Horoszkóp

Horoszkópod heti üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan telik az idő, már április második felébe léptünk, a tavasz most kezd igazán kibontakozni, s pont úgy, mint akár az új lehetőségek, igen, ez bizony a lehetőségek hete lesz, lássuk, vajon most horoszkópod mit ígér erre a hétre?

Kos:

A Nap elhagyja a Kos jegyét a héten, de ezt szinte meg sem érzed. Továbbra is aktív igen  vagy s küzdesz aktuális céljaidért. Ugyanakkor akadhatnak gondjaid a toleranciával és a türelemmel. Ne kapkodj, és ne kérj másokon számon semmit. Észre fogod venni, hogy ezekben a napokban fontos része lesz életednek, döntéseidnek az, mennyire leszel kedves és türelmes másokhoz. Ajánlott visszafogni magadat, mert azok az emberek, akikkel a napokban hoz össze a sors, jelentős információkat oszthatnak meg veled, vagy épp rávilágíthatnak olyan tényekre melyek a te utadat tehetik akár könnyebbé. Figyeld, mit mondanak neked ismerősök, vagy épp ismeretlenek, mindez komoly hasznodra válik!

Bika:

A Nap elhagyja a Kos jegyét a héten a tiédbe ér, ez pedig jó hír számodra! Ez nálad nagyobb aktivitásban, odaadásban, kedvességben és figyelemben jelentkezik, ezúttal mindent egybevetve magasabbra emeled a mércét. Még az is megeshet, hogy kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, aminek lesznek előnyei s hátrányai is, ám végül mindenből jól jössz ki. Az emberi kapcsolatok mellett pénzügyek terén is lényeges lépésekre kellene elszánnod magadat, légy bátor. Bármit írj alá, nézd meg az apró betűs tartalmat előtte. Látványosan habzsolni szeretnéd az újabbnál újabb lehetőségeket? Ez jó, s ám egyszerre ennyi mindent még Te sem tudsz végrehajtani. Csak minden második dolgot vállald most el, s azt viszont csináld tökéletesen.

Ikrek:

Ez a pár nap kifejezetten izgalmas és nagyon mozgalmas lesz, az égiek kellemes hatásokat biztosítanak az örömteli pillanatokhoz, jó döntésekhez. Pénzügyek terén bizony a felemelkedés lehetősége adott, ajánlott beruházni, befektetni, vásárolni, végső esetben s akár például hitelt is felvenni. Természetesen lényeges a megfontoltság, tehát minden lépést gondolj át, ám biztos, hogy nem tudsz rossz döntést hozni! Ha üzleti jellegű megbeszélésekre készülsz, megeshet, hogy egy váratlan helyzet szinte minden tervedet átformálja, de még ezek a helyzetek is a te malmodra hajtják végül a vizet. Ha hivatalos papírokat, szerződéseket írsz alá, arra a hétfő, kedd és szerda a legalkalmasabb.

Rák:

A Jupiter kellemes, feltöltést biztosító energetikát kínál neked egész héten, dönthetsz bármiben, sikerre viszed ügyeidet akár még azokat is, amik régóta nem mozdultak semerre. A növő hold csak tovább növeli pozitív lehetőségeid számát, hát nyiss ki most új kapukat, keress meg új embereket, kínáld fel magadat, a tudásodat, a tapasztalatodat másoknak. Aki most veled tart, az a siker útjára lép. Nyugalomra és békére most aligha lelsz, ugyanakkor ez nem jelent vitákat, csupán nagy mozgalmasságot. Épp abban segítenek neked az égiek, hogy magasabb fokozatra kapcsolj, s kiemelkedő eredményekkel zárhasd ezt a hetet. Ha túlórákat kellene vállalnod, az férjen bele az idődbe, megéri!

Oroszlán:

Az elmúlt hetek vegyes eredményekkel zárultak bizony volt ok néha szomorkodásra. Számos félbehagyott feladat is ott lapul a fiók mélyén, ám most jött el végre a te időd, és te lehetőséged arra, hogy megmutasd, milyen csodás tartalékokkal rendelkezel. Ez a hét, és a vele járó pozitív égi energiák látványos fordulatot hozhatnak, újra sokat mosolyogsz, emellett egy-két baki sem veheti el a kedvedet semmitől. Kitartó leszel és eredeti terveid sorban célba érnek. Mozgalmas, s eseményekben gazdag napok állnak előtted, pihenni nem lesz időd, viszont cserébe sok örömteli perc is adódik. Tele leszel szenvedéllyel, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életedet, főleg, ami a szerelmi vonulatot érinti.

Szűz:

A Nap elhagyja a Kos jegyet, márpedig téged ez táplált az elmúlt hetekben, így akár meglehet, hogy némi energiaveszteséget kell elkönyvelned ezúttal. Ám ne csüggedj, ez a kényszerű csillapodás még jól is jöhet számodra. A közelmúltban sok új hatás ért, állandóan felfokozott állapotban voltál, nyugalmas pillanatod nem sok volt. Most viszont jöhet a lecsendesedés. Unatkozni persze így sem fogsz, nem kell túlhajszolnod magadat. Egy érdekes, egyben váratlan helyzet változtathatja most meg gyökerestül mindennapjaidat, és leginkább a szakmai életedre lehet ez a helyzet kiemelkedően jó hatással. Ilyen remek alkalmat kihagyni vétek, no de ne hévvel és átgondolás nélkül vágj bele az ismeretlenbe, hanem a részletek pontos elemzése után!

