Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Bizony, fénysebességgel elrepült a hétvége, már ugyan hétfő van, de végre nyár! Ez nem egy szokványos, unalmas hétfő lesz, sok izgalom, és rengeteg meglepetés vár, lássuk is, vajon horoszkópod mit ígér a mai napra számodra.

Kos:

Fölösleges túl sok időt, energiát szánnod mások ügyeinek megoldására. Ma ugyanis nem tudsz segíteni, és ha meg is próbálod, csak felesleges feszültséget okozol kettőtök között. Ma bátran elmondhatod, hogy sem a hely, sem az idő nem alkalmas, hogy helyettük cselekedj. mindenki saját maga ura, és persze saját szerencséjének kovácsa.

Bika:

Végre felszabadulhatsz egy nyomasztó félelmed alól. Hétfőn elengedheted a félelmet, megtapasztalhatod, mennyire valótlan s értelmetlen volt ez az érzelem. A félelem helyett szabadon választhatod a sikeresség, a hatékonyság, az öröm érzését. Élj szabadon, ne akarj mindig mindenkinek megfelelni, te ennél sokkal többet érsz, és érdemelsz.

Ikrek:

A csillagok türelemre biztatnak téged hétfőn. S ma talán nem kaphatod meg, amire vágysz, és amit pedig megkapsz, nem az, amire számítottál volna. Érdemes befektetett munkára koncentrálnod ahelyett, hogy eredményeket akarnál. Tartsd észben, végül mindent megkapsz majd, csak ki kell várnod, érdemes, hidd el, nem fogod megbánni.

Rák:

Engedd, hogy jó dolgok történjenek veled hétfőn! A mai napodra különösen igaz, hogy az történik, amire koncentrálsz. Ha a jó dolgokra figyelsz most, egyre több jó dolog történik veled. Ha rosszra, sajnos ilyen események történnek veled. Most rögtön találj legalább egy jó dolgot a mai napra, és így minden rosszat elkerülhetsz, és nem ronthatja el kedved senki, és semmi.

Oroszlán:

Fel kell szabadítanod a benned élő kreativitást hétfőn! Ezt talán könnyebb  lenne leírni, s mint megtenni, de mégis meg kell próbálnod akár a mai feladatokat sokkal kreatívabban megoldani, mint szoktad. Találj olyan kreatív megoldást, amely egyszerre szórakoztató és hasznos is a számodra. Állj pozitív érzelmekkel a mai naphoz, és csupa örömteli élmény fog érni.

Szűz:

Olyan lelkesen szeretnél segíteni valakinek, s hogy észre sem veszed, ez csak egy pótcselekvés. Valójában, amit az ő kedvéért teszel, s önmagad érdekében kellene megtenned. Amit mások megsegítése érdekében teszel, a saját ügyeid haladásáért kéne inkább megtenned. Ha mindig másnak akarsz segíteni, s úgy saját ügyeid halmozódnak, torlódnak fel.

Mérleg:

Azt kívánod, bárcsak elszaladhatnál egy helyzetből hétfőn. Úgy tűnik, most mégis maradnod kell. Ebben pedig az fog segíteni, ha megkeresed a helyzet fonákját, s észreveszed, hogy van az a szempont, amelyből nézve még viccesek is az események. A humor a legfőbb fegyvered hétfőn, semmit ne vegyél komolyan, s ne hagyd, hogy provokáljanak, okos ember, szamár szenved, tudod, a mondás is így szól.

Skorpió:

Hétfőn érdemes összeírnod azt, mi mindent kell megcsinálnod a héten. Aztán írj egy másik listát is, hogy mivel jutalmazod ezúttal magad, ha sikerül teljesítened egy-egy tételt az előző listáról. Miért ne adhatnál magadnak jutalmakat, bónuszokat, prémiumot a héten? Annál lelkesebb, és kiegyensúlyozottabb leszel.

Nyilas:

Úgy érzed, valaki nem segít eleget, és egyébként is máshogy kellett volna döntenie. Na de ez nem így van. Valójában ő pontosan azt a döntést hozta, melyet éppen meg tudott hozni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem érdemes hibáztatnod, s arra várnod, hogy majd megváltoztatja a döntését. Tűzz ki más célokat, terveket, s meglásd sokkal nagyobb örömöt okoznak majd neked, pláne, ha sikerülnek is.

Bak:

Egy pillanatra bénít csak le a félelem hétfőn, és máris rájössz a megoldásra. Arra, ha cselekszel, a félelem sem tud megállítani. Hétfőn a sikered titka a cselekvésben rejlik. Ezért fontos, hogy minden félelmed és minden pesszimizmusod ellenére megtedd, amit tudsz. Képes vagy mindre, többre mint gondolnád, s ezt tartsd szem előtt.

Vízöntő:

A hétfő nem alkalmas, hogy komoly szakmai döntéseket hozz, és vagy változtass a munkahelyeden. Most érdemes kicsit türelmesnek lenned, és kivárnod, s hogy a körülmények kedvezőbbé váljanak a számodra. Különösen igaz ez, ha munkahelyet akarsz váltani. Nem szabad gyorsan lépkedni az élet tengerén, s mert úgy könnyen hasra esik az ember.

Halak:

Figyeld meg azt, mire megy el az időd. Úgy érzed, semmire sem jut elég idő, folyton késésben vagy. Pedig neked is ugyanúgy 24 órád van, mint annak, aki időmilliomosnak érzi magát. Te azonban elpazarolod az idődet butaságokra. Itt az ideje változtatnod ezen, s kincsként tekinteni minden egyes percre! Változtasd meg, alakítsd át eddigi életformád, és mindenre több időd lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.