Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Pillanatok alatt elrepült a hétvége s belevágunk hétköznapokba, minden kezdet nehéz, szokták mondani, és de ez a hétfői nap igazán pörgősen, mozgalmasan, könnyedén indul, és lássuk, hogy horoszkópod mit ígér számodra hétfőre.

Kos:

Ma erőteljes hatással lesznek rád a a bolygók, végre hadilábon állsz eddigi megszokásaiddal, és le akarsz dönteni néhány régen felhúzott falat, tudod és érzed, s hogy módosítanod kell néhány dolgon azért, hogy jobb legyen az életed. Bátran merülj el a gondolataidba ma, a lényeg, hogy sokkal kitisztult fejjel, konkrét tervekkel nekifutni az ügyeidnek.

Bika:

Ritkán bukkan fel heves vérmérsékleted, ám ma jól fog jönni, s most könnyebben boldogulsz a bonyolult feladatokkal, ösztönözni tudsz másokat, s lerendezhetsz pár függőben lévő ügyet. Mozgékony és hathatós leszel, így egyben vidám is, jó kedved magasba repít. Megeshet, hogy az időjárás teszi ezt veled, vagy a jó hírek, amik érkeznek különféle ügyeiddel összefüggésben.

Ikrek:

Ma sokakat meglephetsz ezúttal azzal, amit csinálsz, ugyanis nem lesznek szokványosak a cselekedeteid. Elrugaszkodsz a földtől, bátor leszel, aztán pedig szeretnél véghezvinni valami különleges dolgot, valami extrémet, akár melyhez az emberek egyértelműen a te nevedet kapcsolhatják. Amire már régóta készülsz, hirtelen nagyon aktuálissá válik, cselekedj!

Rák:

Jó és eredményes dolgokat tudsz létrehozni. Ez annyira ösztönöz majd, hogy a hét hátralévő részében is folyamatosan arra tudsz törekedni, s hogy minden nap ugyanilyen pozitív töltetű legyen. Könnyű dolgod lesz, már ha abbahagyod az aggodalmaskodást, és csak a jóra fókuszálsz. Ne tedd félre azt a tényt, hogy a boldogság belülről fakad, nem másoktól kell várni azt!

Oroszlán:

Szolid és visszafogott emberként mutatkozz meg ma, légy elégedett mindennel most, amit kapsz, és amit elérhetsz ma. Az előző hetek szorgalma és tettei most köszönnek vissza, sok dicséretben lesz részed. Most elsősorban ne az legyen a célod, hogy új fába vágd a fejszéd, hanem az, hogy a még ezúttal függőben lévő ügyeidet letisztázd! Pénzügyeid is jó irányt vehetnek, csak figyelj!

Szűz:

Sok apró sikerben volt részed, de talán azt érezheted, hogy ez nem elég, s nagyobb elismerésekre vágysz. Ez a hétfői nap neked energikus lesz, és új lehetőségekkel teli. Ma ismét bombáznak különféle ötletekkel, ajánlatokkal, te pedig nem győzöd mindegyiket átgondolni most. Ne hozz elhamarkodott döntést munka terén, adj időt magadnak!

Mérleg:

Minden jel arra mutat, s hogy eredményes voltál az előző hetekben, s a pozitív elismerések ma futnak be ezekkel kapcsolatban hozzád. Akár egy nagy fordulatra is esélyed lehet, egy új pozíciót is felajánlhatnak, vagy egy álláslehetőség is felmerülhet, hallgass meg minden javaslatot. Minden jó irányba halad, csak az nem sikerül, amibe bele se kezdesz!

Skorpió:

Ma legszívesebben jó messzire szaladnál a teendőid elől, és persze nem teheted, igaz? Tedd, amit tenned kell, s aztán igyekezz legalább egy kicsit kiszabadulni délben egy jó ebédre, vagy délután a természetbe, s feltöltődni annak jól érzékelhető, így pozitív energiájából. Akár percek alatt is jobb kedvre derülhetsz, de muszáj néha kiugrani a mókuskerékből.

Nyilas:

Ma nagyon fontos kérdésekről kell döntened, fókuszba kerül a munkád, pedig a változás elkerülhetetlen. Valamerre el kell indulnod, hogy ismét örömödet leld a kissé monoton mindennapokban. Légy nyitott a művészetekre, és hátha elkap az alkotás vágya, s így pedig valamit be tudsz integrálni a napi rutinba, ami feldob és hangulatba hoz.

Bak:

Kissé döcögősen indul a nap, eleinte akár semmihez nem lesz kedved. A gondolataid nem a munka körül járnak, az otthoni feladatok sem izgatnak. Vigyázz, ne süppedj bele saját gondolataid kusza világába, még a végén olyasmit vélsz felfedezni, ami nincs is. Valójában nincs ok az aggódásra. Késő délután megkapod azokat a híreket, melyek rámutatnak, minden jó irányba halad.

Vízöntő:

Ma érzékeny leszel, sokkal jobban megérintenek a változások, a körülötted történő eseményekre azonnal reagálsz, ha sérelem ér azt nem viseled jól most, ha másokat bántanak meg, azért akár még a hangodat is felemeled ezúttal. A legnehezebben azt viseled ma, ha semmilyen befolyással nem tudsz lenni a különféle eseményekre. Semmi sem történik véletlenül, ezt ne feledd!

Halak:

Sikeres és eredményes nap vár rád, mindenben kapaszkodj meg, mindenre mondj igent, ma egyszerűen nem fogsz tudni hibázni ezúttal! Fontos, hogy ne húzd az időt s már reggel kezdj neki ügyeid intézésének. Csakis előre tekints, mindenben lásd meg akár a jót, ne a múltban keress válaszokat, csakis a jelened s a jövőd legyen ma fontos.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.