Horoszkóp

Horoszkópod ígérete csütörtökre!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Már a hét derekát tapossuk, s bizony, nagyon gyorsan elsuhant a hét első fele, és nem unalomról szólt, és bizony, az előttünk álló csütörtöki nap is számos meglepetés tartogat, lássuk is, horoszkópod vajon mit is ígér a csütörtöki napra.

Kos:

Bal lábbal keltél fel? Bármerre mégy, bármihez nyúlj tapasztalod, hogy bonyodalmakat kell megoldanod? Ne aggódj, kora délutánra ezek a kellemetlen hatások eltűnnek, és mindaz, ami délelőtt bánatot okozott, az délutánra már örömbe fordul át. Ne hadakozz ezúttal a sors útvesztői ellen, s kivételesen engedd, hogy sodorjon az ár, mert jó felé mész.

Bika:

Bika létedre ritkán engeded meg magadnak azt, hogy elhalassz sürgős és sorsdöntő dolgokat. Mégis, ma valahogy könnyebb dugod homokba a fejedet. Ám, ezzel a hozzáállással sokak nemtetszését válthatod ki, ráadásul felhalmozol egy halom tennivalót későbbre. Ne tologasd már a feladataid elvégzését, magadnak okozol vele bonyodalmat!

Ikrek:

Nézz egy kicsit körül és vedd gyorsan észre, mennyi érdekes, szép, vagy épp csodás dolog vesz körül. Sok pozitív élethelyzetben lesz részed, így bőven akad már arra alkalmad, hogy mosolyogj és hálás légy. Az év eddigi szakaszában sokszor inkább csendben figyelted az eseményeket, de ma a hangodat is lehet hallani, ráadásul nagyon okos ötletekkel rukkolsz elő.

Rák:

Kellemes energiákkal lesz teli ez a nap, s az időjárás még kevés okot ad a lelkesedésre, ugyanakkor téged mindez nem fog zavarni. Egyértelműen azt fogod már érezni, kitavaszodott a szívedben és a lelkedben, új ötleteid vannak, nyitott leszel mindenre, főleg olyan dolgokra, amikre a tél eddigi szakaszában egyáltalán nem. Csinálj valami formabontót!

Oroszlán:

A mai nap nyugalmas lesz, kicsi a valószínűsége annak, hogy bármilyen jelentős esemény történjen. Ha meg is esik, az garantáltan a javadat fogja szolgálni. Jól alakulnak a dolgaid is, pár napja már érezheted, hogy könnyebben mennek a feladatok, különösebb erőlködés nélkül haladsz ezúttal céljaid felé. Örülj az eredményeknek, akkor is, ha azok nem hatalmasak!

Szűz:

Vigyázz az egészségedre, mert ma kissé meginoghat ennek stabilitása, s könnyebben összeszedhetsz egy gyors lefolyású betegséget. Megnő a baleseti rizikófaktor is, s váratlan pillanatokban érhetnek különféle fizikai behatások. Légy körültekintő, bárhol is járj. Képes leszel megelőzni a bajt, a megszokott tempóból vegyél vissza.

Mérleg:

Váratlan kiadásaid adódhatnak, melyek alaposan felforgatják a nyugalmasnak induló napodat is. Akkor teszed jól, ha higgadtan reagálsz az anyagiakkal összefüggő helyzetekre, mert a heves érzelmi kitörések nem segítenek tisztán látni, vagy épp rendezni a dolgot. Ülj le, gondold át, és keress megoldást! A végén kiderül, hogy a baj csak látszólagos!

Skorpió:

Az elmúlt napokban valahogy nem történt semmi különleges, ami akár igazán jó hatással lett volna rád? Nyugodj meg, ez a helyzet nem marad sokáig így, különben is gondolj arra, néha kell egy kis könnyedség és lazsálás. Figyeld meg, mennyi új kihívás érkezik ma, s újra lendületbe jössz. Délre turbózd fel magad, délután a legmagasabb fokozatra kell kapcsolnod!

Nyilas:

Ismerd be, hogy nem kímélted magad mostanában, így ha ügyeidet és szeretteidet nem is, de önmagadat bizony háttérbe szorítottad. Ezt a mai nappal zárd le, és légy egy kicsit önző. Vénusz segít abban is, hogy ismét jól érezd magad a bőrödben. Engedd, hogy az égi hatások jó irányba tereljenek, de persze ne hagyd figyelmen kívül tested esetleges intő jeleit.

Bak:

Csinálj ma olyan dolgokat, amelyek már a tavaszt idézik. Például felvehetnél egy olyan ruhakombinációt, mely tavaszias színeket rejt. Keverd nyugodtan e két évszakot, ez feldob, és többet fogsz mosolyogni. Jó hír, hogy ezúttal már mindenképpen esélyt kapsz új emberek megismerésére szingliként pedig egyenesen elkápráztathatsz valakit. Ma bármi megtörténhet.

Vízöntő:

Ma kibújsz a bőrödből, s a tőled megszokott reális gondolkodásmódtól eltérően elrugaszkodsz a földtől, és teljesen más szemszögből is hajlandó vagy megközelíteni a dolgokat. Ez azért jó, mert megérted, hogy néhány ügy, miért akadozik annyira. Ezzel, a már-már szabados gondolkodásmóddal pedig őrült ötletek is könnyebben megvalósíthatók.

Halak:

Ha van anyagi tartalékod, akkor a mai napon kapóra jöhet, mert hirtelen meg tudsz oldani egy váratlan problémát. Ha azonban nincs is mihez nyúlnod, akkor egy kisebb, egyben kellemetlen anyagi helyzetbe keveredhetsz. Ám óriási mázlid lesz! A nagy tanácstalanságban feltűnik az alagút végén a fény, most jön valaki, aki a támaszoddá válik kérés nélkül.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.