Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk az álmosító, szürke, hétfői napon, nyakunkon a kedd, és hirtelen nagyot fordul a világ, felpörögnek az események, a kedd eseménydús napnak ígérkezik több szempontból, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Nincs kedved szinte semmihez se? A munkát vagy éppen a sulit messzire kerülnéd? Ez nem csoda, az égi konstellációk bizony nem veszik figyelembe, hogy milyen nap van inkább láblógatáshoz kapsz kedvet. A kedélyállapotod nincs topon, amit csak tovább nehezíthet, s hogy olyan dolgokra kérnek most meg téged, amiket nem szeretsz. Hát mi lesz így veled?

Bika:

A hétfői napból a körülményekhez képest már a legtöbbet hoztad ki, s miért ne lehetne a kedd még jobb? A folytatás rajtad múlik csak, bátran tűzz ki ma újabb elérendő célokat. A kollégáid, sőt még a felettesed, üzletfeled is sokkal pozitívabban és nyitottabban közeledik hozzád már, hisz megmutattál valamit rejtett tartalékjaidból. Magánéletedre is kedvező hatással lesz ez a tendencia.

Ikrek:

Már reggel érzed, hogy valami nincs rendben. Délelőtt alaposan összekuszálódnak körülötted a szálak, s ez a munkádat érinti legkevésbé. Magánéleti téren vannak rendezetlen ügyeid, ezeket jó, ha önmagadnak beismered, így kijavítani is lesz módod. Vedd sorba azt, mi mindent kell a helyére tenned, de tartsd be a fokozatosság elvét, másképp nem érsz ügyeid végére.

Rák:

Ma még te is meglepődsz azon, milyen zseniális trükkökkel tudod kézben tartani életed irányítását. Pont ott, s pont akkor teszed meg a kellő lépéseket a sikerért és a változásért, a fejlődésért, amikor azok éppen szükségesek. Képes vagy előre átgondolni lépteidet, kiszámolni, mikor és milyen eredményt tudsz elérni. Ebben a Merkúr is sokat segít majd.

Oroszlán:

Mi az, ami jelentős nyomot hagyott benned az elmúlt időszakban? Mi vonja el a figyelmedet? Mi az, ami nem hagy nyugodni, s netán éppen kételyeket ébreszt a lelkedben? Biztosan kétségekről vagy félelmekről van szó? Nem lehet, hogy csak a változás szele érintett meg, s tartasz kicsit tőle? Ha ezúttal jól irányítod a szerencsekereket, Fortuna lesz ma a legjobb barátod.

Szűz:

Döcögősen indult el ez a hét is, de ma idejekorán fogod érezni, hogy minden körülmény adott a sikerhez. Tele vagy energiával, és kreativitással, szuper ötletekkel állsz elő, ezek sikert is fognak aratni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy túlhajszolhatod magadat. Tegyél sokat a fejlődésért és a gyarapodásért, de ne vállalj olyasmit, ami túlmutat a lehetőségeiden.

Mérleg:

A tegnapi nap alaposan leamortizálta az energia szintedet, és még nem is tudtál újratöltődni? Sebaj, ami késik, az nem múlik! Csak a délelőtti órákat kell átvészelned már, utána percről percre könnyebbé válik a helyzet. Ha hétfőn nem sikerült befejezni egy nagyobb feladatot, akkor a mai napon szánj feltétlenül időt erre, hogy ne tudja senki az orrod alá dörgölni a késedelmet.

Skorpió:

Igen komótosan indul a napod, ám, önmagában nem lenne különösebben gond, sokkal inkább probléma az, hogy mindent idejekorán megunsz, nem tudsz lelkesedni semmiért. Teljesen biztos, hogy akár egy új kihívás hiányzik az életedből, mit a Jupiter meg is hozhat neked kedden ! Találd meg már módját annak, hogy valami újba kezdhess. A siker garantált!

Nyilas:

A közérzeted nem túl jó épp. S ha most még nem tudod, mi okozza ezt a fura helyzetet nálad, hamarosan választ kapsz a kérdésedre. Az égiek összekuszálnak pár szálat, s neked kell azokat kibogozni. Mivel nem igazán szeretsz egy helyben ülni, ma meg is oldod a legtöbb függő ügyedet. Gondold át most, milyen apró lépésekkel tudnál változtatni napi szokásaidon, ez is segíthet.

Bak:

Rengeteg esemény történik ma veled, s lesz, amit már nyomon sem tudsz követni. Látványos sebességgel változnak a dolgok, s ha nem is tudsz egyszerre több helyen lenni, ahol vagy, és nem tudsz több feladatot elvállalni, mint amennyi az idődbe belefér legalább csinálj mindent tökéletesen. Legyen ilyen a holnap is, mert a mai nap sikeres lesz, és nem árt megismételni mindent újra.

Vízöntő:

Remek időbeosztások készítésére vagy képes? Akkor ezt hasznosítsd a mai napon, s így biztosan minden feladatnak végére érsz. Fő a tudatosság és az alaposság, így sokkal hamarabb és eredményesebben zárod a napot. Jó az, ha félúton még csiszolsz keveset az eredeti terveken, s vagy megpróbálsz munkametódust bevezetni, ami a jövőben megkönnyíti a dolgodat.

Halak:

Talán épp az álmaid vagy a fantáziaképeid vihetnek ma el a vágyott célig! Bármi megtörténhet, így most akármilyen kép, élethelyzet, szituáció jelenjen is meg előtted, azt ne hessegesd el, hanem gondol át. Épp abban segíthetnek neked, hogy megoldj egy elhúzódó problémát. Kaphatsz érdekes jeleket, megfejthető üzeneteket, hát cselekedj ezek szerint!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.