Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Bár még tart az ünnepi hétvége, annak ellenére, hogy hétfő van, az elmúlt napok is izgalmasan, valamint mozgalmasan teltek, a hétfő is igen eseménydúsnak ígérkezik, meglepetések is várhatóak, és így lássuk is hogy horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Energikus és kicsattanó vagy, okos ember az, aki ma a társaságodban akarja tölteni az időt, mert nem fog csalatkozni benned. A hosszú hétvége utolsó napja éppen úgy telik majd, ahogy épp reméled. Már reggel elönti lelkedet a jókedv, sugárzik belőled a vidámság, s mi környezetedre pozitív hatással lesz, így remek hangulatban telik az egész nap.

Bika:

Ez a hétfő nagyszerűen alakul, s bármit terveztél, akármibe is fogj ma, azzal jó tempóban haladsz, sikerül könnyedén kivitelezned, és ráadásul gyorsabban, mint tervezted. Semmi és senki nem állja az utadat, sőt, környezeted inkább segítségedre lesz majd, úgyhogy merj kérni bátran! Élvezd ennek a különleges hétfői napnak a szabadságát, örömteliségét!

Ikrek:

Békés és örömteli nap vár rád, vitákra, összetűzésekre nem kell számítanod, most még a környezetedben lévők is érezni fogják, hogy felesleges lenne kötekedni veled. Minden csendes körülötted, élvezd ki ezeket a pillanatokat. Semmi ne aggasszon! Viseld jól, hogy nem csörög a telefon, nem jönnek az üzenetek, és a postás sem fog ma becsengetni.

Rák:

Ma pont olyan napod lesz, amilyet szeretnél, Ha békére vágysz, akkor az, s ha mozgalmasságra, akkor az valósul meg. Ha aktívan töltöd a következő órákat akkor bizony extra energiáidat is be kell vetned a siker érdekében, el kell kápráztatnod a családodat, de lehet, hogy csak meg kell őket győznöd valamiről. Lehet, hogy egy fontos megbeszélésre hívnak, amire mondj igent.

Oroszlán:

Ma kiválóak az energiák arra, hogy mély és tartalmas beszélgetéseket folytass környezeted azon tagjaival, akik igénylik ezt. Ez alól nem érdemes kibújni. Sőt te is tudod, hogy mennyire fontosak ezek a pillanatok, tisztában kell lenned ezek fontosságával is, s a tanulságát se felejtsd el levonni a végén. A Hold segíti a jó kommunikációt.

Szűz:

Ma a nosztalgiázás érzése ragadhat magával, még szerencse is, hogy meg is engedheted magadnak ezt a luxust. Sok tárgyról, régi barátokról, így kedves rokonokról jut eszedbe egy-egy régi történet? Jókat fogsz mulatni, mert emlékeid sokaságából leginkább a humoros események kerülnek elő. Meséld el akár ezeket azoknak, akik még nem hallották.

Mérleg:

A mai napon most ereszd el magad, felejtsd el azt, hogy meg kell felelned mások elvárásainak! Nem kell! Önmagaddal légy most elégedett, ez elegendő ahhoz, hogy sikereket érj el, vagy egyszerűen csak jól érezd magad a bőrödben. Az sem baj, ha egy kicsit szétszórt leszel, ami most biztos nem okoz galibát, inkább jó kiindulója lehet a közös kacagásnak másokkal.

Skorpió:

Talán kora reggel még azt gondolod, ez nem biztos, hogy a Te napod, ám szerencsére tévedsz, mert jön, ír vagy éppen az ajtódon kopogtat valaki, s gyorsan feldobja a hangulatodat, és elcsábít valahová. Számodra kedves barátok vagy családtagok invitálnak majd közös programokra, vonnak be most beszélgetésbe. Ma megengedheted magadnak a lazítást, ne siess sehová.

Nyilas:

Egy igen békés, csendes nap elé nézel, senki nem akar kihozni a sodrodból, sőt, szeretteid inkább keresik kegyeidet, s jót szeretnének tenni neked. Ez egy olyan harmóniával körülölelt nap, amikor ráeszmélhetsz arra, milyen fontosak most számodra azok, akik most ott vannak melletted. Tarts sokra családi és baráti kötelékeidet, hisz ezek alapvető részei életednek.

Bak:

Eseménydús nap lesz a mai ráadásul nem munkával, s hanem kedvedre való programokkal telik. Viszont észre fogod venni majd, hogy egy átlagos, munkaszüneti nappal ellentétben rengeteg új információ fut be hozzád, s egyiket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Minden, ami ma a birtokodba jut, sokat fog segíteni később a szellemi fejlődésben, a szakmai előre lépésben is!

Vízöntő:

Ma folyamatosan módosítasz valamin. Időpontokat változtatsz, akár helyszíneket cserélsz fel, feladatokat alakítasz át, akár variálsz a sorrenden, mindent meg akarsz reformálni, bármiről is legyen szó! Azért az is eszedbe juthatna, hogy azért van ez a mai nap, hogy kicsit többet pihenhess, és csak holnaptól fuss neki a munkának vagy a tanulásnak újult erővel.

Halak:

Ma nem igazán érdekel semmi? Hát ez nagyszerű, akkor minden esély meg is van arra, hogy ezt az extra szabadnapot a kedved szerint töltsd, ugyanakkor ne csinálj olyasmit, ami túlzottan energiát von el tőled. Bárki is álljon ma elő egy banálisnak tűnő programötlettel, arra bólints egy nagyot, és vegyél részt benne. Ma mások adják meg neked a lendületet, és ez így lesz jó.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.