Horoszkóp

Horoszkópod ígérete péntekre!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elillant ez a hét is, nyakunkon a hétvége, ezen a héten se unatkozhattunk, akadtak meglepetések bőven, de még előttünk áll egy igen eseménydús, izgalmas péntek, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra számodra?

Kos:

A helyzeted jóval egyszerűbb, mint hiszed. Úgy gondolod, ezernyi szabály és törvényszerűség köt meg, de valójában csak néhány dolgot kellene figyelembe venned. Valójában elég lenne a legfontosabb dolgokra figyelned, és minden más kialakul magától a gyakorlatban, nem kell minden túlbonyolítani, ne görcsölj.

Bika:

Azzal segíthetsz a legtöbbet egy barátnődnek, hogy ezúttal felteszed a kellemetlen kérdéseket. Azokat a kérdéseket, amelyeket sokkal jobb lenne kimondani, mint elhallgatni. Azzal segítesz neki igazán, ha arra használod a szavaidat, hogy végiggondoljátok együtt ezt a helyzetet, és megtaláljátok a megoldást.

Ikrek:

Sokféle megoldás közül szeretnéd kiválasztani a lehető legjobbat, de nem vagy benne biztos, melyiket is kell választanod. Pénteken olyan megoldást kellene elfogadnod, amelyik minden érintettnek megfelelő. Ha még nem találtad meg ezt a megoldást, nem találtad meg a jó megoldást sem, így keresd máshol.

Rák:

Folyton csak ugyanahhoz az alapproblémához térsz vissza a héten. Itt az ideje már, hogy felismerd a heti feladataid közötti összefüggést, kamatoztasd ezt a felismerést. Ezt pedig azzal teheted meg, ha tudatosan megszünteted a problémás alaphelyzetet, láss neki, hidd el, menni fog.

Oroszlán:

Talán túl szigorú vagy magadhoz most, vagy a szeretteidhez pénteken. Talán túl sokat vársz magadtól és a szeretteidtől. Azzal, ha engedsz a szigorból már, lehetőséget adsz, hogy jobb eredményeket érjetek el, és arra is, hogy sokkal több kedvesség legyen az életetekben. Erre pedig ezúttal nagy szükségetek van.

Szűz:

Valójában félsz szembenézni egy helyzettel. Nem is baj, hogy ott van benned ez a félelem, de az baj, hogy nem jól kezeled ezt a félelmet. Ez a félelem nem arra való, hogy elhallgasd vagy elnyomd. Arra való, hogy ránézz, felismerd a létezését. Ezzel máris hatalmad lesz fölötte és legyőzted, ezután már csak jó jöhet.

Mérleg:

Figyeld meg, még a legelvontabb helyzetben is akár szükséged van a gyakorlati lépésre. Mindegy, milyen helyzetet akarsz megoldani, elméletben az most nem sikerülhet. Pénteken épp ezért keresd a gyakorlati megoldásokat. Minden helyzetben tegyél meg legalább egy gyakorlati lépést a nap végére minden sikerül.

Skorpió:

Szükséged lenne egy nagy-nagy sétára! Szükséged lenne, hogy elmenj sétálni, átmozgasd a végtagjaidat. Azzal, ha most sétálsz egyet a tavaszi napsütésben, erőt s energiát gyűjtesz magadnak. Talán azt mondod, nem vagy az a sétálgatós típus. Ha így látod, épp ekkor van a legnagyobb szükséged a sétára hidd el, hogy jót tesz majd.

Nyilas:

Hirtelen úgy érzed, mint akitől elvettek egy lehetőséget pénteken. Valójában nem vették el tőled semmit, mert az soha nem is volt a te lehetőséged. Ma csak olyasmit vehetnek el tőled, ami nem is volt a tiéd. Ami valóban a tiéd, az stabilan és megingathatatlanul marad a kezedben, a többiért pedig ne aggódj.

Bak:

Egy pillanatra elveszítheted a magabiztosságodat pénteken. Egy pillanatra meginog az önbizalmad, amit mások is megérezhetnek ma rajtad. Ma fontos helyreállítanod az önbizalmadat. Ha pedig nem ma ingott meg már először az önmagadba vetett stabil hited, valóban égető szükséged lenne, hogy meggyógyítsd a magabiztosságodat.

Vízöntő:

Vedd figyelembe, nem mindenki ért egyet mai terveiddel. Könnyen lehet, olyasmit akarsz megvalósítani, amit mások őrültségnek hisznek. Nem is arra van szükséged, hogy sokan higgyenek a tervedben, hanem arra, hogy akik hisznek benned, el tudják ezt mondani neked., és erősítsék magabiztosságodat.

Halak:

Pénteken érdemes figyelned a körülötted zajló eseményeket. S azzal, ha felveszed a megfigyelő szerepét, magadnak segíthetsz, hogy megtaláld a legjobb megoldást. Amíg az eseményeket figyeled is, könnyedén megfogalmazódhat benned, mi az, amit valakinek meg kellene tennie ebben a helyzetben, de senki sem tette meg azt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.