Horoszkóp

Horoszkópod ígérete csütörtökre!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Az elmúlt napok is bizony elég mozgalmasan teltek, sok váratlan esemény is közbejöhetett, a csütörtöki nap még az eddigieknél is mozgalmasabbnak, és izgalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit is ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Ha otthon nem alakul minden a tervezettek szerint, akkor nézz egy kicsit magadba. Biztos, hogy mindent jól csinálsz? Nem viszel bizonyos dolgokat túlzásba? Lehet, hogy meg kellene most osztanod másokkal a felelősséget? Biztos, hogy valaki épp ellentétesen gondolkodik ugyanabban a témakörben. Légy türelmes, megértő, és kompromisszumra kész!

Bika:

A mai napon nem szoríthatod háttérbe a saját vágyaidat. Az önmagadra szánt idő, na és figyelem nagyon fontos lesz! Minden személyes dolgodra ügyelj most, ahol pedig régóta döntést kellett volna hozni, azt ne halogasd tovább. S ne add ki magadat és információidat, csak önmagad megérzéseire hallgass, így akkor elkerülhető minden probléma.

Ikrek:

Ha valamiért jogosan is lennél morcos délelőtt, akkor is jobban teszed, ha nem nyilvánítod ki egyenesen vagy elhamarkodottan a véleményedet! Légy bölcs, és figyeld az eseményeket. Akkor se beszélj, ha nem értesz egyet a körülötted lévőkkel. Lehet, hogy éppen emiatt bonyolódnál felesleges konfliktusokba is, a visszafogottsággal viszont a minden összetűzés elkerülhető.

Rák:

Ma akár több csábító ígéret is befuthat hozzád, különböző életterületeket érintve. Ám ez még nem jelent egyértelmű ajánlatot, s biztos megvalósítást, ezt ne feledd! Csupán csak egy új kapu, aminek a kinyílása igencsak felvillanyoz, de, ha nem elemzed a részleteket, s könnyedén átsiklasz az apróságokon is, akkor meglehet, hogy zsákutcába futhatsz.

Oroszlán:

Ne foglalkozz a tegnappal, a múlton bizony nem tudsz változtatni, a jelenedet és a jövődet viszont tudod formálni. Bármi történt is, az a fontos, ami ebben a pillanatban van! A most pillanatát kell használnod a siker eléréséhez. A holnapot is te alakítod ám, cselekedj-e szerint, váltsd végre valóra egy régi álmodat. A múltból csak az eredményeket összegezd, semmi mást.

Szűz:

Minden külső hatás ellenére is maradj higgadt ma, ugyanis számos irányból érkezik majd sértés, bántás, számon kérés. A szurkálódásokkal szemben vértezd jól fel magadat, és a legjobb, amit tehetsz, hogy nem reagálsz. Nehéz lesz visszafogni magad, de hidd el, magadnak teszel jót, ha elengeded ma a füled mellett a hallottakat. A türelem legyen ma a legfőbb erényed.

Mérleg:

Ne szerénykedj, nyugodtan emeld ma magasba az orrodat, és légy már büszke a sikereidre! Bizony neked köszönhető az, hogy amin dolgoztál, végre kiváló eredményt hozott. Bármi történjék ma, ne hagyd, hogy mások zsebeljék be a jutalmat. Kitartásod és rengeteg belefektetett energiád járult hozzá ahhoz is, hogy minden tökéletesen alakult, igaz? Akkor tiéd a jutalom is!

Skorpió:

Választanod kell! Elkerülhetetlen ezúttal, hogy ma letedd valami vagy valaki mellett a voksot, egy másik dologgal vagy személlyel szemben. A lelki tusát is az okozza majd, hogy valójában a két alternatíva közül egyik sem lesz ínyedre. Az ilyen élethelyzet nem lehet soha könnyű feladat, ám biztosan meg tudod hozni azt a döntést, ami a legmegfelelőbb számodra az adott pillanatban.

Nyilas:

A Hold nem a jót, hanem a kellemetlenebb tulajdonságaidat erősíti ezen a napon, így előfordulhat, hogy Te magad is ennek hatása alá kerülsz, gyakorta piszkálódsz vagy morgolódsz. Ne csodálkozz azon ma, ha valakinél betelik a pohár, és esetleg visszavág. Ne vitába torkolljon az ügy, hanem bocsánatkérésbe. Ez a helyzet jó ébresztő lehet számodra.

Bak:

Tűzz ki magad egy elé konkrét célt már korán reggel, és csak arra fókuszálj, le se vedd a szemeidet arról. Ez nagyon lényeges szempont lesz, vajon tudsz-e tartósan egy dologra koncentrálni? A világból érkező impulzusok könnyen leterelhetnek utadról, amit nem hagyhatsz! Csak tedd a dolgod, s minden rendben zajlik majd.

Vízöntő:

Egy fontosnak vélt feladatod régebben holtpontra jutott, ám ma fordulhat a kocka, és lehetőséget kapsz arra, hogy feléleszd, mozgásba hozd, majd sikerre vidd. A lényeg most, hogy vizsgáld meg részleteiben a kérdést, mert lehet, hogy valaki szándékosan akadályozott téged az előrehaladásban is. Kutasd fel a hiba forrását és még ma oldd is meg azt!

Halak:

Végre itt az idő, hogy most tisztázz bizonyos dolgokat. Sok helyzetet azért nem bolygattál, mert nem állt szándékodban senkit megbántani, vagy haragost szerezni magadnak. Ugyanakkor mégiscsak jobb lesz őszintének lenni, legalábbis az égiek szerint mindenképpen. Mindegy, hogy mivel kapcsolatos a téma, de feltétlenül beszélj róla az illetékessel!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.