Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk az álmos, és egyben szürke hétfői napon, de semmi baj, a kedd már nem az unalomról szól majd, eseménydús, izgalmas, s mozgalmas nap áll előttünk, lássuk, horoszkópod vajon mit is ígér a keddi napra?

Kos:

Ne akarj nyomást gyakorolni senkire sem kedden. Erős lesz benned így a vágy, s hogy valakivel szemben alkalmazd a hatalmadat, vagy egyenesen visszaélj az erőddel. De gyorsan kiderülhet, neki olyan ereje és hatalma van, amelyről eddig nem tudtál, és amellyel ő nyeri meg ezt a csatát, ezért ma ne harcolj, keress olyan dolgokat, amik vidámabbá teszik napodat.

Bika:

Valaki szeretné kifürkészni a titkaidat, megérezni a gondolatmenetedet. Csak rajtad áll már, bepillantást engedsz-e a számára különleges logikádba, vagy inkább titokban tartod a gondolatmenetedet. Kedden az együttműködést kellene választanod. Ma megmutathatod a titkaidat, de csak annak, akiben igazán bízol.

Ikrek:

Nem egyértelmű az, mi lenne a legjobb döntés számodra kedden. Tekintheted ezt a napot olyan napnak, amikor nem érdemes nagyobb döntést hoznod, inkább gondolkodási időt kéne kérned másoktól. Holnap sokkal jobb és egyértelműbb döntést hozhatsz. Addig meg gyűjtsd az információkat, hogy döntésed is ma a javadat szolgálja.

Rák:

Időt kell szánnod, hogy befelé figyelj, és a gondolataiddal is foglalkozz kedden. Érdemes ismét megnézni magadban, mire vágysz valójában. Könnyen kiderülhet, a hétvége eseményeinek hatására megváltoztak a céljaid. Most talán mást szeretnél, mint amiben eddig hittél, de lehet, hogy éppen ez a helyes út, érdemes átgondolni.

Oroszlán:

Azt hiszed, valaki még mindig háborúként gondol kettőtök viszonyára, és nem veszed észre, ő már rég el is felejtette az egészet. Míg te őrzöd a harc emlékét, vagy egyenesen azt keresed, mikor élesztheted fel így újra a csatát, addig ő nagyon is bölcsen már a békét választotta, tedd te is azt, inkább a pozitív dolgokkal foglalkozz.

Szűz:

Választhatsz, melyik úton indulsz most el kedden. Az egyik út a sikerhez, míg a másik a biztos kudarchoz vezet. Az egyik út társas, a másik magányos. Az egyik út az elfogadás, a másik a kirekesztés útja. Melyiket választod? Elég bátornak érzed magad, hogy beengedj az útra valaki mást is, mondjuk egy igaz barátot?

Mérleg:

Szívesen halogatsz kedden. A halogatás ma sokkal biztonságosabbnak tűnik a cselekvésnél, és úgy érzed, amikor halogatsz, nem csinálhatsz semmi rosszat. Pedig néha a legrosszabb döntés éppen a nem döntés, a döntésed halogatása. Ma kerüld ezt a döntést, holnap reálisabban átlátod a dolgokat, s jó döntést fogsz hozni.

Skorpió:

A bizonytalanságodban hatalmas erő rejlik, s érdemes kihasználnod! Engedd meg, hogy elmagyarázzam! Amikor magabiztos vagy, olyan sebességgel haladsz előre, hogy nincs időd gondolkodni. Amikor azonban bizonytalan vagy, nemcsak gondolkodni van időd, de arra is, hogy újabb lehetőségeket ismerj meg, élj is vele.

Nyilas:

Nem azon kellene gondolkodnod, hogyan győzz le valakit az érveiddel, hanem azon, hogyan teheted őt a harcostársaddá. Ha őszintén meg tudod mutatni a célt, s amiért harcolsz, sok segítőt és társat gyűjthetsz magad mellé. Még az is lehet, velük nyered meg ezt a képzeletbeli háborút, ami később a javadra válik.

Bak:

Könnyen félreértheted a körülötted lévőket kedden. Talán azt hiszed most, pontosan tudod, mit akarnak mondani, ezért nem hallgatod meg őket. Pedig, ha meghallgatnál másokat is, kiderülne, nem is sejtetted, mi zajlik a fejükben, és mi van szívükben, s így bizony sok dologról lemaradhatsz, amit majd később már bánni fogsz.

Vízöntő:

Az idő neked dolgozik kedden. Minden, amit az időre bízol, sokkal könnyebben megoldódik, mint ahogy gondoltad volna. Persze azért, amikor az időre bízod a dolgokat, sajnos nem te szabod meg, hogy néhány helyzetnek, mikor lesz megoldása, és meddig kell várnod az áhított eredményre, de érdemes kockáztatni.

Halak:

Úgy érzed ezúttal, minden szem rád irányul kedden. Úgy érzed, mindenki téged figyel. Semmi sem állhat messzebb a valóságtól. Valójában te vagy az egyetlen, aki túl sok jelentőséget tulajdonítasz magadnak, és a mai teendőknek. Valójában senki sem figyeli, mit és miért teszel, légy nyugodt, ez a te napod lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.