Horoszkóp

Horoszkópod hétfői üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas, és egyben izgalmas hétvégén vagyunk túl, egy új hét kezdődik, máris itt a hétfő, mely bizony igen sok váratlan eseményt, és meglepetést tartogat számodra, lássuk azt, hogy horoszkópod mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Egy érdekes kérdést szegeznek ma neked, ami fel is villanyoz, mert izgalmas kihívásnak ígérkezik. Végre úgy érezheted, hogy valami igazán egyedi, s nagy dolgot hajthatsz végre, bebizonyíthatod, milyen rejtett képességekkel bírsz. Szinte szárnyalsz a boldogságtól, de persze légy szemfüles és hozd ki a helyzetből a lehető legtöbbet!

Bika:

Kicsit lassan, sőt, döcögősen is indul el ez a hét, ám ne aggódj, mert a rohanás nem várat sokat magára. Még szerencse, hogy feltöltötted az energiatartalékaidat, így a plusz tennivalók és a nehéz kihívások sem ártanak meg neked. Nincs idő lazsálásra, ugyanis előre kell dolgoznod akár a saját érdekedben, ugyanis a következő napokban akad tennivalód bőven.Ikrek:

Ma a környezetedből szinte bárki okozhat kisebb galibát vagy akár bizony csalódást is számodra, amikor cserbenhagy téged. Nagy szükséged lenne valaki segítségére, ám most egyedül maradsz, s magadnak kell megoldanod gondodat. Jelen élethelyzetedben erre még nem számítottál, ám egy pillanatra se csüggedj, ugyanis egyedül is képes leszel megoldást találni!

Rák:

A mai napod igencsak becsapós lesz, többször félrevezethetnek megérzéseid, ezért legyél körültekintő, ne dönts semmiben azonnal, inkább kérj egy kis haladékot, vagy szakmai tanácsot egy hozzáértőtől. Semmi gyanús vagy kétes ügybe ne bonyolódj, mert neked származhat bajod belőle! A túlságosan szép ígéretek könnyen tévútra vihetnek.

Oroszlán:

Egy jelentős változás indult el életedben a közelmúltban, csak még nem voltál és nem vagy biztos abban, hogy mindezt ténylegesen akarod. A pozitív hatásokat a mai nappal kezded érezni, s így lassan megérted, miért jó neked, ha alkalmazkodsz is, a változó körülményekhez. Továbbra is légy türelmes, ma még nem fogsz tudni kiteljesedni, de ami késik, nem múlik!

Szűz:

Vedd észre a változás jeleit időben! Minden, amit ma látsz, az megszokottnak tűnhet, de nem lesz az, sőt! Ne legyints az egyértelmű dolgokra, hanem minden érzékszerveddel figyelj a különféle eseményekre, és hallgass a belső hangod. Ha ma fontos válaszút előtt állsz, csakis önmagadra hallgass, hisz tudod a helyes útirányt, hogy merre menj tovább.

Mérleg:

Engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled, s így megkaphatsz valamit, amire régóta vágytál. Olyan emberek vesznek most körül, akiktől sok szeretetet, na s odafigyelést és megértést kaphatsz, olyan élethelyzeteket élsz meg, melyekből könnyen és sokat tanulsz. Kérj bátran tanácsot, ha elakadsz, mert a legjobb emberek állnak készen a megsegítésedre.

Skorpió:

A környezetedben ma zavarba ejtően sok szerelmes, s érzelmes ember lesz, akik egy kicsit befolyásuk alá vonhatnak, felturbózhatják a te érzelmeidet. Ne csodálkozz azon, ha elkap a hév és olyan utakra tévedsz, ahol semmi keresnivalód. Különösen igaz ez a kapcsolatban élőkre, és ezzel együtt a mellékvágányokra, szerelmi háromszögekre.

Nyilas:

Kellemes, s sikeres nap áll előtted, sokkal jobb dolgok történnek ma veled, mint azt reméled. Egyszerűen csak alkalmazkodj a változó körülményekhez, s így valóban képes leszel minden lehetőséget megfelelően kiaknázni. S örömödet délután tovább fokozza, hogy egy régóta húzódó kellemetlen dolognak is a végére jársz, és megnyugszik a lelked.Bak:

Érdekes és pozitív élményekkel leszel gazdagabb ma, közben egy meglehetősen fontos, na és hosszútávra előremutató dolog történhet akár, ami csak fokozza örömödet. Egy kellemetlenkedő személy a háttérből megpróbál neked ártani, ám sikertelenül jár, és a saját csapdájába sétál bele. Lehet, hogy a végén még te húzod ki a gödörből, amiért őszintén hálás lesz.

Vízöntő:

Egy meglehetősen bonyolult élethelyzetbe kerülsz ma, s ez pedig a következő napjaidra is kihatással lesz. Akár még sorsfordító pillanat is lehet belőle, az eredmény pedig azon múlik, mikor és hogyan cselekszel, kinek s mit mondasz. A kommunikáció milyensége lesz most a legfontosabb, ezért maradj diplomatikus, logikus, s akkor nem lesz semmi baj.

Halak:

Ma félreértések sora áll előtted, s alig oldod meg az egyiket, már rögtön jön a másik. Úgy vélheted, egyik szeretted vagy barátod annyira ellenséges, hogy az számodra nehezen tolerálható, ráadásul nem is érted, miért történik mindez. Délutánra kiderül, hogy csupán bolhából csinálsz most elefántot! Gondolataidat sürgősen tereld pozitív irányba, így minden rendben lesz!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.