Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Végre túl vagyunk az álmos, szürke, és egyben fárasztó hétfői napon, a keddi napon attól már nem is kell félni, hogy unatkozni fogunk, egy igen pörgős, és egyben eseménydús nap vár ránk, lássuk, horoszkópod mit ígér számodra a keddi napra.

Kos:

Mozgalmas napnak, s még izgalmas élethelyzeteknek, érdekes eseményeknek leszel részese, már-már azt érezheted, hogy több is érkezik a jóból s az elismerésből, mint amennyit megérdemelsz most. Épp annyit kapsz vissza, amennyit magad adsz! Ez a nap jól alakul, pozitív hírek jönnek, segítőkész emberek vesznek körül. Ha valakinek rád van szüksége.

Bika:

Figyelj oda a különféle történésekre, a hozzád eljutó üzeneteire, így emellett lásd meg a dolgok mögött a valódi lényeget! Ha figyelmen kívül hagyod azt, és ami ma a szemeid előtt zajlik, könnyen hibát véthetsz, vagy belesétálhatsz egy csapdába is. Ha hallasz egy pletykát s az segíthet majd tisztán látni egy bonyolult ügyben. Mindenre figyelj, mert mindennek jelentése van.

Ikrek:

Ma többször furcsa érzések fészkelhetik be magukat a fejedbe. Úgy vélheted, csak dolgozol, folyamatosan tüsténkedsz, mégsem jutsz előrébb valahogy. Vajon mi lehet a gond, hol a probléma forrása? Lehet, hogy változtatni kellene valamin éppen? Nem szükséges, nyugodj meg, s ami fontos, azt halaszd holnapra, ma egyszerűen semmi nem segíti az előrejutást. Ami késik, nem múlik.

Rák:

Ma meglepően kreatív leszel s ez pedig most óriási segítséget nyújt ahhoz, hogy remekül tudd alkalmazni különféle ötleteidet! A fejedben szó szerint repkednek a remek eszmék, megvalósítható ideák. Olyannyira tündökölsz, hogy mindenkit, sőt, még magadat is megleped. Köszönd Jupiternek ezt a sikeres napot, hisz hatalmas energialöketet küld neked.

Oroszlán:

Kisebb nehézségek kuszálhatják össze a szálakat ezen a napon, a lelked pedig kibillen az egyensúlyból, s így ugyanakkor érdekes lehet, hogy később rádöbbensz, ez a jó neked! Épp ily módon fúj a belső hangod ébresztőt ahhoz, hogy észrevedd hogy mennyi mindent kell megoldanod. Számos, nem várt feladatot kell megoldanod, s bizony nem ezt tervezted be magadnak mára.

Szűz:

Ugye nem terveztél nehéz, s megterhelő feladatokat mára? Remek, ugyanis ez a keddi nap nem kedvez a jelentős döntéseknek, ezeket inkább kerüld el, a jelentősebb projektek befejezését is halaszd holnapra. Az égiek nem támogatják most a drasztikus változtatásokat, s viszont cserébe a holnap szuper jó lesz terveid megvalósítására! Ma törődj sokat a családoddal, önmagaddal.

Mérleg:

Örömteli hangulat uralkodik rajtad most? Akkor ezt tartsd is meg, szerencsére a nagy gondok elkerülnek. Semmi nem tudja kedvedet szegni, sőt, még te tudsz mosolyt csalni mások arcára! Ismerd be, hogy nincs különösebb gondod most, s ezért ne is panaszkodj! Gondolataidat ma oszd meg azokkal, akikben teljesen megbízol. Tudnak segíteni terveid szebbé formálásában.

Skorpió:

Ma kerüld el azokat a személyeket, és akik a semmiből bukkannak fel, meg akarnak győzni valamiről. Ne adj a szavukra, a nagy ígéretekre, a mézes-mázos stílusnak ne dőlj be. Figyeld meg, mindegyik akar tőled valamit. Információt, iránymutatást, kölcsönt. Figyelj a belső hangodra, s halld időben a figyelmeztetést. Ma nem a legjobb szándékú emberek jelennek meg körülötted.

Nyilas:

Egy váratlan megkeresés gyorsan kibillenthet békés közegedből, talán jól felbosszant egy ember vagy egy helyzet. Olyasvalaki fordulhat hozzád segítségért, aki nem egy közeli rokon vagy barát, s egyáltalán nincs a te segítségedre utalva. Az igény mindenképpen összefügg anyagiakkal, s így mondj nemet. Ma könnyen félrevezethetnek, ezt nem engedheted meg magadnak.

Bak:

Az égi hatások fellobbantják benned a szenvedély lángjait már, cselekvésre sarkallnak, több életterületen egyszerre. Munka terén látványos eredményeket érhetsz ezúttal el, s mert érzelmet viszel a tennivalókba, félrerakod a rutint, s élménnyé válik részt venni egy különleges cél megvalósításában. Este légy kettesben kedveseddel vagy szervezz magadnak egy randit.

Vízöntő:

Ez a te napod most! Ne futamodj meg a kihívások elől, kopogtat pár ilyen az ajtón. Rengeteg energia ölel körbe, így nehogy elherdáld ezeket a láthatatlan, csodás segítőket! Ragadd magadhoz a kezdeményezést, élvezd a sikert és elismerést! Használd ki mindazt, és ami segíti az előmeneteledet. A barátaidtól jó hírek érkeznek, de lehet, hogy egyikük lesz valamiben a támaszod.

Halak:

Az elmúlt időszakban egészen jól alakultak a dolgaid, s ezért tűnhet úgy, hogy ma hirtelen megtorpanást tapasztalhatsz. Ne ijedj meg attól ezúttal, ha a szakmai kérdések, feladatok ma nem lesznek fókuszban. A gördülékeny ügymenet megakad, de ez végül előnnyé is válhat, s mert a sors így hagy neked egy kis időt a pihenésre, a függőben lévő ügyek átgondolására.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.