét s adódik bőven feladat. Amit az utóbbi időben tologattál, ma előtérbe kerül egy percig sem tűr halasztást. Lehet, hogy emiatt átmenetileg kétségbe esel, de éppen most ez fog extra erőt adni, és rengeteg tennivalóval pikk-pakk végzel. Még Te is meglepődsz a hatékonyságodon.

Skorpió:

Valami megfoghatatlan érzés lett úrrá rajtad reggel? Talán valamit nem fejeztél be, és ez ma kellemetlen helyzetbe sodorhat? Gondold végig, van-e bármilyen elmaradásod, mert, ha igyekszel, még bepótolhatsz mindent! Barátaid és szeretteid, sőt akár még kollégáid is segíthetnek és támogathatnak, ami sok erőt ad majd neked.

Nyilas:

Nagyszerű lesz ez a hétfői nap is, ugyanis a leterhelő feladatok elkerülnek, így a rutin dolgokon túl sokat gondolkodhatsz azon, mibe is kezdj bele, hol tudsz valami fontos dolgot tenni, létrehozni. Élvezni fogod, hogy senki nem noszogat, valahogy szépen, békességben telnek az órák. Esetleg besegíthetnél másoknak, biztos örömmel fogadnák felajánlásodat.

Bak:

Ma látványosan és határozottan elutasítod azt, hogy mások kényének, kedvének, és túlzott elvárásainak felelj meg. Nem akarsz esetleg úgy ugrálni, ahogyan fütyülnek? Adj ennek hangot bátran, de találd meg a kommunikáció kifinomult formáját. Ha beleéled magad egy vitába, csak azért, hogy tiéd legyen az utolsó szó, azzal ma sokat árthatsz a hírnevednek.

Vízöntő:

Hétfő. Sok munka. Most egyik ténnyel sem vagy kibékülve, ugyanakkor nincs más választásod, menned kell! Inkább mosolyogj és tedd a dolgodat! Igyekezz minden bonyolult helyzetet jól kezelni, és aztán este néhány órát szánj magadra is. Muszáj, hogy kielégítsd a saját igényeidet is, másoké mellett. Légy nagyon figyelmes, mert minden hozzád érkező hír komoly tartalommal bír.

Halak:

Kellemes nap lesz a mai, kifejezetten élvezni is fogod a hét kezdetével együtt járó energiákat. Nem fogsz várni a csodára, s hisz hatalmas lendület lesz benned, ami nagyon jót fog tenni neked szakmai vagy épp tanulmányi téren. Ma remekül átlátod a bonyolult helyzeteket, és olyan dolgokra is találsz ma megoldást, melyek régóta porosodtak a sarokba.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.