Mérleg:

Emelkedett hangulatú napok állnak előtted. Nem elégedhetsz meg még azzal, hogy csupán 90 százalékon teljesítesz! Emeld magasabbra a mércét és ne félj kihozni már magadból a maximumot. Rántsd le a leplet rejtett képességeidről. Mutasd meg, hogy turbófokozaton is képes vagy működni. A Jupiter hátszelet ad a kiemelkedő teljesítményekhez, a Merkúr pedig hozzásegít ahhoz, hogy töretlenül tudj előre haladni, és a benned lévő energia mennyisége csökkenjen már. Legyen szó karrierről, családról, s netán pénzügyekről, biztosan pozitív döntések sorát kell meghoznod. Ne keress már kibúvókat! Mivel remekül látod meg az új lehetőségeket, hát keress olyan utakat, melyek kevésbé kockázatosak, mégis hasznot hozhatnak neked!

Skorpió:

Ezen a héten tipikus jeleit mutatod a csillagjegyednek. Szó szerint kibújik belőled a valóságos kisördög, s kifejezetten keresed annak lehetőségét, hogy feszegesd most a határokat, vagy akár megszegj különböző szabályokat. Bár környezeted etikus embernek ismer, most szembe mész minden elvárással, új dolgokat akarsz tesztelni, és hajlandó vagy ezúttal feláldozni ezért időt és energiát. Jól teszed! Amennyiben bátran teszteled a képességeidet, kiderül, milyen sok erő, kreativitás és ötlet van még benned. Szakmai téren jó lehetőséged adódhat, hogy karrieredet építsd, nevedet ismertebbé tedd. Most nem leszel rest olyat tenni, amely másoknak a rosszallását kivívja ám épp ez visz előrébb.

Nyilas:

Ez a hét nem kínál számodra jelentősebb áttöréseket, viszont most cserébe minden olajozottan működik, elkerülnek a bonyolult helyzetek, nem kell jelentős konfliktusokra készülnöd, s nem állít senki kényszerű döntéshelyzet elé. Csak végezd a dolgodat! Amennyiben megkérnek valamire, arra bólints bátran, és nem szabad, hogy teher legyen most számodra néhány hirtelen adódó feladat felvállalása. Még némi kihívást is hozhatnak ezek a kérések, s emellett tapasztalatot is gyűjthetsz általuk. Ezekben a napokban érdemes a rokoni és a baráti kötelékeket erősíteni, embereket felhívni, megkérdezni, hogy vannak. Talán valaki épp a te segítségedre vagy iránymutatásodra vár, de nem mert eddig szólni.

Bak:

Érzékenységed jelentősen megnőhet, olyasmire is reagálsz ezen a héten, ami máskor hidegen hagy. Te is érezni fogod majd, hogy veszítesz kicsit az elmúlt hetekben jellemző lendületből akár hisz több mindenre odafigyelsz, és alkalmanként felaprózod az energiádat. Ám ezt a helyzetet ne kudarcként éld meg, hanem úgy, hogy végre kicsit kevesebbet kell dolgoznod, végre nem kell készenlétben állnod, ráadásul nem fog a környezeted ismét extra feladatokat a nyakadba varrni. Talán máshol kell helyt állnod, ugyanis remekül működő, és ösztönös megérzéseid ezekben a napokban jóval erősebben üzemelnek, képes leszel belelátni másokba, ráérezni a gondjaikra, s ezáltal tanácsot adni nekik. Figyeld meg, milyen örömmel fogadják az iránymutatásodat.

Vízöntő:

Jól érzed magad minden körülmény adott a jó eredményekhez. A melegedő idő majd oldja kételyeidet és válaszokat ad függőben lévő kérdéseidre. Úgy érezheted, hogy ezek a napok egy csöppnyit monotonok, és mégis jobb ez így, mintha problémákat kellene folyamatosan megoldanod igaz? Ne aggodalmaskodj, hisz dolgaid megfelelő irányba haladnak végre, szakmai vagy tanulmányi téren nincsenek kétségek, az emberi kapcsolataidat pedig meg tudod erősíteni. Céljaid megvalósítása közel van, de egy pár napos csúszás még nem a világ vége. Ez a hét már-már rákényszerít a gondolkodásra, alapos tervezésre, örülj annak, hogy az égiek olyan energiákkal töltenek fel, melyek a hosszú távú tervezést segítik elő.

Halak:

A heti konstellációk nem gátolnak meg semmiben, nem is okoznak bonyodalmakat jelentős vagy komoly fejtöréseket, ráadásul nem kell olyasmiben döntened, ami nem időszerű ezúttal. Az eddig elért sikereidet ezekben a napokban tovább erősítheted, még több elismerést szerzel, még öregbíted hírnevedet. Hétfőn s kedden váratlanul felbukkanhat néhány megoldásra váró probléma, de most képes leszel diplomatikusan rendezni ezeket az ügyeket, olyannyira, hogy nem csak te, s hanem még mások is akár valamiféle hasznot húzhatnak jó ötleteidből. Megoldod mások gondjait, s most ezért sokan lesznek hálásak neked. A benned összegyűlt energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni, hát élj a lehetőségeiddel!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.