Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt eltelt a hétvége, nyakunkon a hétfő, s ami általánosságban az unalomról, és szürkeségről szól, azonban ez a hétfő minden szempontból eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit is ígér a hétfői napra.

Kos:

Olyasmit is elérhetsz hétfőn, amiről nem is álmodtál. Ehhez azonban arra lesz szükséged, hogy olyasmit is megtegyél, amiről talán nem is álmodtál. Ma bátran próbálj ki mindent, amitől nemrég még óvakodtál volna. Legyél bátrabb, merészebb és bevállalósabb, hiszen bátraké a szerencse, és persze a jövő is egyben.

Bika:

Nagyon vágysz az új élményekre hétfőn. Most a legszívesebben mindenből olyasmit próbálnál ki, amilyet még sohasem próbáltál. Estére viszont akár belefáradhatsz a sok újdonságba. Ezért érdemes néhány régi, kényelmes, s jól bevált pontot is megtartanod a napodban. Azokat a biztos pontokat, amelyekbe szívesen kapaszkodsz majd.

Ikrek:

Nem kapsz mindenkitől egyértelmű utasításokat. Azt szeretnéd, ha tiszta helyzetek lennének, s mindenki pontosan megmondaná, hogy mit is vár el tőled. Ehhez képest azonban vannak, akik csak utalgatnak, és szerényen titkolóznak előtted. S ma értesd meg velük, hogy határozottabbnak kell lenniük, másként hogy értenéd meg, hogy mit szeretnének.

Rák:

Szükséged van, hogy most társakkal vedd körül magad, és ne egyedül harcolj az álmaid megvalósításáért. Hogy őszinték legyünk, egyedül nem is lehet az álmaidat megvalósítani. S ma válassz magad mellé olyan társakat, akik akkor is kiállnak melletted, amikor már te is kezded reménytelennek látni a helyzetet, s így nem lesz számodra ma lehetetlen.

Oroszlán:

Milyen érdekes látnod, hogy mások szerint könnyű neked, szerencsés vagy, mert az öledbe hullik a siker. Te pedig pontosan tudod, mennyi munka, s tervezés, energia és lemondás van épp ebben a sikerben. Ma ne is hagyd abba a munkát, és folytasd, ami sikeressé és felszabadulttá tesz téged, ha pedig a végére érsz akkor jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Szűz:

Nem lenne most szabad azt a forgatókönyvet követned, amit a múlt héten is követtél. Nem lenne szabad mindent pontosan ugyanúgy tenned, ahogy múlt héten is tetted. Hétfőn tervezz magadnak új napirendet, válassz új szokásokat, szervezd át egész hetedet ahhoz képest, mint amilyen a múlt hét volt, a változatos élet gyönyörködtet, ás újjá varázsol.

Mérleg:

A határozottságod sokat segít ma, hogy elérd a céljaidat. Tudom, szívesen ingadozol két lehetőség között, mert félsz, hogy elszalasztod, ami valójában igazán jó neked. Valójában azt kellene tudnod, hogy a döntés halogatásával ártasz a legtöbbet magadnak is. Ma határozottan hozd meg a döntésedet és ragaszkodj is a választásodhoz.

Skorpió:

Sokkal több időt kell adni magadnak hétfőn, hogy felvedd a szokásos fordulatszámot. Eddig is több idő kellett volna, amit eddig sem adtál meg magadnak. Ez pedig csak felesleges feszültséget okozott benned. Ma lassabban pörögj fel, és meglátod, egyre eredményesebben teljesítesz, és jobban tudsz koncentrálni.

Nyilas:

A hétfő nem az újrakezdés, hanem a folytatás napja. Olyan sok minden van, amit elkezdtél, és amit azért nem fejeztél be, s mert elment tőle a kedved. Érdemes ma elővenned a korábbi projekteket, és folytatnod azokat, amelyek örömet okoznak, és amelyek boldoggá tesznek téged, ne add fel álmaidat.

Bak:

Hétfőn nagy lendülettel veted magadat az új hétbe, és nagy lendülettel indulsz el új irányban. Emlékszel? Néhány napja te magad vágytál rá, hogy új irányt találj, s másfelé indulhass. Ma végre lehetőséged nyílik, hogy a gyakorlatban is elindulj a vágyott irányba, így ne habozz, tedd meg a szükséges lépéseket, és soha ne add fel.

Vízöntő:

Figyeld meg most, mások hogyan viszonyulnak a pénzhez. Van valaki a közeledben, akiről érdemes lenne példát venned, akitől elleshetnél néhány pénzügyi trükköt. Ahogy mostanában a pénzzel bántál, nem volt a legjobb, de szerencsére könnyen megtanulhatod, mit kell másként tenned, azért hogy később ne kerülj bajba.

Halak:

Emlékezz arra most, ki adta a legjobb tanácsot neked! Emlékezz rá, hogy mi volt ez a tanács. Lehet, most másik helyzetben, akár másik területen másik ügyben is használhatod ezt a tanácsot. Most eljött az ideje, hogy a régi tanácsokat újra elővedd, és újra használd azokat, nem avultak el, csak dolgozni kell rajta.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.